![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chanel, Lancome, Dior, Smashbox... Jojco, Matrix... Kosmetyki i nie tylko...
Moze cos u mnie znajdziesz
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...95#post8827895 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Chanel, Lancome, Dior, Smashbox... Jojco, Matrix... Kosmetyki i nie tylko...
Coś u mnie za:
18. Joico, Moisture Recovery Conditioner for dry hair, odżywka nawilżająca do włosów suchych, zostało 200 ml z 300 ml, ważność do 2009r. -> oddam tylko za coś bardzo potrzebnego, za kosmetyk - pewniak... 20. Matrix, Biolage Hydratherapie, Daily Leave-In Tonic, zostało ponad 200 ml z 400 ml, rewelacyjne opinie na KWC. ? ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
-> aniolbezskrzydel89, czarna248, dziewczyny niestety nic dla siebie nie znalazlam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze innym razem sie uda, pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
hopa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
i hop
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
24 Faubourg - moze teraz coś znajdziesz?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=276912 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się u Ciebie Dior, puder brązujący Dior Bronze Sun Powder, mam poza wątkiem podwójne cienie EL capuccino ewentualnie napisz za co byś go oddała, może mam
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z cieni to szukam piatek diora ewentualnie quadow clinique. poza tym wzielo mnie na lolite "L", i za nia chetnie oddam diora. spojrz w moja wish list, moze cos znajdziesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
witaj, oddałabyś coś z joico za wlasnorecznie robioną odlewkę Lolity edp?
ps. paczuszka dotarła, zaraz wystawię przekupkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
iwciu, a jaka odlewke bylabys sklonna zrobic?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
tak, napewno jest 20 bo mam ja w dwóch 10 ml buteleczkach. nie ukrywam że wolałabym odżywkę, jeśli jest jeszcze coś z mojego wątku co mogłabyś chcieć to chętnie wzięłabym też piankę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: jednak na razie za piatke podziekuje, bo jedna do mnie leci. wiec zaczekam... a jesli chodzi o wymiane odzywki za lolke to jeszcze chwilke pomysle. ale postaram sie uwinac ![]() Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2008-09-04 o 11:48 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie Hermes, 24 Faubourg, edt 17-18 ml/ 30 ml
moze znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w watku tylko ewentaulnie cien diora amber plim. ale przyznam szczerze ze wolalabym jakas piatke (np. 290 albo 970 - moze byc bardziej uzywana) albo jakas dwojke. albo poczworne clinique.... uff, wybacz mi ta litanie ![]() ![]() (poza watkiem mam rome biagiotti - jesli bylabys zainteresowana i nie gardzisz odlewkami...) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
powiem tak...dwojki to mam tyko shiseido i moge oddac zestawy s1 i s2...970 ci nie oddam bo to stylish move-moje ulubione fiolety ,nie posiadam 290,clinigue tez nie mam...ale mam jeszcze piekne 4 shiseido wkleilabym ci zdjecie jesli bylabys zainteresowana...no i masz rome a ktora choruje a tu w irl nie moge jej dostac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
magsh, wobec tego poprosilabym o fotki 4 shiseido oraz, jesli to nie klopot, s1 i s2, bo zupelnie ich nie kojarze.
za silver goddes musze podziekowac bo ja mam raczej ciepla karnacje i zielone slepia ![]() najlepiej mi w brazach, bezach i fioletach... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
ok zaraz wkleje fotki
juz; Q1 dusk to dawn s2 golden gleam s1taffeta taupe aha mam jeszcze poczworna paletke lancome takie beze i brazy Edytowane przez magsch Czas edycji: 2009-08-16 o 16:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
magsh,
ta czworka piekna ![]() przyznam ze kusi. ale boje sie czy nie bedzie za bardzo chlodna dla mnie ![]() za lancome dziekuje, jakos nie przepadam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
ja tez jestem cieplym typem urody i mi jak najbardziej pasowala ale juz sie nia znudzilam i po co malezec bezuzytecznie....ale racja zastanow sie i najlepiej przetestuj bo po co masz byc nie zadowolona...jak sie zdecydujesz to daj mi znac w moim watku,ok??jeszcze ich nie wystwilam na targowisko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a gdybys w miedzyczasie chciala sie pozbyc jakiejs piateczki diora to daj znac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
iwcia74, ta odlewka jest w jakichs pojemniczkach z atomizerem?
jesli tak to jestem chetna na wymiane za odzywke jojco ![]() nie zaspokoi to wprawdzie mojego apetytu na wlasna flaszeczke, ale przynajmniej nie bede musiala sie spieszyc z zakupem ![]() EDIT: mam nadzieje ze rozmawiamy caly czas o lolicie "L"? bo tylko ta mnie teraz interesuje... Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2008-09-05 o 10:34 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Może taka sól?Za odżywkę do włosów Matrix i Flavo C.
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-09-07 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
dzieki za propozycję, ale niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
w takim razie smaruję pw ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.