![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: zapachy Demeter,Pur Blanca,Juicy Couture,White Musk szukam innych zapachów
coś u mnie za Demeter Pinacolada? nie mam żadnych zapachów na wymianę, jedynie kolorówka (w tym rzeczy zupełnie nowe i nieużywane oraz tylko testowane) i pielęgnacja.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zapachy Demeter,Pur Blanca,Juicy Couture,White Musk szukam innych zapachów
hej nie chcialabys za nine paris hilton heiress prawie 100 ml ?Mam tez odlewke 15 ml Baby Doll YSL ,odlewke 5 ml lolita najnowsza i 4 ml My Insolence Guerlain ,mam tez Incanto Dream Salvatore Ferragamo 90 ml ale nie jestem pewna czy oodawac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
przypominam się w sprawie white musk
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Niestety WM już nieaktualne.Pozdrawiam Dziękuję,ale nic nie znalazłam |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.