![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~ Ciepłe Barwy Afryki ~ Video Step By Step! ~
Bardzo mi się podoba! I makijaż i step. Wszystko wyjaśnione i wyraźnie zaprezentowane.
Chylę czoła przed Tobą bo ja nie potrafię tak sprawnie posługiwac się kosmetykami w kremie (cienie i róż - Rewelacja)! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Długi step, dużo nałożonych kosmetyków, ładnie powiększyłaś oko. Stylizacja bardzo mi się podobała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
hehe aleeee ja Cie lubie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
bardzo sympatyczny stepik
![]() ![]() jestes prze sympatyczna ![]() ![]() czekamy na kolejne propozycje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Naprawde fantastyczny step!Bardzo podoba mi sie makijaz,cala oprawa,to ze wszystko jest dokladnie i ciekawie tlumaczone
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
jak najbardziej możesz być dumna ze swojego stepu!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Świetny makijaż, ale STEP jest dużo więcej niż świetny. Wszystko dokładnie przedstawiłaś, masz bardzo sympatyczny głos i ślicznie się uśmiechasz. Bardzo mi się podobało, więcej takich stepów, proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
extra... patenty masz niesamowite. cień pod usta mnie rozwalił.
gratuluję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Świetnie wyszedł Ci ten step, piekny makijaz.Rewelacja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
![]()
Świetny step no i makijaż
![]()
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny Kochane! Jestem w szoku!!
![]() ![]() W podziękowaniu dla Was jeszcze jeden filmik z wybranymi wesołymi momentami ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=b6GF6oteVwo Naprawdę byłam nastawiona na wiele krytycznych uwag. Ale Wy wynagrodziłyście mi moje stresy i wysiłek. Dziękuję najmocniej! Nie sądziłam, że tak wiele z Was uzna mój tutorial za tak uczący i przydatny. Cieszę się, że możecie coś z niego wynieść dla siebie ![]() Game - Tobie - prekursorce Video-Stepów dziękuję szczególnie! Vampi - dziękuję Ci ![]() Cieszę się, że muzyka przypadła ci do gustu (to moja osobista inspiracja ![]() ![]() Eweska - dzięki Ci!!! Magsch - tyle przemiłych komplementów ![]() Milusiaam - dziękuję Ci najmocniej! P.S. No właśnie - MM staje się coraz szerszym polem do oceny coraz to rozleglejszych dziedzin ![]() Kesly1 - dzięki! Tyle Waszych pochwał, że może rzeczywiście zdecyduję się na kolejne stepy... ![]() Pink 69 - dzięki, dzięki i jeszcze raz dzięki! Okazuje się, że tworzenie stepów video to świetna zabawa. chyba nawet przyjemniejsza niż sama prezentacja zdjęć na MM. Będę myśleć o następnych... ![]() Kamisia - dziękuję!! BADweasel - chyba każda stres zauważyła... ![]() ![]() ![]() Nelka - dzięki. Nie sądziłam, że Ktoś w ogóle zechce wypróbowywać moje techniki ![]() Lemirka - Tobie dziękowałam prywatnie, ale tu dziękuję baaardzo jeszcze raz ![]() Daisy - najmocniej Ci dziękuję!!! Tyle przemiłych słów! Nie wiem, czy na nie zasługuję... ale cieszę się, że przynajmniej sprawiam wrażenie ładnej i miłej ![]() Pusia7 - dzięki!!! Giga007 - oj, to już bardzo śmiała opinia, że to najlepszy step ![]() Marwari - dziękuję! Ilonacb - dziękuję. Może będzie następny... ![]() Gosiaczek6 - dzięki ci serdeczne!!! Oo widzę po Twym avatarze - że ty też lubisz "ciemnoskóre" klimaty ![]() Gween - dzięki Ci baaardzo! Widzę, że pamiętasz moje wcześniejsze fascynacje kolorystyczne ![]() Sharlottek - dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki Lapus - miło mi, dzięki! Miki - Bardzo się cieszę, że miło się oglądało i dziękuję za komentarz Madie - cóż za pochlebstwa! ![]() Jeanne90 - ślicznie Ci dziękuję za komentarz i za uwagi. Jesteś jedyną, która wrzuciła tu nutkę krytyki, której spodziewałam się w dużo większej ilości. Brwi pewnie już takie pozostaną. Sama innym dziewczynom nieraz polecam regulację brwi. Ale ja jestem zwariowaną malarką i fanką Fridy Kahlo i nie mogę być taka do końca "wypacykowana" ![]() ![]() ![]() Paulina150528 - dziękuję. Lukrecja_Borgia - bardzo mnie cieszy, że tak mój step przypadł Ci do gustu i dziękuję za komentarz! Gosada79 - dziękuję. Cieszy mnie, że moje wskazówki na coś się mogą przydać. Gosia_Szymonek - dzięki! Iziz08 - ![]() Komarzyca - cieszę się, że moja prezentacja skłoniła Cię do komentarza i to tak milego! Marioladabr - dziękuję. Sama też nie uważam siebie za mistrzynię, jeśli chodzi o techniki. Po prostu kocham zabawy kolorami. Żurawinka - cieszę się, że stylizacja się spodobała, dzięki! Candy - ja też Cię lubię ![]() ![]() Grazin - dziękuję! Nel? haha ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez bukowina Czas edycji: 2008-09-02 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Doczytałam się w którymś komentarzu "jak zeszczupleję porzucę bronzery". Bukowinko! Jesteś boska taka jaka jesteś! Jak staniesz się szczypiorem to przestanę Cię lubić! Twoja uroda jest tak niespotykana, pełne usta, burza loków , gdzie z tym odchudzaniem?
![]()
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
jestem zachwycona
![]() ![]() ![]()
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Powiem tak......rewelacja. na początku walczyłaś ze spięciem ale że to co robisz, robisz z pasją to też szybko stałaś się naturalna. Twoje zmiękczanie ( paluszkiem, gąbeczką;D) sprawiły że człowiek automatycznie ma uśmiech na twarzy hehe. makijaż rewelka. Wszystko z dokładnością co do cala- i nie waż się skracac step(erów);D dla kogoś zielonego jak ja bardzo dużo te filmiki zrobiły. Mało ego- sporządziłaś idealnie listę kosmetyków. O odwadze nie wspominam nawet. A co szanuję? że ktoś kto ma już wiedzę i umiejętności bezinteresownie i z otwartością dzieli się nią z innymi!
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
swietny step bardzo dobrze tumaczysz dzieki temu jest bardzo zrozumialy i kazdy moze sobie sprobowac ten makijazyk zrobic sam
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
BAN stały
|
jestem pod wrażeniem
![]() fajniutko wszystko opisujesz, widać krok po kroku to ogromny plus ![]() a makijaż rewelacyjny i bardzo piękny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Super wszystkood A-Z
![]()
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
Jesteś śliczna i bardzo, bardzo sympatyczna !
![]() ![]()
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
Jestem pod ogromnym wrażeniem, step jest bardzo czytelny, a Ty jesteś niesamowicie sympatyczną osobą, bardzo miło się Ciebie słucha
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
To najlepszy step, jaki widziałam
![]() ![]() P.S. Masz bardzo sympatyczny głos. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
bardzo przyjemny step
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
super!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
perfumove love
|
Bukowina, zazwyczaj nie komentuję makijaży (chociaż zbieram szczękę z podłogi non stop), ale tym razem muszę. Twój step jest świetny - dokładny, z ładnym opisem poszczególnych kroków, świetną muzyką w tle itd. Makijaż bombowy, takie lubię. Ale urok tego filmiku to tylko i wyłącznie zasługa Twojej osoby. Jesteś tak kochana i sympatyczna, że chyba każda z nasz chciałaby wybrać sie z Tobą na taką afrykańską imprezę
![]() ![]() Pozdrawiam ciepło! p.s. Pięęękne włosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Dołacze sie do tych wyszystkich pozytywnych opinii
![]() ![]() ![]() Bardzo jestem wdzieczna Tobie jak i wszystkim umieszczajacym stepy i zdjecia makijazy, za poswiecenie czasu i wytlumaczenie JAK I O CO chodzi z porzadnym ladnym makijazem. Dziekuje i czekam na wiecej oczywiscie ![]()
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo się napracowałaś, ale z dobrym skutkiem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#56 |
Konto usunięte
|
Jestem absolutnie zachwycona Twoim stepem.
![]() Przyznam, że obejrzałam ich już kilka w różnym wykonaniu i żadnego nie skomentowałam. Stworzyłaś ciekawy klimat jako bazę pod swój makijaż. Kiedy na początku zobaczyłam samą śliwkę w kremie, trochę się przeraziłam, co z tego wyniknie ![]() Sprawiasz wrażenie przede wszystkim bardzo sympatycznej osóbki ![]() Makijaż i kolorystyka ładnie komponuje się z Twoją urodą. Technicznie wyglądało to bardzo estetycznie. Życzę kolejnych tak udanych stepów i ciekawa jestem jak radzisz sobie z kholem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Nono, Kochana, super stepik, bardzo dobrze wybrałaś temat przewodni, idealnie do Ciebie pasujący, no i świetny pomysł z bonusem stylizacyjnym i muzyką w tle
![]() ![]() ![]() ![]() Co do makijażu, to bardzo mi sie podoba makijaż oka, zwłaszcza ten przebijający fiolecik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorki za nawał pytań ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Więceeeej Twoich filmików z makijażami!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Super!!!Aż mi dech zaparło
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Ależ Ty jesteś sympatyczna
![]() Świetny step video, makijaz rewelacyjny, tajemniczy, drapieżny jestes niezwykle precyzyjna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.