|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jesienne szaleństwo z kolorami - pomóżciemi proszę w wyborze :)
swietna zmiana!
naprawdę Ci pasuje
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
bonorlz, pani-jesień dzięki
mimo wszystko mi te czerwone refleksy przeszkadzają, nie stapiają się ładnie z całością, po prostu coś mi w nich nie gra Kupiłam dzisiaj farbę, kolor karmelowy brąz i mam nadzieję, że choć trochę przykryje mi te rudości.. Szugarbejb masz rację, że nie miałam nigdy włosów tak krótkich i naprawdę dość dziwnie się czuję, gdy z tyłu głowy takie "strzępki" sobie mierzwię TŻtowi się podoba jak już wspominałam, ale jak zwykle wyszło z niego takie specyficzne poczucie humoru Juz opisuję, tuz po wyjściu od fryzjera zadzwoniłam do niego z lamentem, że wyglądam jak pieczarka i po powrocie do mnie zwracała się per pieczareczko Dzisiaj już zaprzestał ale robiliśmy kolację [spaghetti] i on przychodzi do mnie z kuchni, trzyma coś w garści i mówi " kochanie, znowu ci te włosy wypadają i walają się po kuchni.." po czym szczerzy zęby i kładzie mi na stole kawałek surowej pieczarki.. Następna sytuacja, która mnie podłamała to to, że chodził dzisiaj po bloku jakiś człowiek sprzedający krzyżówki, otwieram mu dzrwi a on z tekstem: tatuś albo mamusia w domu są? Załamka.. Co do modelowania to dziś rano znów irokez na głowie, musiałam zmoczyc włosy i suszyć na szczotce + prostownica czyli jakieś 15 min. chyba będę musiała się przyzwyczaić bo przedłużać nie mam zamiaru ![]() Co do obecności na meczach to nie mam niestety jak być, bo studiuję dziennie i zaocznie i nie daję rady czasowo :/ Zapomniałam o zdjęciach pierwsze to włosy przyczesane rano, dla mnie wersja niezbyt wyjściowa Dwa pozostałe to farba, skusiła mnie postać aplikatora [ taki grzebyczek ] i to, że w Polsce nie ma tych farb, więc czuję się w obowiązku wypróbować. Co do tego "na zawsze i na wieczność" to nie ma szans, od zmian jestem uzależniona a konsekwencje farbowania znam i to bardzo dobrze, uświadamiać mnie nie musicie ![]() Jestem nałogową kosmetykoholiczką, samo to, że w trakcie wakacji się nie farbowałam jest już sukcesem
Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-09-12 o 15:49 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś pewna, że nie ma mamy spólnego TŻta? Mój ma podobne poczucie humoru
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Wiesz co, skoro obie mieszkamy we Wrocławiu to bardzo możliwe
Tylko nie wiem kiedy ten mój miałby znaleźć czas na Ciebie ;p
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brat mojej koleżanki miał 2 dziewczyny, które o sobie nie wiedziały - serio serio ![]() Dobra, EOT. Żeby nie było - jeszcze raz powtórzę: ślicznie Ci w tym kolorze włosów Uwielbiam barwy złotej polskiej jesieni![]() Pozdrawiam Wrocławiankę
|
|
|
#37 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No chyba, że tak naprawdę nie trenuję futbolu a te wszystkie siniaki to Ty mu nabijasz Hehe, nie no mam nadzieje, że tylko poczucie humoru naszych TŻtów łączy. Może jeszcze jeden text wrzucę: "Co kochanie, czemu ostatnio tak często wizażujesz, na wątku "Co dzisiaj zjadłam" zaczęłaś się udzielać? ".. Ja też jesienne barwy uwielbiam, zakupiłam dzisiaj świetny żakiet sztruksowy w H&Mie, taki słoneczny, herbaciany, mmm Tez pozdrawiam |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uwielbiam takie ciepłe kolory, ale mało mam takich ciuchów Poza tym nigdy nie dopasowywałam koloru ubrań do typu urody, a tak się składa, że jestem Jesienią I teraz będę kompletować nową garderobę w ślicznych, ciepłych barwach Psuję Ci wątek, przepraszam
|
|
|
#39 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
więc zawsze mówię, że wypraszam sobie podobne komentarze ![]() Ja jakoś tak samoistnie zawsze kreowałam się na "panią jesień" więc szafa jest właśnie w takiej kolorystyce. Teraz zastanawiam się nad czerwonym płaszczykiem z Orsaya, chociaż nie mam go do czego nosić i dodatkowo drapie Więc takie dość irracjonalne zachowania Co do ciepłych barw to polecam nową kolekcję H&Mu, piękne żółcie i brązy, zakochałam się :ślina:A co do tej przemiłej wizażanki to wydaje mi się, że już niejedną osobę uświadomiła ![]() Nic nie psujesz, w końcu w tytule jest mowa o jesiennych barwach
|
|
|
|
|
|
#40 | ||||
|
Zakorzenienie
|
To nie mamy jednak tego samego TŻ
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Buziak dla niej Cytat:
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Włosy już zafarbowane, wyszedł kolor pomiędzy zdjęciem 5 z mixu w poście 1 a tym z postu 14
Jutro wstawię fotki w świetle dziennym. |
|
|
|
|
#42 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten tekst jest dzisiejszym tekstem dnia, serdecznie Ci dziękuję Cytat:
; szkoda tylko że potem zrobiło się już tylko coraz bardziej zgryźliwie ... ![]() Cytat:
Cytat:
Ja znam takiego, który przez rok utrzymywał żonę i 2 kochanki, i żadna o sobie nie wiedziała ... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Kolejny złoty tekst dzisiejszego ranka: "twoje włosy pachną jak kaszanka".. [ale rym, jestem bombardowana w domu hh i to daje już efekty
].Poczucie humoru faktycznie ma specyficzne i często nie wiem, czy się śmiać czy płakać ![]() Ja mam pierwszy zjazd już 20/21 września i w sobotę zajęcia do 16, zobaczę czy da się wyrwać, bo to statystyka, która podobno nie jest zbyt przyjemna ![]() Mam teraz na głowie taką właśnie rudą czekoladę więc powinno Ci się podobać. Konsekwencje znam i tuż po powrocie do Wrocławia zacznę je intensywnie odżywiać
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak już zostań No, to jak już będziesz się odżywiać to daj znać, półki mi się uginają od olejów, protein i innych tego typu rzeczy (i tu znowu wina Truskawkowej
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
Po prostu zrobiłam metamorfozę metamorfozy
Do cięcia już sie prawie przyzwyczaiłam a w obecnym kolorze czuję się lepiej więc warto było Niby salon Kadusa a wpadki się zdarzają.. ![]() Co do odżywiania to mam WAXa, kokosek Kallosa, serię L'oreala Apsolut Repair, jakieś ampułki z Kadusa, odżywkie te "końskie" i serię dla brunetek J. Fridy więc też jestem nieźle zaopatrzona Nafta mi do gustu nie przypadła więc nie wiem co z tymi olejkami, ale na próbkę zawsze jestem chętna ![]() I już tak mi tego farbowania nie wypominaj i Truskawkową nie strasz, bo miałam przerwę trzymiesięczną i miały szansę odetchnąć
|
|
|
|
|
#47 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A Truskawkowa może Cię oszczędzi, ma do Ciebie słabość jak widać
|
||
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
ameska
przeslicznie wygladasz w nowych włoskach metamorfoza bardzo korzystna podoba mi sie kolor hmm ale ciecie tez niczego sobie ladnemu we wszystkim ładnie ![]() ja kiedys sciełam włosy z długosci" do pasa" na do ramionpo wyjsciu od fryzjera ok ładne miałam i nawet mi sie podobały ale po umysiu włosów pieronacko sie wywijały bo były zabardzo scieniowane ale naszczescie teraz juz odrosły dosc dużo wiec ok
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja za to mam slabosc do Jesieni i Zim, tych z gatunku Krolewna Sniezka, takim wybacze nawet czeste farbowanie, byleby sie trzymaly swoich kolorow ![]() Amesko rudość boska- this is it producenci farb nie rozpieszczaja chlodnych typow urody, popielatych brazow jak na lekarstwo, za to zlocistych brazow, rudosci, czekoladowych odcieni jest bez liku na przyszlosc masz w czym przebierac ale z doswiadczenia wiem, ze wlosy czesto farbowane moga dziwnie chwytac barwnik, szybciej sie go rowniez pozbywaja |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#51 | ||
|
Rozeznanie
|
szugarbejb przejrzę wątek o olejach i jakby coś się przypomnę
dzięki za propozycję ;*Cytat:
Mi tez się robi taki irokez śmieszny, ale już uczę się go kontrolować Cytat:
Jak zwykle na glowie mam co innego niż na pudełku, bo akurat karmelu o tak dużą zawartość czerwonego barwnika bym nie podejrzewała, ale przynajmniej teraz ta czerwień mi się podoba ![]() Ku zgorszeniu Szugar powiem nawet, że maznęłam sobie farbą brwi tak jakbym hennę nakładała :biggrin: przypomniała mi sie bowiem dyskusja z klientką na praktykach o tym, dlaczego producenci ostrzegają na opakowaniu farby, żeby tego nie robić ;p Z zawodowej ciekawości postanowiłam więc spróbować i jak sie okazuje kolor leciutko chwycił [ nałożyłam tak na 3 minuty ] i mają taki lekko rudawy poblask ![]() Tak w ogóle to też nie będę się już tak często odzywać, bo dojechałam już do Wrocławia i zorientowałam się wlaśnie, że nie wzięłam zasilacza do laptopa z domu Trzeba więc będzie liczyć na łaskę i niełaskę TŻta..
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.

naprawdę Ci pasuje

mimo wszystko mi te czerwone refleksy przeszkadzają, nie stapiają się ładnie z całością, po prostu coś mi w nich nie gra
Kupiłam dzisiaj farbę, kolor karmelowy brąz i mam nadzieję, że choć trochę przykryje mi te rudości..
pierwsze to włosy przyczesane rano, dla mnie wersja niezbyt wyjściowa

Poza tym nigdy nie dopasowywałam koloru ubrań do typu urody, a tak się składa, że jestem Jesienią
I teraz będę kompletować nową garderobę w ślicznych, ciepłych barwach