![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: hmmm czy wzrost przeszkadza??
Przyznam, że podobają mi się wysocy i bardzo wysocy mężczyźni (sama jestem karłowatą pokraką).
Osobiście niezbyt mi się podoba, kiedy facet jest niższy ALE ludzie nie są po to, żeby mi się podobać, więc naprawdę nikogo nie powinno obchodzić, co myśli taki mały podły pokurcz jak ja, jeśli spotkało się wartościowego faceta, który nam się podoba. Generalnie to uważam, że 99% osób powinno wrzucić na luz, lepiej by im się zrobiło. Aha, tacy wyyyysocy faceci są przystojni, ale w łóżku (a raczej poza) czasem wygodniej jest z tymi średnimi ;P Matko święta ja od samego rana świntuszę znowu :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Dizeki za wszystkie odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Wzrost ma jakieś tam znaczenie, tak samo jak ogólnie wygląd. Ale raczej nie jest decydujący, przynajmniej ja nie znam przypadku, kiedy był.
Osobiście wolę trochę wyższych facetów, mam 170 cm, więc mniej więcej przeciętnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Wzrost faceta nie stanowi jakiegoś problemu.Byłam z facetem,który wzrostem mi dorównywał(mam 175cm ),ale z reguły wole wyższych,ponieważ czuje się tak bezpiecznie w ich ramionach
![]() ![]() Tak dla ciekawskich,film o ludziach dla których wzrost nie ma znaczenia są razem bodajże 6lat i się kochają ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=jlorker3c-c http://pl.youtube.com/watch?v=ootPSV...eature=related
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Ja mam 174cm wzrostu i zawsze podobali mi się faceci wzrostu zbliżonego do mojego, ciut wyżsi i tak mój TŻ ma 179, więc tak akurat
![]() ![]()
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Ja mam 160cm a moj TZ 178 jak dla mnie idealnie. Z niższym facetem troche dziwnie bym się czuła, Ci równi też jakoś nie za bardzo mnie pociągają. Zdecydowanie wole wyżyszych... Czuje sie przy nich taka... no nie wiem.. bezpieczna...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Chodziłam z takim, który był wzrostem dokładnie równy mnie. Gdyby w naszym związku było dobrze, to pewnie by mi to nie przeszkadzało, ale od początku wszystko poszło w nie najlepszą str ale bynajmniej powodem rozstania nie był wzrost
![]()
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Przeszkadzłyby mi jego kompleksy na punkcie swojego wzrostu- jesli by takie miał. Mój TŻet mówi, że nie związałby się z wysoką kobietą (sam na 175cm i czuje się niski, chociaż dla mnie jest idealny bo różnica wzrostu to 15cm).
Poza tym uważam że wszytsko jest ok dopóki ludziom jest dobrze ze sobą. Poza tym bardziej od wzrostu palce pianisty się liczą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
ja mam 168 cm moj TZ 183 i jego wzrost mi odpowiada. ogolnie najbardziej podoba mi sie u mezczyzn wzrost pomiedzy 180 a 190 takze dobrze trafiłam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Mam 155 i przy facetach wyższych niż 180 czuję się jako dziecko. Z doświadczenia wiem, że większość facetów też wtedy dziwnie się czuje.
Nie potrafiłabym być z kimś takim głównie ze względu na to, że musiałabym wciąż się "postarzać" czy to obcasami (bleee, nie lubie), czy też bardziej dorosłym strojem i makijażem. Bycia z mężczyzną niższym ode mnie (jeżeli to w ogóle możliwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() więc niżsi albo równi odpadają. ![]() mam 172 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
ja mam 160 a tż 180
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#44 |
BAN stały
|
Kiedyś pamiętam umówiłam się z facetem,okazał się niższy ode mnie.Dziwnie się czułam idąc kolo niego,a tym bardziej nie wyobrażam sobie być z kimś kto jest niższy ode mnie,bo mam 173 wzrostu.Na równi też,bo lubie od czasu do czasu chodzić w butach na lekkim obcasie.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
facet z którym się spotykałam był mojego wzrostu, może z 2 cm wyższy i starszy dobrych kilka lat, ale nie przeszkadzało mi to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie wzrost ma duże znaczenie, to mój afrodyzjak
![]() ![]() Ale przynam, że miałam faceta równego wzrostem i cóż póki uczucie było nie przeszkadzało mi to aż tak bardzo, ale jednak w marzeniach widziałam siebie zawsze z wysokim, przystojnym facetem ![]() ![]() Na szczęście takiego znalazłam ![]() Ale znam wiele szczęśliwych par, gdzie wzrost nie ma dla nich znaczenia i mężczyźni są niżsi od swoich kobiet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Zauważalnie niższy musiałby mieć ponizej 170cm, więc taki odpada
![]() za duza baba ze mnie więc tym bardziej taki chłop wygladałby na miniaturkę ![]() wolę wyższych, im więcej tym lepiej. moj obecny ma jakies 5cm więcej, trochę mało, no ale cóż. moze jeszcze da się go wyciągnąć ![]()
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
mój jest chyba niższy ode mnie 1 cm i mi to nie przeszkadza
![]() ![]()
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
No właśnie ja jestem niziutka, moi poprzedni partnerzy byli jak do mojego wzrostu bardzo wysocy 185cm 189, teraz poznałam uroczego faceta, świetnie się czuję w jego towarzystwie ma rewelacyjne poczucie humoru inteligentny i przystojny ale ma tylko 173cm. Powiem wam szczerze, że pomimo iż jest o całą głowę ode mnie wyższy i coś mnie wyraźnie w jego stronę ciągnie, to tak jakoś ten wzrost mi przeszkadza(podświadomie chyba, że będziemy mieć małe dzieci). NIe wiem dlaczego ale wysocy mężczyźni są dla mnie bardziej pociągający fizycznie. Niżsi mnie tak nie kręcą . Wysoki mężczyzna jest dla mnie ciekawszy jako obiekt seksualny, kurcze sama wiem, że glupie jest to co piszę, ale tak wlaśnie jest, kiedy pomyślę o wysokim mężczyźnie moja wyobraźnia inaczej działa. Nie wiem co robić, bo ja go tak strasznie lubie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
a ja mam 158 cm a moj TZ 156 wiec jestesmy takie 2 krasnoludki
![]() ![]()
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
moj Tz ma jakies 170, ja 164 i jest super
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
BAN stały
|
Nno dobra, tak na przestrzeni czasu to faceci, którzy mi się podobali mieli:
192 cm 185 cm 178 cm! Wow, wyjątek ;P 202 cm (wcale nie wyglądaliśmy jakoś pokracznie) 186 cm --------- Sama mam 163 cm - ale coś jest w mojej posturze takiego, że wyglądam na wyższą niż jestem (mam dosyć mocny kościec, chodzę wyprostowana i praktycznie zawsze na obcasach) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem nizsza od tz-ta o 30cm i troche mi to przeszkadzalo na poczatku, ale teraz juz sie przyzwyczailam
![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
ojej. A ile macie wzrostu? bo 30 cm to naprawde duuza roznica
![]() P.S mam nadzieje ze nie potraktujesz mojego pytania jako niedysktetnego lub obrazliwego ![]()
![]() i nie będę już farbować włosów ![]() Edytowane przez irie18* Czas edycji: 2008-09-11 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
Wiadomo, niby miłość nie wybiera, ale ja jednak zdecydowanie preferuję wysokich mężczyzn. Może dlatego, że mnie samej "jest kawałek" - mam 180cm, a na dodatek uwielbiam wysokie szpilki i praktycznie tylko je noszę, więc idąc ulicą ludzie widzą ok 190 cm kobitkę :P, ale jakoś kompleksów z tego powodu nie mam, pewnie z racji tego, że trenuję siatkówkę i wśród koleżanek jestem raczej ta niziutką
![]() ![]() ![]() W każdym razie chłopak 190cm to podstawa, z resztą wysocy faceci są szalenie... męscy... ![]()
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Ja mam 170cm wzrostu i drobinką raczej nie jestem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Niby podobaja mi sie wysocy ,najlepiej powyzej 180 cm ale jesli ktos mi wpadnie w oko to wzrost nie jest glownym kryterium
Moj dotychczasowy przedzial to od 183 do ok 170 ![]() mam 170 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Moj facet ma 185cm a ja 173 . Nie wyobrazam sobie faceta nizszego.Jakos zle bym sie czula wiedzac ze facet siega mi np do ramon.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Niższy nigdy,mojego wzrostu tak samo,szczególnie ,że sama mam 157,mój Tż-et ma 176 i jest gi
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.