![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Różności kosmetyczne.
Może coś u mnie? Interesuje mnie błyszczyk Bourjois, dwa jasne cienie (różowy i beż) tej samej firmy i próbka Eclat d'Arpege.
Ew. coś jeszcze, tylko czy u mnie coś Ci przypadnie do gustu..?
Łatwiej patyk obcinkować niż go potem pogrubasić.. ![]() Wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post68212696 Edytowane przez olcia7 Czas edycji: 2008-09-11 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie Ci się spodoba za:
Cytat:
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Moze cos u mnie? - zapraszam
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=275242 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Moze znajdziesz cos u mnie za cokolwiek z tycz rzeczy
![]() * pojedynczy cień do powiek Bourjois nr 14 Gris Delicat - bardzo ciemny szary pięknie mieniący subtelnymi drobinkami, idealny do makijażu "smokey eyes" * pojedynczy cień do powiek Bourjois nr 16 Ambre Nude - delikatny beż, pięknie mieniący subtelnymi drobinkam * lakier do paznokci w kolorze mlecznego różu (nr 29 Radiant Rose) Diamond Strength Sally Hansen, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Mam rozumieć, że nic Cię nie zainteresowało, czy nie zauważyłaś mojego pytania?
![]() |
#40 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
_________________________ _________________________ __________________ Mam nadzieję, że odpisałam wszystkim. Za zwłokę w odpowiedziach bardzo przepraszam, ale mam naprawdę bardzo mocno ograniczony czas wolny, dlatego do tej pory odpisywałam tylko osobom, u których znalazłam coś na wymianę. Logiczne wydawało mi się to, że skoro nie odpisuję to w danej chwili nie mam czasu albo nie znalazłam nic na wymianę. Przykro mi, że niektórzy nie rozumieją, że aby odpisać w tylu wątkach trzeba znaleźć sporo czasu na przejrzenie ich. Bardzo proszę o ciut więcej cierpliwości, ponieważ na ilość mojego wolnego czasu, którego mam bardzo mało, niestety nie mam wpływu. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Ungia odpowiedziałaś trzem osobom, a wpisów masz na dwie strony. Rozumiem brak czasu, też czasem nie odpowiadam po kilka dni bo mnie nie ma, albo się zastanawiam, ale brak odpowiedzi nie jest jednoznaczny z odpowiedzią odmowną.
ja w każdym razie odpowiedzi nie dostałam. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Farmona i krem pod oczy.Znajdziesz coś u mnie?Poza wątkiem mam jeszcze robione próbki perfum:Lolita Lempicka L,Hermes-najnowszy ogródek Monsunowy,Amor amor,Dior Addict,Lancome Magnifique,Neonatura Cocon.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
podobaly ci sie:
Podobają mi się u ciebie następujące rzeczy: Shiseido blotting papers- bibułki 100 bez 5 sztuk, Shiseido Perfect Whip- pianka do mycia. Nowa 120g, oraz Cleansing Sheets- japońskie chusteczki do demakijażu Wakahada Monogatari.10 sztuk z zamknięciem. Wymiary 185 na 125mm. mnie podobaja sie: * mleczko do demakijażu Garnier (skóra sucha i wrażliwa), * Sunset Heat Escada EDT poj. początkowa 30 ml, mam kartonik ~ Eclat D'Arpege Lanvin zapakowana oryginalnie próbka z atomizerem 1,5 ml, zastanow sie prosze i odpisz w moim watku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Pojemność próbek jest taka:
-Dior Addict-niecałe 2 ml lub troszkę większe 3\4 z 2 ml(dokładnie to 3,5 centymetra w 2 ml fiolce); -Lancome Magnifique tak jak wyżej ; -Hermes Un Jardin Apres La Mousson ok 3\4 z 2 ml. To są fiolki bez atomizerków,robione Sephorowe,czyli nie firmowe. Ciekawi mnie jeszcze u Ciebie peeling Aqualiny(jakie jest jego zużycie?) balsam do ust też aquoliny,wody termalne Avene i może dwie miniaturki kremów.Może chciałabys mój nowy krem Yves Rocher ,ten czerwony? Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-09-17 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Hej,
widzę że dołożyłaś kilka rzeczy które mnie kuszą ![]() Może teraz uda nam się skleić jakąś wymianę. Mnie interesuje to: *krem pod oczy Roc *peeling Chocolovers Aquolina - czy on jest cały? *lakier do paznokci Sally Hansen *miniaturka korektora HR *próbki -kremy Avene Ystheal i Eluage, Hydraphase XL Riche -podkłady Dermablend, Toleriane i Unifiance
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
cześć, czy coś u mnie za:
•pojedynczy cień do powiek Bourjois nr 16 Ambre Nude - delikatny beż, pięknie mieniący subtelnymi drobinkami, •peeling do ciała o zapachu orzechowej czekolady Chocolovers Aquolina, * olejek do skórek Peggy Sage NOWY W KARTONIKU, •wygładzający miód do ciała Magic SPA Farmona, Waga początkowa: 200 ml, - pozostało tyle co na zdjęciu Składniki: Miód, propolis, olejek z nasion orzecha włoskiego. Działanie: Dzięki jedwabistej ultralekkiej konsystencji doskonale rozprowadza się na skórze, otulając głębokim zapachem rozgrzanego miodu, przytulnego ciepła i zmysłowości. Niezwykle odżywcze składniki sprawiają, że ciało staje się doskonale gładkie, jędrne i satynowe w dotyku. bardzo proszę odp u mnie ![]()
![]() |
#48 | |
Rozeznanie
|
znalazłabyś coś u mnie za te rzeczy:
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
BAN stały
|
Cos u mnie za :
* róż Bourjois nr 03 Brun Cuivre (użyty kilka razy), zużycie minimalne (praktycznie niezauważalne, na zdjęciu po lewej stronie), * pojedynczy cień do powiek Bourjois nr 16 Ambre Nude - delikatny beż, pięknie mieniący subtelnymi drobinkami, * pojedynczy cień do powiek Bourjois nr 15 Rose Peau - delikatny, jasny róż, pięknie mieniący subtelnymi drobinkami, * pojedynczy cień do powiek Bourjois nr 14 Gris Delicat - bardzo ciemny szary pięknie mieniący subtelnymi drobinkami, idealny do makijażu "smokey eyes", * pojedynczy sypki cień nr 10 Stila w pięknym złoto-brązowym kolorze (tylko sprawdziłam kolor, jest kartonik), ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Konto usunięte
|
*lakier do paznokci Bourjois So Laque! nr 01 Beige Paris (piękny, elegancki beż),
*peeling do ciała o zapachu orzechowej czekolady Chocolovers Aquolina, * mini kredka do oczu w kolorze czarnym Yves Saint Laurent użyta raz (po jednej kresce pod każdym okiem ), * puder jedwabny do ciała dr. Hauschka (stosowany najczęściej jako puder do twarzy niekolidujący z filtrem ),* rozświetlający korektor pod oczy Touch Eclat Yves Saint Laurent odcień najjaśniejszy . Kompletnie nie jestem w stanie podać jego zużycia, nie chcę nikogo wprowadzać w błąd, ale wydaje mi się, że jest go przynajmniej połowa bo używałam go raptem przez miesiąc (ma leciuteńko starte literki bo opakowanie pocierałam płynem do demakijażu), cos u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=279914 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() interesuje mnie kilka rzeczy (jedne bardziej drugie mniej): dwa opakowania wody termalnej La Roche-Posay 50 ml każde, NOWE olejek do skórek Peggy Sage NOWY W KARTONIKU pojedynczy cień do powiek Bourjois nr 14 Gris Delicat - bardzo ciemny szary pięknie mieniący subtelnymi drobinkami, idealny do makijażu "smokey eyes" bordowy lakier do paznokci nr 502 Resist & Shine L'Oreal znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy, zapraszam
![]()
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
a co z wymienionych przeze mnie rzeczy moglabys oddac? (najbardziej zalezy mi na wodzie, najmniej na olejku do skorek)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272002 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Zużycie Hauschki jest zaznaczone na zdj., przy czym jest to zużycie orientacyjne bo opakowanie jest nieprzeźroczyste i zamykane hermetyczne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Witchdoctor
|
Dziękuję, nie zauważyłąm kreseczki
![]() Mam nadzieję, że uda nam się jakoś sklecić wymianę I nteresują mnie w kolejności Sensibio puder jedwabny czerwony So Laque olejek do skórek PeggySage miniatura korektora pod oczy Magic Concealer Helena Rubinstein nr 2, NOWA, ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.