![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: pomóżcie, bo zaraz oszaleję!! :(
Cytat:
co do tej "pani" to też odbieram to pozytywnie, no może faktycznie chciał mnie sprawdzić, no narazie bądź co bądź ale się odzywa...no ja poprzednim razem wycofałam się może też i z tego powodu że on za bardzo pędził, teraz jest troszkę więcej luzu, może to i lepiej, ale jak narazie nie mogę go do końca rozgryźć, no zobaczymy co będzie dalej |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem pani brzmi pozytywnie, jak juz jestesmy blizej z kims, a tak nie koniecznie. chociaz pewnie mozna to odebrac na rozne sposoby.
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
, No i piszę tu po pewnym czasie, sprawa w końcu rozwiązała się w taki sposób że napisałam co do niego czuję i on zaproponował spotkanie, doszliśmy do wniosku że sprobujemy, zapytał mnie również czy nie odpuszczę sobie po 2 tyg. odpowiedziała że nie, bo teraz wiem już że jest inaczej, pytał też czy nie przeszkadza mi to że on studiuje itp..
No i tak jesteśmy już ze sobą od miesiąca, spotykamy się w każdy weekend kiedy przyjeżdża ze szkoły, piszemy, pytał też czy mi na nim zależy, on powiedział że chce spróbować to rozwinąć.... Wcześniej nie rozmawialiśmy o seksie, on pewnego razu jak całowaliśmy się w samochodzie powiedział że będzie lepiej jak już pojedzie do domu. Było to jakieś dwa tygodnie temu. W ten weekend pisaliśmy ze sobą i w końcu on napisał że marzy mu się kochanie ze mną. Odpisałam mu że nie jestem jeszcze gotowa i myślę że jutro porozmawiamy na ten temat. Wczoraj spotkaliśmy się, ja rozpoczęłam temat, powiedziałam że go rozumiem, ale że nie jestem jeszcze gotowa, zaczęliśmy się całować, w końcu on zaczął rozpinać mi spodnie, nie protestowałam, jednak nie pozwoliłam mu żeby dalej się posunął, zapytałam go w tym momencie czy poczeka, a on że "nie ma innego wyjścia" na co ja dodałam "że ma, bo jeśli mu nie zależy.." on na to że "on tego nie powiedział.." później mówił że nie będzie mógł znowu przeze mnie zasnąć, później już nie dobierał się...zależy mi na nim i wiem że chcę z nim być, ale powiedzcie czy Waszym zdaniem coś z tego będzie?Nie chcę żeby on mnie zaliczył a potem zostawił, chciałabym poczekać jeszcze trochę (miesiąc) i przekonać się czy faktycznie mu zależy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
up up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
proszę o radę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ja mysle ze jesli mu zalezy na Tobie , to nie bedzie sie tak spieszyl. Niech poczeka.. POkaz mu ze nie jestes latwa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.