Wpedzil mnie w kompleksy :( - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-12, 18:33   #31
yaminishi
Zadomowienie

Dot.: Wpedzil mnie w kompleksy :(

Nie szkoda ci czasu na takiego ćwierćmózga?
Stary 2008-09-12, 18:38   #32
DontSaySorry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ponura Pokaż wiadomość
Zdjęcie tyłka mogłaś nam oszczędzić - jesli potrzebujesz komplementów - bardzo ładny, ale nie trzeba go oglądać, żeby stwierdzić, że Twój facet to piep....ony (przepraszam na bluzg) sadysta i kretyn, a Ty jeszcze mu na to pozwałasz.

174cm wzrostu i 60 kg wagi ma być grube ? Ratujcie mnie.

Co jest z Wami, kobiałki, że pozwalacie się tak traktować? Nie rozumiem, jak możesz być z kimś takim - i to jeszcze zwłaszcza, że dogryzać zaczął Ci na samym początku.
Podpisuje sie pod Twoimi słowami.
Jak można w ogole być z człowiekiem, ktory zamiast wspierać czepia sie takich rzeczy jak cellulit na posladkach czy nogach...
CHOREEEEEE

To ten chłopak powinien coś ze sobą zrobić, bo to nie jest normalne.
Stary 2008-09-12, 18:44   #33
Iwona 25
Zakorzenienie

Uciekaj póki czas od tego psychopaty.....powaznie mówię Ci
ja się związałam z takim ...kiedyś
jesteś wolna,więc uciekaj

i nie miej wyrzutów przez niego

Nerwica - to dzięki niemu możesz się jej nabawić
przestań,rzucisz go to i schudniesz
a Twoja pupa jest normalna
Iwona 25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-12, 18:47   #34
Trinette
Zakręcony Chochlik

Zgadzam sie z poprzedniczkami
Jak ja marudze ze mam boczki i brzuch spory, to mi moj TŻ mowi:"Wiecej ciałka do Kochania" i tak powinien sie kazdy facet zachowywac. Mozna zachecic do wspolnego uprawiania sportu i zdrowiej sie odzywiac. Nie powinno sie jednak wytykac komus ze powinien schudnac zwlaszcza jak samemu nie jest sie idealem.
Trinette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-12, 19:00   #35
Blonde_Stranger
Zadomowienie

Pytanie kluczowe - co Ty jeszcze robisz z tym facetem? Już pomijając to,że Twoja pupa jest świetna - to nawet gdyby była tragiczna mężczyzna nie ma prawa tak Cię krytykować. Wybacz,że spytam,ale czy on Cię w ogóle jeszcze pociąga? Nie czujesz do niego obrzydzenia? Nie mogłabym czuć pociągu do kogoś tak pustego i żałosnego jak Twój "ukochany". Sama z resztą mówisz - kiedyś byłaś pewna siebie,teraz nie jesteś. Nie tak powinno to wyglądać. Rozwiązanie? Zastanów się na cholerę Ci ten facet. Co od niego otrzymujesz,czy sprawia że jesteś szczęśliwa,czy wspiera Cię,podnosi na duchu,czujesz że Cię kocha? Jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić. Szkoda czasu. Uwierz mi.

pozbędę się Noa Cacharel 95 ml!
Blonde_Stranger jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-12, 19:28   #36
Edsonka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewakuacja Pokaż wiadomość
Jestem zalamana !! Siedze i rycze! Od 2,5 roku slysze docinki na swoj temat. Po paru dniach znajomosci uslyszalam juz co nieco .Ze tu za duzo, ze sie malo maluje, jaki powinnam miec krem, jak malowac paznokcie.

OMG 2,5 roku?? To po co Ty z nim jesteś? Ja bym zerwała gdybym chociaż raz usłyszała takie coś a Ty 2,5 roku tego słuchasz... Toksyczny związek. Ciekawe co by zrobił gdybyś Ty mu powiedziała ze ma brzydką klatę lub coś innego. Ehh... facet to świnia...
Stary 2008-09-12, 19:37   #37
dagirll
Wtajemniczenie

Pierwsze co mi się ciśnie na usta ,to MASAKRA.Ja znam taki przypadek ,moja znajoma ma takiego faceta.Powiem Ci tak ,facet na pewno ma ze sobą jakiś problem ,mega kompleksy ,bo zazwyczaj wtedy tak się ludzie zachowują ,czepiając się innych ,właściwe czego się tylko da.Przede wszystkim zamiast płakać, krzyczeć i pewnie tupać nogami powiedz mu ,ze skoro mu się nie podoba coś ,to może niech sobie poszuka dziewczyny o 4 kilo chudszej.Skoro Ty nie widzisz problemu ,to nie uważam ,ze powinnaś w ogóle nawet myśleć o tym żeby sie dla niego odchudzać Ja Ci szczerze współczuje ,ale ja nie potrafiłabym nie tyle co być z kimś takim ,co przede wszystkim kochać. Jakby mi tak mój facet mówił czułabym się źle ,czułabym się nie doceniona i pewnie rozglądałabym się za kimś kto mnie doceni , będzie w pełni akceptował.Może ,spróboj ,bo ,to jakiś zwykły dupek.A problem jest poważny ,bo ,to sie ma do wielu ważnych spraw w zyciu np. seksu.Jeśli siebie nie akceptujesz ,a co gorsza parter ,to marnie widze Wasze pożycie .

dagirll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-12, 19:48   #38
LoLcIa123
Zakorzenienie

Szokk,po prostu jestem zszokowana.
Uciekaj ile sił w nogach,gdyby mój Tz-et chociaż raz powiedział mi takie coś,to najpierw dostałby w twarz,a później wyszłabym albo ja,albo On.

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-12, 19:50   #39
MagGonagal
Raczkowanie

lol ale mnie zatkało..
to troche na poczatku wyglada jak prowokacja..
masz takie ładne uda to niezłego masz palanta ;/ weź no.. ej brak mi słów.
Stary 2008-09-12, 19:53   #40
Eufi
Raczkowanie

Thumbs up Dot.: Wpedzil mnie w kompleksy :(

Dziewczyno!
Masz świetną pupę! Masz właśnie taką jaką u mnie wszyscy by chcieli!
Ja z moim wzrostem ok 180cm i wadze 58-59kg mam brzydkie nogi w sensie, że mam cellulit, którego u Ciebie jak tak stoisz nie widać! Mam rozstępy itp. Przecież trzeba mieć trochę ciałka aby ładnie wyglądać, aby skóra była dobrze napięta, miała na czym się trzymać. Ja sama chciałabym nie mieć nóg takich jakie mam, ale nie jestem w stanie utrzymać wagi, co przytyję to po kilku dniach spada mi waga i tylko nabawiam się cellulitu i rozstępów. A Ty właśnie masz odpowiednie kształtu. Ehhh Ty może zajmij się szukaniem wad w wyglądzie TŻ'cika? Jak on taki cwany, widocznie nie ma chłopak zajęcia . Odbij piłeczkę.
Pozdrawiam i głowa do góry!!
P.S. Teraz to ja jestem zdołowana, ja i takie nogi ...
Eufi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-12, 20:27   #41
vadi
*sportaddict*

dodam od siebie jeszcze tylko jedno - mi się wydaje, że on doskonale wie, że to są teksty poniżej pasa. po prostu dużo wygodniej jest udawać, że on nie ma pojęcia o co Ci chodzi
on nie jest idiotą (w sensie IQ, bo o inteligencji emocjonalnej wolę się nie wypowiadać) ani małym chłopcem, po prostu omijanie pewnych kwestii jest mu najwzyczejniej na rękę, a że kobiety są nauczone przez społeczeństwo, do traktowania mężczyzn jak duże, opóźnione dzieci, to sprawa jest naprawdę łatwa.

EDIT: i Ty naprawdę nie musisz mu się tłumaczyć z tego, dlaczego masz cellulit czy cokolwiek innego. jeśli uważa Cię za takie okropieństwo, to won i niech szuka szczęścia gdzie indziej
vadi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-12, 20:47   #42
dzustam
Zakorzenienie

Ja nie będę pisała zostaw, uciekaj, ratuj się.

Uważam, że powinnaś zastanowić się nad faktem, że jego brak akceptacji Twojego ciała, a tym samym Twojej osoby, skądś wynika...

Pomyśl, co musi dziać się w jego umyśle i sercu, że serwuje Ci takie wypowiedzi.

Sama musisz dojść do wniosku, czy z jego strony to jest miłość, czy takie rzeczy mówi się kochanej osobie czy najgorszemu wrogowi, którym się człowiek brzydzi... Powiem jedno, wielu ludzi nie byłoby w stanie robić takich uwag nawet najbardziej nielubianej osobie...

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-12, 21:06   #43
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość
Ja nie będę pisała zostaw, uciekaj, ratuj się.

Uważam, że powinnaś zastanowić się nad faktem, że jego brak akceptacji Twojego ciała, a tym samym Twojej osoby, skądś wynika...

Pomyśl, co musi dziać się w jego umyśle i sercu, że serwuje Ci takie wypowiedzi.

Sama musisz dojść do wniosku, czy z jego strony to jest miłość, czy takie rzeczy mówi się kochanej osobie czy najgorszemu wrogowi, którym się człowiek brzydzi... Powiem jedno, wielu ludzi nie byłoby w stanie robić takich uwag nawet najbardziej nielubianej osobie...

Mocne słowa ale zgadzam się z nimi!!! współczuję..
Stary 2008-09-12, 21:08   #44
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość

Otóż o to właśnie chodzi. Nic dodać nic ująć

To nie w Tobie jest problem.
Zacznij w końcu walczyć o swoją godność, bo facet ma Ciebie za nic. Ale powtarzam, to JEGO problem i to on powinien się nad sobą zastanowić. A Ty zastanów się nad nim.

Szczękościsku dostaję jak czytam takie historie.
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-12, 21:12   #45
bess
Zakorzenienie

wszystko "fajnie"tylko po co z nim jestes???
Jestes masochistka???
Kolejny watek i kolejna dziewczyna ,ktora nie zna wlasnej wartosci.Bardzo to przykre co dajecie sobie robicKrzywdza was a wy ze strachu przed samotnoscia pozwalacie na to

Szkoda mi Ciebie tym bardziej ,ze pewnie wpakujesz sie lub wpakowalas??nie daj Boze w malzenstwo z tym indywiduum i bedziesz tak dreczona do konca zycia

Rozumiem,ze nie jest łatwo zakonczyc zwiazek ale powiedz mi czy on Ci nie ulatwia tego,zeby wykrzyknac mu prosto w gebe "spadaj na drzewo!!"i trzasnac drzwiami???
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-12, 21:15   #46
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
wszystko "fajnie"tylko po co z nim jestes???
Jestes masochistka???
Kolejny watek i kolejna dziewczyna ,ktora nie zna wlasnej wartosci.Bardzo to przykre co dajecie sobie robicKrzywdza was a wy ze strachu przed samotnoscia pozwalacie na to
No ja też się dziwię jak można być taką bezwolną kukłą, nie odgryźć się, odpyskować...Dlaczego niektóre kobiety uważają, że facetom wolno więcej niż im ?
Stary 2008-09-12, 21:19   #47
bess
Zakorzenienie

I jakos mam przeczucie ,ze to on jest ta brzydsza polowa w waszym zwiazku hie hie

Dziewczyno przejrzyj na oczy,to manipulator ,ktory zrobil ci taka dziure w psychice,ze wklejasz zjdecie wlasnej pupy na forum i pytasz obcych o zdanie na jej temat
Stary 2008-09-12, 21:20   #48
aniajagoda
Przyczajenie

Moze po czasie dotrze do Ciebie, ze szacunek jest jednym z fundamentów normalnych relacji... Ale to Twój wybór, jeśli chcesz tracić czas z takim palantem.
aniajagoda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-12, 21:21   #49
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
I jakos mam przeczucie ,ze to on jest ta brzydsza polowa w waszym zwiazku hie hie
i wewnętrznie, i zewnętrznie.
powiedzmy sobie szczerze - szczęśliwi, pewni siebie, zrównoważeni ludzie nie czerpią przyjemności z pastwienia się nad innymi. zwłaszcza nad najbliższymi, których najłatwiej zranić
vadi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-12, 21:22   #50
Cdz
Zakorzenienie

wiesz co Ewakuacjo.. naprawdę CIę podziwiam, ze tyle złego wytrzymujesz..
niejedna już złamałaby się i załamała.
ale nie można tak traktować drugiego człowieka - tak jak traktuje Ciebie Twój Tz... to nie jest normalne zachowanie. rozumiem- kilka razy powiedziec cos takiego.. ale pół serio pół na żarty...
moim zdaniem powinnaś przerwać ten związek dla własnego dobra i poczucia własnej wartości.
a czy jestes gruba? sądząc po zdjęciu.. naprawdę jesteś szczupła, masz ładne, zgrabne kształty (nie myl z okrągłymi).

http://madewithmarmelade.blogspo t.com/

06/05/2015 Nowe kolczyki : szalony bollywood!
Cdz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-12, 21:26   #51
aniajagoda
Przyczajenie

Oczywiście, że fajnie wyglada, ale nawet gdyby byla gruba, super chuda, niska czy wysoka, to nie znaczy, ze bylaby gorsza. A zachowania jej "faceta" nie tlumaczy zupelnie nic. Prostak i tyle. W dodatku zakompleksiony, a swoje kompleksy i braku probuje "nadrobic" dolowaniem innych, co tez jest godne pozalowania. Brak slow na takich kolesi
aniajagoda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-12, 21:42   #52
Yerenia
Raczkowanie

Naprawde powinnas przemyslec ten Wasz uklad. Nie daj sie tak tlamsic, dzis jestes za gruba a jutro co? Brzydka, glupia a moze jeszcze gorzej? Trzymaj sie i nie daj soba pomiatac, jak tyle osob mowi ze facet jest nie teges to jest, tlum ma zawsze racje
Trzymaj sie
Yerenia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-12, 23:11   #53
koKOro
Zakorzenienie

mogę napisać Ci całe wypracowanie na temat przedstawiony przez Ciebie, ale nauczona Twoim poprzednim wątkiem obawiam się, że i tak w koncu zaczniesz go bronic. Mysle, ze Twoj nawiekszy problem nie leży w TŻ, ale w Tobie samej, jestes slaba? pozwalasz sie zle traktowac? chcesz byc z kims na sile? skąd to u Ciebie może wynikać, co?

zakorzenienie
koKOro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-12, 23:25   #54
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez koKOro Pokaż wiadomość
mogę napisać Ci całe wypracowanie na temat przedstawiony przez Ciebie, ale nauczona Twoim poprzednim wątkiem obawiam się, że i tak w koncu zaczniesz go bronic. Mysle, ze Twoj nawiekszy problem nie leży w TŻ, ale w Tobie samej, jestes slaba? pozwalasz sie zle traktowac? chcesz byc z kims na sile? skąd to u Ciebie może wynikać, co?
A nie przyszło Ci do głowy, że ta słabość może być skutkiem przemocy psychicznej jaką stosuje wobec niej jej facet ? Wiesz co to znaczy zaniżone poczucie własnej wartości, uzależnienie psychiczne od osoby, która krzywdzi ? Kobiety tłuczone przez swoich facetów też często ich usprawiedliwiają i bronią. W przypadku autorki wątku sprawa nie jest jeszcze do końca stracona, bo miewa ona jeszcze przebłyski refleksji, że coś chyba jest nie halo z tym jej facetem.

A Ty zamiast ją wspierać - atakujesz. Gratulacje. Tak, uznajmy wszyscy teraz, że to dziewczyna jest beznadziejna i to wszystko jej wina o czym ma świadczyć to, że go broni. Brak słów.

Zawsze w sytuacji przemocy winny jest kat a nie ofiara. Nikt nie zasługuje na to, żeby się nad nim pastwić. I nic nie usparwiedliwia zachowania TŻta autorki wątku.
Stary 2008-09-12, 23:29   #55
synthee
Raczkowanie

Smieszny chłopak!Jesli tyle wad w Tobie widzi to go zostaw,albo mu powiec ze jak Ci sie tak bardzo nie podobam to spadaj na drzewo ...Chłopom tak bije!Są nie do zniesienia!Nie jesteś ani gruba ani nie masz cellulitu a na silownie poszła bym sama dla siebie,a przy okazji poprawisz jedrnosc ciała ! I wtedy mu szczenka opadnie ...A mam mały pomysł ...Zapisuj sobie wszytko co Ci mówi i zrob jeden dzien gdzie mu to wszytko powiesz co On Ci mówił...I zapytaj się goi czy mu było milo ...Odpisz co i jak!
synthee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-12, 23:35   #56
ulinkaaa
Zakorzenienie

Uciekaj jak najpredzej!
Brak mi slow na to!
w nicości za oknem, gdy budzą się mgły...
ulinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-12, 23:58   #57
Queen
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
i wewnętrznie, i zewnętrznie.
powiedzmy sobie szczerze - szczęśliwi, pewni siebie, zrównoważeni ludzie nie czerpią przyjemności z pastwienia się nad innymi. zwłaszcza nad najbliższymi, których najłatwiej zranić
Zgadzam się z wypowiedziami powyżej.
POSŁUCHAJ UWAŻNIE:
Masz świetną pupę, zgrabne nogi. Mimo, iż mam soczewki kontaktowe to nie widzę tam żadnego cellitu.
Masz super kobiece kształty.

Co do twojego TŻ-ta to określam takie typy ludzi nazwą "wynalazek". Bo normalny człowiek to nie jest.
Okazuje Ci brak szacunku, a Ty się na to godzisz. Po co Ci co?
Jest tylu świetnych facetów w kraju, na świecie, a Ty się męczysz psychiczne z zakompleksionym chamem. Chamstwo trzeba tępić! Jesteś atrakcyjną babką, na pewno już się niejeden facet na Ciebie czai. A Ty tracisz czas z prostakiem. On nie ma prawa tak Cię krytykować, krzywdzić.
Jako terapię szokową polecam wstawić tu jego zdjęcie - my go skrytykujemy i później mu to pokaż. Jakoś nie wydaje mi się, żeby był ideałem. :P

Mój wątek z wymianą kosmetyczną:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=723489

Queen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-12, 23:59   #58
DariaKom
Zakorzenienie

VADI- ja myślę, że na intymnym powinno się w uzasadnionych sytuacjach (jakim jest ten post) dopuszczać rzucanie mięsem, bo czasami jestem zbulwersowana do tego stopnia tym co tu można przeczytać, że jakbym miała napisać co myślę to byłby ban już od pierwszego posta...czasami już nawet ciężko coś odpisać na takie rzeczy
DariaKom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-13, 00:04   #59
gizmo250
BAN stały

GG do gizmo250

ej wez okropna pupa i tyle nie bede klamal i wy tez byscie jej nie klamaly wy baby jestescie zalosne oklamujecie sie tylko PHAAHAHAHHAHA piszecie ej spoko ladna mas z pupe a mysla pewnie o jezu ale dupsko feee oczywiscie napewno nie kazde tak mysla ale jakies mysla.
gizmo250 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-13, 00:07   #60
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gizmo250 Pokaż wiadomość
ej wez okropna pupa i tyle nie bede klamal i wy tez byscie jej nie klamaly wy baby jestescie zalosne oklamujecie sie tylko PHAAHAHAHHAHA piszecie ej spoko ladna mas z pupe a mysla pewnie o jezu ale dupsko feee oczywiscie napewno nie kazde tak mysla ale jakies mysla.
proponuje obejrzec swoj wklesły pryszczaty tylek przed lustrem
A najlepiej nauczyc sie klecic zdania zanim sie zabiera do pisania na forum publicznym

Rozumiem Ewakuacjo ,ze mniej wiecej w takim stopniu Twoj Tz jest burakiem.Tym bardziej sie dziwie jak mozna w ogole isc nawet na 1 spotkanie z taka osobą
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości