![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: thermo.mix- prośba o opinie :)
ja dostałam do *********a gratis chyba z 5 książek. Przepisy sobie dowolnie modyfikuję na własny użytek
![]() Przepisy są też w necie. UWIELBIAM GO! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Wow, to fajnie, bo słyszałam,że dają po 1 książce, a resztę trzeba kupować osobno..
ostatnio dużo czytam o tym urządzeniu i zastanawiam się nad zakupem. Możliwości zachwycają- cena przeraża. Brrr ![]()
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkich ....długo zwlekałam z opinia ale przyszedł czas ze z czystym sumieniem mogę powiedzieć ze nie wyobrażam sobie życia bez tego urządzenia. zakupiłam go pod koniec 2010 roku no i wiadomo początki były rewelacyjne..przestałam kupować jakiekolwiek pieczywo masło...wszystko robiłam w tm.... i ku mojemu zdziwieniu nadal używam go parę razy dziennie. Moja rodzina nie lubi już zup tradycyjnie gotowanych wręcz weszły na stałe do naszego jadłospisu jedyne co mnie nie przekonało to mięso. Nie smakują mi karkówki na parze i inne wynalazki ale to pewnie rzecz gustu
![]() ![]()
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Dot.: ********* - prośba o opinie :)
Ja mam ✂✂✂✂✂✂✂✂✂. Jest świetny!
Rodzina na pewno nie żałuje zakupu! Można w nim robić chyba wszystko, od zup-krem, aż do lodów. Niesamowicie ułatwia życie w kuchni i nie tak trudno się go myje. Przy zakupie powinnaś dostać dodatkowe części, a nwet jeśli stanie się coś z jedną, na prawdę łatwo dostać następną u producenta. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
ja mam go już chyba z 5 lat
![]() ![]() faktem jest, że trzeba metoda prób i błędów dojść do właściwych proporcje, przepisy w książce są fajne, ale nie zawsze mi wychodziło tak jak trzeba... generalnie polecam ![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
zespuło mi się grzanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny jeśli ,któraś z Was zastanawia się nad zakupem ☠☠☠☠☠☠☠☠☠a,albo chciałaby zobaczyć to urządzenie w akcji na żywo,to proszę o kontakt na mail temida234@interia.pl . Sama jestem wieloletnią użytkowniczka tego cuda, a od dwóch lat zajmuję się również jego sprzedażą. Pozdrawiam
p.s. osobiście zademonstruje w woj. podlaskim i warmińsko-mazurskim ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.