![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wybór auta - 5 opcji..
Peugeoty 107 i co za tym idzie 1007 są najbardziej awaryjnymi peugeotami
![]() Ja mam opla 1,2 to chyba mały silnik, ale wcale się nie psuje ![]() 3 drzwiowe corsy są boskie np. http://moto.allegro.pl/item431978337...orsa_1_4i.html http://moto.allegro.pl/item434068356...er_okazja.html
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
byliczka mi podobają się z tych najbardziej ople, ale Paula już pisała, ze corsa odpada. Pożyteczny w tych oplach jest bagażnik na rowery - fajna funkcja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
mercedes klasy A wqcale nie jest duży, się tylko taki wydaje, ale w porówanneiu to tego czym jeździsz teraz to yhy
![]() http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=431928884 a VV Beatle ma za niskie zawieszenie by jeździć nim po mieście w polskich warunkach wg mnie, pod krawęznik nie podjedziesz. ![]() renault vel satis http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=438732971 znowu renault dziwny jakiś ;] http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=440243163 a citroen C3? Ja z tych co podałaś zastanawiałabym się albo nad peugotem albo nad corsą ale 5 dzrwiowa a nie 3 drzwiową. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze mi na myśl przychodzą
fiat 500 lancia ypsilon nissan micra może smart forfour toyota aygo vw fox ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
A Suzuki Jimny na przykład?
Podobne pojemności co w swift-cie, podobna wielkosć, tylko duży prześwit, 4x4 - to akurat zaleta, może nieco większe spalanie, ale autko na pewno oryginalne i wyróżniające się, szczególnie w wersji cabrio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Nowe Twingo http://www.v10.pl/Renault,Twingo,galeria,182.html Podobno wypada na tle konkurencji rewelacyjnie
![]() Toyota aygo jest ok, ale z silniczkiem 1.0 się nie pojeździ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Ja bym kupił Suzuki..
Audi TT mi sie kojarzy z "tanim lansem", zresztą nie wiem czy tym kiedys jechałas? Ja jechałem, i powiem tylko tyle ze jesli ktos wysoki ma tym jezdzic to odpada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
ja bym brala :
nowa micre nowe twingo i ewentualnie nowa yarise male autka, latwo zaparkujesz ![]() audi tt malo praktyczne, moja kolezanka ma i jak jedziemy w wiecej niz 2 osoby i ja mam wsiadac na tyl to odrazu mi sie odechciewa, malutko miejsca z tylu ![]() peugot nie podoba mi sie corsa po przejsciu ze smarta bedzie dla ciebie wydawac sie duza ( wiem bo na kursie jezdzilam corsa C, potem jezdzilam cinquecentem i jak mialam kupic auto to wszystkie byly dla mnie za duze bo sie do CC przyzwyczailam )pozatym corsa to taki typowo rozsadny wybor , nic w niej ladnego (moim zdaniem, wasze zdania moga sie roznic) swift no napewno malo pali (moja sis ma swifta tylko starszego i pali jej jakies 5l a w miescie to 6.5l, 7l , rzadko sie jej psuje ) z zewntarz wyglad nawet ladny ale w srodku takie plastiki no nie podoba mi sie. ktos mowil fiat 500, moze i ladny ale bardzo ciasny ( jak mial wyjsc na rynek to o nim marzylam ale tylko dotad az w salonie do niego wsiadlam hehehe malutki ciasny strasznie) a jak chcesz popatrzec na opinie uzytkownikow tych aut to wejdz na www.autocentrum.pl i tam znajdz opinie kierowcow ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
Dziękuję Wam wszystkim ślicznie za podpowiedzi
![]() Pokazałyście,ze bzdurą jest twierdzenie iż baba w samochodzie rozróżnia tylko kolory... ![]() Przeanalizowałam gruntownie Wasze propozycje, rady i sugestie i podjęłam decyzję.. TADAM ![]() Swifcik ![]() Cium Wielki dla Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie - PODOBNO ![]() Takie opinie są strasznie mylne i krzywdzące. Jeździłyście peżotami, miałyście z nimi do czynienia? Ja wśród znajomych mam wielu posiadaczy Peugeotów - 206, 307, sama jeżdzę 206tką od pół roku (rocznik 2001) - i jakoś nie zauważyłam, żeby się psuł (reszta znajomych również nie ma z tym problemów.. ![]() Taka mała informacja na przyszłość - dla tych którzy są niezdecydowani co do Peugeot'ów. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Z tych 5 co wrzucilas, to faktycznie glosowalabym za swiftem
![]() Smarty mi sie nie podobaja, chociaz to wydanie na 2 focie jest calkiem calkiem. Corsa pozadna, ale zbyt banalna - a widac, ze szukasz czegos z "pazurem" ![]() O tym audi nic nie wiem - pierwsze widze - ale mi nie wpadl w oko. Za to peugotem cabrio wlasnie 206 mialam okazje jechac dosc niedawno i ja bym go tak latwo nie skreslala. Tez mi sie podobaja mini oraz new battle - ale nie slyna z ekonomicznosci. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
BAN stały
|
A jeszcze jedna opcja...
![]() Tanie są i w sumie ładne... Hmm? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
A ja w sobotę jak zobaczyłam na parkingu CH w Warszawie Hondzie Civic (mówię o tej ostatniej wersji) to od razu pomyślałam o Tobie i Twoich poszukiwaniach auta.. Cóz dla mnie suzuki nie ma kompletnie niczego takiego w sobie.. Wiem Civic pewnie większa.. ale skoro brałaś TT pod uwagę to i w Civic sobie poradzisz
![]() http://www.carwallpaperz.com/wp-cont...-R-2006-02.jpg zabawny bo zółty a czarny to już kompletny odlot
![]() |
![]() |
#44 |
BAN stały
|
Piekno i seks w czystej postaci!!
To jest absolutnie to, tego auta pożądam! Ale kto mi je da za 40 tys? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie kupuj tego fuj suzuki.. ![]() ![]() ![]() ![]() alboooooooo wymyśl coś innego!!!! no wierzę w Ciebie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
no, charrrakterrrna ta Hondzia
![]()
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#48 |
BAN stały
|
Buehehehehehe
![]() Hondzia będzie następna ![]() Bo nastąpiła zmiana planów.. Będzie jednak kabryolecik ![]() Muszę go tylko szybko dorwać żeby ktoś mnie nie ubiegł ![]() I dopytać czy rzeczywiście części do Peugeotów są takie drogie jak słyszałam.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
BAN stały
|
A nie wykupisz mi??
![]() Podnieciłam się nim przeokrutnie ![]() Peugeot 206 CC 1.6 16V SKóRA KLIMA ESP 27 600 PLN / 8 323 EUR (do negocjacji) Typ: Kabriolet Informacje: Rok produkcji: 2004, 35 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 110 KM (81 kW), Pojemność skokowa: 1600 cm3, benzyna, srebrny-metalic, Liczba drzwi: 2/3, Dodatkowe wyposażenie: ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, alufelgi, ASR, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, podgrzewane fotele Dodatkowe informacje: pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, sprowadzony, bezwypadkowy, garażowany, zarejestrowany w Polsce Opis pojazdu: ŚWIEŻO ZAREJESTROWANY W POLSCE Witam mam do sprzedania Peugeota 206 CC z 2004 roku z bardzo bogatym wyposażeniem. Świeżo sprowadzony bardzo atrakcyjny wygląd. Gorąco polecam. WYPOSAżENIE -4X AIRBAG -KLIMATYZACJA AUTOMATYCZNA -PODGRZEWANE FOTELE -ABS -ESP -ELEKTRYCZNE SZYBY -ELEKTRYCZNE LUSTERKA -WSPOMAGANIE KIEROWNICY -CENTRALNY ZAMEK -KONTROLA TRAKCJI -HALOGENY PRZECIWMGIELNE -SPRYSKIWACZE REFLEKTORóW -SKóRZANA TAPICERKA CZERWONO CZARNA -IMMOBILISER -RADIO CD -KOMPUTER POKłADOWY -ALUFELGI 17CALI NAPRAWDE WARTO |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
mi się osobiście 206CC nie podobają, ale z tego opisu wygląda dosyć ciekawie.. wszystkie najważniejsze rzeczy posiada, na zdjęciu wygląda na zadbanego.. przed zakupem oczywiście pojedziesz go zobaczyć na żywo prawda? :P
/ ja osobiście wybrałabym peżota RC :P o np http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6236817 takiego ![]() hondy civic też są super ![]() ![]() aaa co do części - no niestety do francuzów są troszkę droższe, ale też nie przesadzajmy.. zresztą kto powiedział, że peżot będzie Ci się psuł ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nawalało wszytko, klima, czyjniki opon, ksenony, komputer..... Sprzedałem po roku jazdy bo ciagle był w serwisie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak poza tym to marzy mi się taki 407 coupe.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Auto wizualnie ok - parametry, cena tez. Tak z ciekawosci z jakiego kraju jest sprowadzony i czy jest juz zarejestrowany w Polce?
Ja na Twoim miejscu bym sie umowila na jazde probna, zeby zobaczyc jak Ci sie nim jezdzi oraz zweryfikowala jego stan techniczny u mechanika. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
BAN stały
|
Nie wiem skąd jest
![]() Stoi jak na złość prawie na drugim końcu Polski..ale chyba się pofatyguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do 407 to z wygladu moze fajny ale na tym koniec! Wiem ze kobiety zwrazają spora uwage na wizualną strone samochodu, zresztą mojego 407 tez kupiła pewna Pani prezes nie wsiadajac nawet do srodka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Audi TT lub Suzuki Swift
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cos mi mowi, ze samochod jest ze Szwecji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
na zdjeciu, na rejestracji widac F- wiec francja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.