![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: chamskie traktowanie, docinki niegdyś bardzo bliskiej kumpeli..
Ja też jestem tego zdania, że powinnaś czym prędzej 'usunąć' tę dziewczynę ze swojego życia. Nie zadawaj się z nią, widzisz że jest fałszywa. Zawsze kiedy ktoś czegos od nas potrzebuje ( nie ważne czy towarzystwa, czy wsparcia czy pieniędzy) jest najmilszy na świecie. Dopiero wtedy kiedy mu się poprawia sytuacja, a w tym wypadku kiedy pojawia się chłopak tej dziewczyny, to ujawnia się jej prawdziwa natura. Na tej podstawie się poznaje ludzi. Ja uważam, że jeśli ktoś kiedyś zachowywał się jak przyjaciel a potem nagle przestał, to znaczy że tak naprawdę nigdy nim nie był. Ta Twoja koleżaneczka nie może znieść tego, że Ty jestes od niej w jakiś sposób lepsza. Nie może znieść tego że masz jakiś ciuch ładniejszy, czy lepszą figurę...
![]() A tak a propo, to też kiedys mialam taka super przyjaciółkę. Dogadywałyśmy się świetnie, byłyśmy jak papużki nierozłączki... Wszystko to trwało ok. pół roku - do czasu kiedy moja była przyjaciółeczka znalazła sobie chłopaka. Wtedy stała się dla mnie opryskliwa, głośno komentowała moj wygląd, czasami tyo kiedy tylko zobaczyła mnie w szkole to z odrazą mówiła : 'o boże... znowu ona' ... Zachowałam się wtedy podobnie do Ciebie - odpowiedziałam jej kilka razy, czasami jej dogryzłam... Różnie to bywało. Wiem, że nigdy nie zaczynałam sprawy pierwsza. I wiesz kiedy sie skończyly te uwagi na moj temat ze strony tej dziewczyny? Kiedy przyszła mnie przeprosić i błagac o to bym jej pożyczyła troche pieniędzy bo jej brakuje, a ja głupia sie dałam nabrac i jej pożyczyłam. Oczywiście pieniędzy nigdy nie odzyskałam, a kiedy widuję ta dziewczyne przez przypadek gdzies w miescie to ona odwraca głowę w drugą stronę. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.