|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: pomoc przy stracie bliskiej osoby :(
Cytat:
Ja tu siły wyższej nie widze a już opinia kumpli ........Pojechałaś na pogrzeb? |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzisiaj byl.... no i prawda jest taka ze naprawde zaczynam zalowac ze mnie tam nie bylo.. ale juz za pozno...Myslalam o tym zeby jutro pojechac... Bardzo chce byc teraz przy nim chocby w milczeniu tylko moja jedyna obawa jest czy on tez chce.. moze woli pobyc sam.. i dlatego sie wacham.. |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-09-21 o 02:58 |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
smutna prawda jest taka ze napisal mi : dzieki ale sam sobie poradzi z wszystkim, nie ma zamiaru nigdzie wychodzic, ciagle siedzi w domu z mam i siostra ze im to jest dopiero ciezko. nie potrzebuje mojej pomocy i nie wie czy jeszcze kiedykolwiek sie spotkamy
chyba moje przeczucia sie sprawdzily ze nie zalezy mu tak jak na poczatku (dlatego opisalam ta historie jak bylo miedzy nami, jeszcze przed ta choroba odczulam ze cos nie tak dlatego mialam te watpliwosci czy jechac itd pozostalo mi jedynie czekac bo moja pomoc zostala odrzucona, lub po prostu pogodzic sie z tym eeh znowu mam mega dola zyc mi juz sie nie chce :/ Edytowane przez senioritka90 Czas edycji: 2008-09-22 o 20:17 |
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: wsparcie przy stracie bliskiej osoby :(
Badz przy nim.... I nie traktuj go jak tredowatego, ludzie ktorzy stracili kogos bliskiego nie chca byc postrzegani jako ktos inny.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
myślę, że On nie jest dla Ciebie
albo odwrotnie
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
skoro widzisz, że coś się powtarza musisz pomyśleć czego to może być przyczyna i spóbować wprowadzić pewne zmiany
|
|
#40 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale zawsze jest niedobrze cos sie musi zepsuc nie wiem juz co mam zmieniac jak zawsze jest zle
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Schrzaniłaś sprawę. Nie pojechałaś na pogrzeb. Nie dałaś chłopakowi wsparcia! I co z tego, że on mówi, że się nie zobaczycie więcej? Jest rozgoryczony! Ma żal do całego świata! Mnie ten wątek zaczął denerwować. Chłopakowi zawalił się cały świat. Stracił ojca. A jedyne czym Ty się przejmowałaś to to czy będziecie razem. W takich sytuacjach nie pyta się o takie rzeczy! Tylko po prostu się jest obok. Trzyma za rękę... milcząc. Uffffff............
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
wczoraj 2 jego kumpeli przyjechalo zeby pogadac.. no i wiem juz ze on im predzej przed tym wszystkim mowil ze chyba jednak nie chce ze mna byc ( chociaz mi zupelnie inczej mowil
) i podobno wrocil do swojej bylej.mowil mi wiele razy ze ona chce do niego wrocic ale on chce byc tylko ze mna i do niej juz nic nie czuje :/ ale juz przynajmniej wiem na czym stoje i ze moje przeczucia byly sluszne..
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Ten wątek mnie załamał
![]() Ty poprostu nie dojrzałaś do związku i w dodatku powyższa sytuacja niczego Cię nie nauczyła. |
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Kasienka 666 absolutnie sie z Toba zgadzam..
pamietam taka sytuacje.. cwiczenie na uczelni..sms od mojego TŻ ze u jednego z jego rodzicow podejrzewaja bardzo bardzo bardzo ciezka chorobe <praktycznie smiertelna> najzwyczajniej w swiecie wyszlam z zajec i pojechalam te ponad 50 km zeby go przytulic tak po prostu..nie wyobrazalam sobie sytuacji w ktorej nie ma mnie przy nim!! i nie rozwazalam tego nie wiadomo ile... sytuacja z ostatnich miesiecy..umarla bardzo bliska mi osoba...Babcia... niestety TŻ nie mogl byc na pogrzebie .. pamietam jak sie wtedy czulam... i chociaz dobrze wiedzialam ze nie da rady zeby TŻ byl blisko powiedzialam mu pare gorzkich slow ktore na pewno go zabolaly.. bo bylam rozgoryczona.. Nie mam pojęcia dlaczego nie pojechałaś na pogrzeb ojca swojego chlopaka... nawet jakbyscie sie rozstali wczesniej sadze ze najzwyczajniej w swiecie bylas w obowiazku.. a gdybyscie sie nie rozstali i wasze dzieci zapytalbyby dlaczego nie bylas na pogrzebie dziadka? co bys im powiedziala? ze jedynym powodem bylo 30 kilometrow i brak pewnosci czy TŻ chce Cie widziec? czy w zyciu nie ma rzeczy, sytuacji ktore stawiamy na pierwszym miejscu? tak po prostu z szacunku
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Pewne rzeczy sie czuje, albo sie ich nie czuje. Ja tu zauwazylam w tej historii wiecej niz jedna osobe, ktora kogos traci.
Smierc w spoleczenstwie jest postrzegana jako tragedia, ale nie kazdy ja w ten sposob przezywa. |
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ma być postrzegana śmierć bliskiej osoby? Autorka jest poszkodowana na własne życzenie.
|
|
|
|
|
|
#48 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
moze jego dziewczyna okazala mu wiecej wspolczucia niz Ty, moze byla przy nim i pojechala na pogrzeb. w takich chwilach naprawde widac czy komus zalezy.[/quote] też o tym pomyślałam...
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem... moze i tak bylo!
![]() ona byla zdesperowana zeby worcic do niego i naprawde rozne dziwne rzeczy robila ![]() no a prawda jest taka ze ja nie umiem zbyt walczyc o swoje i szybko sie poddaje :/ ale on swoim kolegom juz ponoc dawno mowil ze raczej nic z tego nie bedzie i oni tez radza zebym dala sobie spokoj :/ wlasnie wydawalo mi sie ze dojrzalam juz do zwiazku ale widocznie tylko mi sie wydawalo :/ |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
teraz to sobie faktycznie daj spokój
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, ze w mojej ocenie to nie wina zalozycielki watku, a jej wybor. Taka drobna roznica. Zasluguje na miano dalszej znajomej, ale nie wroga. |
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To fakt |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Nawet jesli nie bylibyscie juz razem , olewal cie lub zle sie miedzy wami dzialo to najzwyczajniej w swiecie wypadalo tam jechac.Napisal ci wiadomosc o smierci ojca bo potrzebowal wsparcia.Nie pojechalas tylko dlatego, ze nie odpowiedzial na twoja wiadomosc co nie dalo ci pewnosci w relacjach miedzy wami.. Ameryki nie odkrylam zapewne, ale i tak za pozno.
Najgorsze jest to,ze to co sie u niego dzieje, dowiadywalas sie przez KOLEGOW!!to mnie najbardziej uderzylo!A przeciez ktos z kim tworzysz zwiazek,spotykasz sie jest kims blizszym, dlatego nie potrafie zrozumiec twojej postawy!Mysle,ze nawet dalekiemu znajomemu nalezy okazac serce w takiej sytuacji.I twoje wymowki"sila wyzsza"..30 km to nie jest drugi koniec Polski:-/ Jedyne co mi przychodzi do glowy to skrajna niedojrzalosc.Do zwiazku na pewno a co dopiero do spraw oczywistych.. Daj sobie spokoj albo przepros za jakis czas..sama nie wiem bo sytuacja beznadziejna na twoje wlasne zyczenie. Zaznacze jeszcze, ze zalozylas watek pytajac co masz robic a kiedy dziewczyny doradzily ci madrze zrobilas po swojemu, a wlasciwie nic. hmm.. |
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byc moze do innego chlopaka by pojechala, ludzie sa rozni dla roznych osob. Widzialam kilka osob olewajacych kolejnych partnerow, podczas gdy pewnego dnia poznawali kogos, dla kogo sklonni byli przenosic gory. |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
[quote=nowinka;9147410]
Najgorsze jest to,ze to co sie u niego dzieje, dowiadywalas sie przez KOLEGOW!!to mnie najbardziej uderzylo!A przeciez ktos z kim tworzysz zwiazek,spotykasz sie jest kims blizszym, dlatego nie potrafie zrozumiec twojej postawy!Mysle,ze nawet dalekiemu znajomemu nalezy okazac serce w takiej sytuacji. przepraszam bardzo a niby od kogo mialam sie dowiedziec wrozka nie jestem.... :/ co do tej jego bylej to jakies 2 tygodnie od kiedy bylismy razem, 2 jego kolegow widzialo go na miescie ze swoja byla, spytalam sie czy to prawda czy sie z nia spotyka a on odparl tylko ze ta idiotka sie do niego przyczepila i nie chce dac mu spokoju. No ale ci sami koledzy powiedziali mojej kolezance (jeden z nich sie z nia spotyka) ze oni szli wtedy przytuleni... Teraz dopiero do mnie dotarlo ze lecial na 2 fronty juz od dawna, najzwyczajnniej w swiecie mnie oklamywal. To wyjasnia tez pare innych sytuacji ale juz mniejsza o to. Brak mi slow na ta cala historie. Nikomu nie mozna ufac. Mimo wszystko bardzo dziekuje za te porady |
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
mysle,ze osobiscie...wlasciwie wokół tego glownie kreci sie ten watek.
Pozdrawiam.. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

a już opinia kumpli ........