|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Co poprawia Ci humor gdy jesteś zla,nerwowa lub masz PSM? | |||
Fryzjer |
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 | 9,57% |
Kosmetyczka(masazystka) |
12 | 6,38% |
Czekolada |
92 | 48,94% |
Chipsy(tez Cola) |
44 | 23,40% |
spotkanie z Tż |
46 | 24,47% |
dobra ksiazka |
51 | 27,13% |
dobry film( np: komedia) |
73 | 38,83% |
cisza i spokoj |
67 | 35,64% |
inne(prosze podac jakie czynnosci badz osoby was uspakajaja) |
42 | 22,34% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 188. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Re: Sposoby na chandrę
Och tak! Karola ma rację- sport.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
O tak! Zadzwonię do takiej jednej koleżanki, która jest mistrzynią w pesymiźmie! Jak wysłucham jej doła, to mój urośnie do pagórka (co najmniej!).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Wybaczcie mi tę powtórkę. Niechcący wysłało mi się dwa razy. Niech będzie, że to dla podkreślenia wagi mojej wypowiedzi- sport ma naprawdę dobroczynny wpływ na poprawę nastroju.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Hm, moja mama też ma właśnie niemoc twórczą (prycha i fuka na wszystkich dookoła, bo jej piwonie akwarelą nie wychodzą) więc odpada. Porządki? Sport? Dziewczyny, ledwo mogę USIEDZIEĆ w pracy - najchętniej położyłabym się pod jakimś drzewkiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
ja mam teraz mega dola.... kiespki nastroj i w ogole czuje sie bleeeee... a jako ze na rower wybrac sie nie moge, ani na zakupy, ani ze znajomymi na pwiko, a to z powodu braku czasu, natlok egzaminow itp
![]() ![]() ![]() w normanych, niesesyjnych warunkach poprwiam sobe nastroj nastepujaco: pachnaca kapiel ![]() wieczor z fajna ksiazka, spacer z mezczyzna, zapraszam kolezanke na winko, siedzimy i narzekamy ![]() zakupy ![]() kosmetyczka badz "upiekszanie" sie we wlasnej lazience, maseczki i rozne inne mazidla poprawiaja mi humor ![]() fryzjer, ale to roznie bywa, zazwyczaj ide w celu poprawienia nastroju lecz czesto sie to konczy placzem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Droga Ritko!
Ale to właśnie o to chodzi, że trzeba się zmusić. ![]() A może po prostu wypij red bulla? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
ritka napisał(a):
> Hm, moja mama też ma właśnie niemoc twórczą (prycha i fuka na wszystkich dookoła, bo jej piwonie akwarelą nie wychodzą) więc odpada. Porządki? Sport? Dziewczyny, ledwo mogę USIEDZIEĆ w pracy - najchętniej położyłabym się pod jakimś drzewkiem. hehhe to po skonczonej pracy znajdz jakies ladne drzewko i sie pod nim poloz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Aha, wypiję red bull'a który doda mi skrzydeł, wylęcę przez okno (opuszczę miejsce pracy) i... wyleją mnie! No tak, i wtedy będę mogła byczyć się całymi dniami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Jest taki jeden fryzjer, co robi dobrze i nie zanadto. Znaczy się uwzględnia oczekiwania klientki. Maciek Wróblewski, ale jest drogi. Wrr!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Ja ostatnio jak miałam chandrę, zadzwoniłam do koleżanki. Żeby sie wyżalić oczywiście. Cóż, pod koniec moich pretensji do świata, spadłam ze śmiechu z kanapy
![]() ![]()
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
No właśnie mskladaczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Ja bym bardzo chciała poznać aromaterapię i jej zasady, poproszę o wykład, jeśli nie chcesz na forum, napisz na maila, chętnie poczytam, oczywiście jeśli masz czas...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze sposoby na zły humor...?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Hm, ja kupuję czekoladę, podgrzewam mleko, chowam sie pod kołdrę i czytam książki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
krzycze na każdego, doprowadzm do kłótni z byle powodu, wszystko mnie drażni, musze poprostu odreagowac i przeważnie robie to na najbliższych, tak wtedy wyglądam --->
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
nie będę oryginalna - jedzenie jedzenie jedzenie (głównie słodycze), słodka kawa, czekolada z bitą śmietaną, czasem dłłłługaśny prysznic, bywało też że za zakupy, a teraz łączę same słodkości gdy mnie smutactwo łapię słodycze+Słodki TŻ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
a ja jak mam zły humor nie jem czekolady ani nie zamykam się w sobie a wręcz wprost pzreciwnie - wtedy wybucham: wściekam się, ciskam gromy dookoła, krzyczę, kłócę się, obrywa się każdemu kto nawinie mi się akurat pod rękę nie ważne czy winny czy nie winny... wyładuję się, popieklę się trochę, pokrzyczę i zły humor mija -jak porządnie wyładuję swoje negatywne emocje.... nie wyobrażam sobie żebym mogła to wszystko dusić w sobie....
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Zauwazylam, ze jak sie wsciekam, to sprzatam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Nie mam jednego sposobu, ale najczęściej robię sobie porządną kawę z kardamonem, albo czekam, aż zrobi ją mój Teżet, bo kawa wychodzi mu o niebo lepiej, niż mi.
Pomagają zakupy, kiedy mogę kupć sobie choć drobiazg. Ale ostatnio zaciskam pasa, w perspektywie święta i wydatki... Pomaga picie rooibosa i jedzenie czekoladek, albo chipsów o smaku pizzy. Ale najbardziej pomagają słodkie, usmiechnięte łagodne oczy Kielka i jego dotyk...bardzo uspokaja, łagodzi to, co złe we mnie. No i oczywiście wszelkie pieszczoty, kochanie się i czułe przytulanki. I jak tu potem nie meć dobrego nastroju? Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2006-04-24 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
sposob na zły humor? różnie bywa czasem piwko z siostra cioteczna, czesem pomaga ciepła kapiel i zapach kadzideł. Bywa ze sobie poprostu rycze do poduszki. Ale chyba najczesciej stosuje taka metode: ciepła herbata koniecznie owocowa, słuchawki na uszy, muzyka(czasem cos dodajacego energi, czasem smetna do poplakania), pokoj zamkniety na klucz, sama z zamknietymi oczami, czuje jak mi uszy odpadaja od glosnosci, ale uwiezcie pomaga
![]() ![]() mam jescze jedna metode tylko prosze nie uznajcie tego za podlizywanie sie ![]() ![]()
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
dobra komedia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
jak mam dola to po pierwsze to rozmowa, spacer z przyjaciółką, ewentualnie moze byc rozmowa na gg
słucham też muzyki, jem czekolade, biore goraca kapiel a jak jestem naprawde wsciekla to albo slucham jakiejs mocniejszej muzy, albo dlugo rycze a potem biore zimny prysznic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
KWC
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Ja tez jestem wtedy zła na wszytskich i na siebie najbardziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | ||
Rozeznanie
|
Jak mam zły humor chodze na solarium...tam sie odprężam a potem o ile jest to możliwe ide na plotki z koleżankami z dodatkiem %..i życie staje sie łatwiejsze hehe
![]()
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
mój sposób... MUSZĘ SIE KOMUŚ WYŻALIĆ!!
i to nie ważne komu.. przyjacielowi, znajomemu czy kotu - byle móc sie wygadać ![]()
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
1) Jem coś słodkiego,
2) Idę na dobrą kawę/piwo/herbatę z najlepszą przyjaciółką i jej się wyżalam - od razu wszystko staje się łatwiejsze, 3) Oglądam jakiś straszny, trzymający w napięciu film - wtedy tak się boję, że zapominam o wszystkich smutkach, 4) Kiedyś czytałam, że nie powinno się kupować, kiedy jesteśmy złe albo przygniębione, bo nie potrafimy dobrze ocenić danego towaru i często chwytamy pierwszy-lepszy ciuch, a później żałujemy, więc ja, jeśli już kupuje, to raczej drobiazgi np. błyszczyk albo balsam (wiadomo: mała rzecz a cieszy), 5) Biorę discmana, włączam szybką muzykę i idę na długi spacer. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Standardowe :
- zakupki - słodycze - słucham muzyki - spacerek w samotności lub z kumpelą - dobry film - oglądam stare zdjęcia, wspominam miłe rzeczy - rozmowa z kumpelami - basen - przymierzam wszystkie ciuszki, maluje się ![]() - czytam wszystkie smsy w telefonie ![]() - robię przemeblowanie w pokoju - nawet przestawiam rzeczy na półkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
ja czesto przesiaduje tu, włączam muzyczkę i wizażuję i złość mi przechodzi
albo ide na zakupy, ale to poprawia humor ale na krótko, bo jak widze pustki w portfelu to znów jestem zła na siebie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.