![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy potrafisz się...kłócić?
Cytat:
![]() chociaż staram się na ogół unikać takich sytuacji i wyczuwać kiedy atak jest żartem, a kiedy obrażeniem mnie.
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
[quote=amelka99;9089311]ja też się pod tym podpisuję
![]() Ja też ![]() Nie lubię się kłócić, sama nigdy kłótni nie zaczynam, czasem też po prostu kończę rozmowę zanim potoczy się niechcianym torem. Ale nie potrafię się opanować, kiedy w trakcie kłótni, od razu po wygloszeniu swojego zdania, druga osoba wychodzi, trzaska trzwiami itd. Coś we mnie wtedy wstępuje, biegnę wtedy za tą osobą i kłótnia się nie kończy... Wiem, że to idiotyczne i trochę szczeniackie, ale nienawidzę, kiedy ktoś wygłosi swoje zdanie, a nie chce wysłuchać mojego, wtedy wymiana zdań zwyczajnie nie ma sensu, bo każda ze stron upiera się przy swojej racji i jest zamknięta na opinię tej drugiej. Ale jeśli chodzi o samą wymianę argumentów, to jestem w tym świetna, w dodatku perfekcyjnie potrafię zagadać drugą osobą, wiecie, nawijam tak szybko, że ta druga nie ma szans mi przerwać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
tearz juz tak
![]()
WIARA, NADZIEJA, MILOSC... Edytowane przez martyna_martyna Czas edycji: 2008-11-18 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.