![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana-GUERLAIN,ESTEE LAUDER,KANEBO,ITP KOSMETYKI DO MAKIJAŻU!!!!!!!!!!!!!:)
a może chciałabyś wzamian za reparator - mały tester niewiele używany bronzera collistar, podkład biotherm aquaradiance nr 240 6/30 ml i maskę Chanel sublimage 4 ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
Dot.: Wymiana-GUERLAIN,ESTEE LAUDER,KANEBO,ITP KOSMETYKI DO MAKIJAŻU!!!!!!!!!!!!!:)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Może za Raparatur chciałabyś paletkę cieni Clinique?Lub mam jeszcze limitowankę Star Bronzer Lancome z niedużym ubytkiem.Z wymianki z *nulka*.Lancome Star Bronzer - przesliczny puder brazujacy, dwukolorowa limitowanka. Posiada malenkie zlote drobinki. W jasniejszej czesci jest juz lekkie zaglebienie od uzywania, ciemniejsza czesc bardzo malo uzywana. Sliczna puderniczka z lusterkiem.Jest jeszcze fotka w jej kramiku.http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=263236
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
BAN stały
|
Cytat:
przykro mi już wymieniony jest reparator,ale po 10 sierpnia będę mnieć drugi więc wtedy zajżyj |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
A byłabys chętna wymienić ten co będziesz miała za ten puder,bo jesli tak to nie będę wystawiała go do wymiany,tylko poczekam ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
moze co u mnie za palete estee lauder???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Ło matko.A coś za niego znajdziesz u mnie?Fotki porobię jutro rano jak wróce z pracy, bo baterie muszę naładować.
Podam już teraz numery kodów: -Lancome Star Bronzer CB027J -Clinique paletka cieni Plum Seduction TB6 jak tą 6 dobrze odczytałam(chyba nie S); -Dior 5 Couleurs 390 Mystic Jade 7H01 -Dior 5 Couleurs 060 Silver Goddess 7G03( z tym że te 0 jest z z kropkowaną poprzeczną kreską od lewego dolnego rogu do górnego prawego więc nie wiem jak to odczytać). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Dodałam przed momentem do mojego wątku.Robione na szybko bo muszę już wychodzić,jutro spróbuję jeszcze zrobić dokładniejsze jak zechcesz..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
a masz zdjecie tej paletki???
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Interesowałoby Cię coś za buteleczkę i reparator również jak chciałabyś oddać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.