|
|
#31 |
|
never say no to panda
|
Dot.: Kosmetyczne porządki
w takim razie ja się na siur decyduję na odlewkę Summera (Weekenda zostawię sobie na na przyszłość, może gdzieś wyszperam w perfumerii i pomęczę obsługę o próbkę - zobaczymy
)
|
|
|
#32 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
hej
ja bym sie skusila na perfumy w kremie ( wszystkie 3 ) ale poki co nie mam aktualnego watku - remont - watek w podpisie zdeaktualizowalam chociaz wiekszoac rzeczy jest nadal aktualne. jesli masz ochote to pozbede sie z pocalowaniem reki balsamow YR - duza butla 200 ml wanilii ( użyty moze 2 razy ) i mala buteleczka 50 ml kokosu ( raz uzyta ). Zakładam że jedno użycie zużywa jakieś 10 ml ( pewnienie ale zawsze to lepiej dostac wiecej niz sie spodziewamy ). jak się zbiorę w sobie to wrzucę nowy uporządkowany wątek. |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Jest to ciemny puder ale juz zarezerwowany
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
wątek wstępnie juz jest. Jeszcze kilka rzeczy zostało do dopisania ( jestem w trakcie
) ale żeby było wiadomo gdzie szukać . Rozmowa niech toczy się u ciebie tosię przynajmniej nie pogubię ![]() |
|
|
|
|
#38 |
|
never say no to panda
|
milkawroc - ja jak najchętniej piszę się na rezerwację. jeszcze pytanko - ile mogłabyś do tego odstąpić Sunflowers EA?
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
sunfowersa mam 100 ml w trakcie i 1/3 flakonika 30 ml ( uąywany jao wersja " torebkowa " ) także z dużego flakonu spokojnie nawet do 30 ml mogę odpsikać i mi nie ubędzie (jakoś dość powoli je zużywam )
|
|
|
|
|
#40 |
|
never say no to panda
|
ja to bym była 10ml calkowicie usatysfakcjonowana
(idą mi z allegro atomizerki, więc nie będzie problemu, gdzie odpsikać)
|
|
|
#41 |
|
never say no to panda
|
poczytałam sobie o Sunflowers i nabrałam strasznej ochoty. może jednak zgarnę 20ml, bo opisy brzmią smacznie
|
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jestem pewna ze zapach ci sie spodoba. teraz wyjezdzam i nie bedzie mnie do poniedziałku wieczor na wizażu więc milego weekendu i do zobaczenia |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
ty:
3 x perfumy w kremie perfumy YR z " paproszkami " ![]() różany komplet z rossmana i najchętniej Oriflame Casual Cutie ja: duży balsam YR wanilia mały balsam YR kokos 30 ml Sunflowers Biosilk - szampon, odżywka, spray, jedwab Chi jedwab Czy taka Wymiana Ci odpowiada ? a atomizerek do Sunflowers kupię przy okazji, szkoda kasy na pocztę
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
17. Joanna Naturia + Peeling Myjący z Truksawką wygładzający 100ml (użyty dokładnie 1 raz - ubytek <10%) data ważności 07.2010
18. Miraculum Sensitive Skin - Aksamitny Żel do Mycia Twarzy - cera wrażliwa, naczynkowa, skłonna do podrażnień 150ml (użyty kilka razy - ubytek praktycznie niewidoczny) data ważności 07.2009 19. Oriflame - Face Scrub - peeling z proszkiem z migdałów 50ml (pozostało ok 55%) (uwaga! nie ma daty ważności, ale zakupiony był na początku tego roku od konsultantki, konsystencja i zapach w porządku) 13. komplet Rossman Rose - Bath & Shower Gel - żel do ciała i pod prysznic 50ml, Hand & Body Lotion - lekki balsam 50ml, Bath Crystals - sól do kąpieli 55g (całkowicie nowe; zapach łudząco przypomina Rose Absolue YR i może być bardzo dobrym uzupełnieniem) 27. Molinard Autour de la Vanille - granulki do kąpieli 100g (przywiezione półtora roku temu z Francji - niestety plastikowa buteleczka nie przetrwała odprawy bagażowej i nieco się pogniotła) (zużycie - 1 kąpieli = 1 koreczek granulek, więc pozostało >90%) (uwaga! daty ważności brak, posidam ją od półtora roku, ale zapach pozostał bez zmian) 28. Les Huilles Essentielles - odprężający olejek do kąpieli z Kwiatem Pomarańczy 150ml (zużycie - 25% - buteleczka wystarczy jeszcze na 4-5 kąpieli) data ważności 03.2011 To mnie zainteresowało u Ciebie, może znajdziesz coś u mnie za coś z tego? Proszę odpisz także na moim wątku. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Guerlain Aqua Allegoria Grosellina
coś u mnie??
|
|
|
#48 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
27. Molinard Autour de la Vanille - granulki do kąpieli 100g (przywiezione półtora roku temu z Francji - niestety plastikowa buteleczka nie przetrwała odprawy bagażowej i nieco się pogniotła) (zużycie - 1 kąpieli = 1 koreczek granulek, więc pozostało >90%) (uwaga! daty ważności brak, posidam ją od półtora roku, ale zapach pozostał bez zmian)
28. Les Huilles Essentielles - odprężający olejek do kąpieli z Kwiatem Pomarańczy 150ml (zużycie - 25% - buteleczka wystarczy jeszcze na 4-5 kąpieli) data ważności 03.2011 cos u mnie? mam yr vanille bourbon - moge zrobic odlewke i pigmenty maca w watku. zajrzyj
|
|
#49 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
powiem tak: po pierwsze - na tych 2 rzeczach dosyc mi zalezy. ale nie spieszy mi sie, moge poczekac. chcialam po prostu zebys mi wyslala kosmetyki razem z amour de cacao, to wtedy koszt wysylki by odpadl
![]() tylko jak zalozysz nowy watek to daj znac ![]() buziaki, wesolych swiat
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

)

ja bym sie skusila na perfumy w kremie ( wszystkie 3 ) ale poki co nie mam aktualnego watku - remont - watek w podpisie zdeaktualizowalam chociaz wiekszoac rzeczy jest nadal aktualne.