|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: Mam na wymianę kosmetyki
14) Woda toaletowa Ode a’ la joie Yves Rocher, ubytek 1/3 z 50 ml
15) Woda toaletowa Ode a’ l’amour tendrement Yves Rocher, ubytek 1/3 z 30 ml 16) Woda toaletowa elvie Oriflame, ubytek mniej niż połowa z 50 ml -KOLAGEN NATURALNY SILVER Inventia 50 ml-raz wypróbowany -Jesus del Pozo Halloween- woda toaletowa-ubytek ze 100 ml widoczny na zdjęciu i balsam ok 100 ml -Kylie Minogue Showtime, woda toaletowa- ok 10 ml -Comme une Evidence Yves Rocher-perfumy w kremie- kilka razy maźnięte cos u mnie? |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
16) Woda toaletowa elvie Oriflame, ubytek mniej niż połowa z 50 ml
Krem do ciała elvie Oriflame , ubytek połowa z 250 ml 1) puder sypki Luminelle Yves Rocher, kolor transparentny (użyty kilka razy) cos u mnie za to lub chociaż którekolwiek?
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2009-09-30 o 23:23 |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo odpowiada mi taka propozycja, chętnie się pozbędę części kosmetyków gdyż niepotrzebnie tylko się kurzą w szafce
jestem zamogę Ci dorzucić nawet kilka próbek jeśli chcesz ![]() czyli tak: Twoje 6) Woda toaletowa elvie Oriflame, ubytek mniej niż połowa z 50 ml 7) Krem do ciała elvie Oriflame , ubytek połowa z 250 ml 1) puder sypki Luminelle Yves Rocher, kolor transparentny (użyty kilka razy) za moje te które wskazałaś? jeśli tak to napisz w moim wątku to prześlę Ci adres na PW. Mam nadzieję że nie będziesz mieć za złe że poproszę Cię o wysłanie jako pierwszą ponieważ masz mniej przekupek. pozdrawiam
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2009-10-01 o 21:37 |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
roletki Treselle mają po 9 ml są nowe i absolutnie nieużywane, byłam konsultantką Avon i stąd mi się nazbierało trochę nowych rzeczy.
w takim razie zaraz wysyłam dane na PW. Jak tylko dostanę paczuchę od Ciebie wysyłam swoją. Oczywiście gratisowo dorzucę Ci kilka fajnych próbek tak jak obiecałam pozdrawiam
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za któreś z:
-Jesus del Pozo Halloween- woda toaletowa-ubytek ze 100 ml widoczny na zdjęciu i balsam ok 100 ml -Kylie Minogue Showtime, woda toaletowa- ok 10 ml -Comme une Evidence Yves Rocher-perfumy w kremie- kilka razy maźnięte
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: nowe na wymianę
Może coś u mnie za KOLAGEN NATURALNY SILVER Inventia 50 ml-raz wypróbowany?
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
witaj, coś u mnie za kolagen?
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
KOLAGEN NATURALNY SILVER Inventia 50 ml-raz wypróbowany
jaka data waznosci i kiedy otwarty? to mnie intersuje :P
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.

jestem za