![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jesienny kramik - zapraszam :)
a jaka jest data wazności masełka?
mi obojętnie co sobie zyczysz - a moze cos jeszcze bys wybrala;-) - moze odlewę kremiku z glinki zielonej nawilzający niedawno kupiony -lubie zmieniac wiec moge sie podzielic na sprobowanie ;-) - lubie ten kremik do rak z body shop - fakt smierdzi ale ... mi nie przeszkadza ;-)) - chetnie bym wziela to maselko i kremik - o ile nie sa przeterminowane ;-))) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
wiec masełko bym wzięłam - wolałabym za błyszczyk +8 próbek
zapomniałam dorzucic do swego wątku Sally Hansen - preparat w kremie na skorki i paznokcie - multi-vitamin creme - pozostało jakoś 1/3 - data waznosci - nie pisze - kupiony w te wakacje w Anglii |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za coś z tego:
* Voglia di... cukier i orzechy krem do ciała ubytek 10% * The Body Shop kokosowy żel pod prysznic nowy * The Body Shop Rich Plum Shimmering Body Lotion ubytek 25% * Aquolina, płyn do kąpieli i pod prysznic Morela-Brzoskwinia 250 ml nowy * Aquolina wanilia i toffi żel pod prysznic 125 ml nowy * Aquolina Mango żel pod przysznic 300 ml nowy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
* Smashbox eye shadow quad, kolor Supernatural, mini ubytek
* Nouba podwójne cienie nr 29, ubytek testowy * L'oreal Glam Shine 6h, 001 nowy Maybelline płyn micelarny nowy cos u mnie?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() Jak jest data wązności toniku? I co chcialabyś na dokładkę? ![]()
![]() |
![]() |
#43 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
tonik kupowalam w lipcu w kanadzie i wtedy tez zostal otwarty. jest na nim kod GD283 i zeby zuzyc w ciagu 12 mies od otwarcia.
no tak wlasnie mysle nad kombinacja baza + woda avene. tylko ze to za duzo ![]() nic nie dobierzesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
ok. ja raczej nic juz poza nie mam, ale przejrze jeszcze moje skarby i tez dam znac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Konto usunięte
|
*Avene woda termalna, 300ml ubytek 20%
*Garnier Roll-on przeciw nagromadzonemu cellulitowi 200 ml raz użyty * The Body Shop Spa Wisdom Purify me body mask geranium and grapefruit, nawiżająca maska do ciała 200 ml *Voglia di... cukier i orzechy krem do ciała ubytek 10% *Aquolina, płyn do kąpieli i pod prysznic Morela-Brzoskwinia 250 ml nowy * Aquolina wanilia i toffi żel pod prysznic 125 ml nowy * Aquolina Mango żel pod przysznic 300 ml nowy * Aquolina Mango mgiełka do ciała nowa * Enliven, Body Butter Watermelon, obłędny zapach, ubytek 30% * Cosmence Buste Up, krem ujędrniający biust, ubytek 10% * Indola spray do prostowania włosów coś u mnie ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
Tomamo czekam na odpowiedz
![]() poza blyszczykiem bobbi, na pewno też spodobałoby mi się coś do wlosów z Twoich rzeczy. Mam jeszcze tonik świeży z svr prawie cały z tego co pamiętam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
hej tomamko! nadal mam kremik Xerial ktory Cie interesowal, zrobilam tez mala dokladke wiec zapraszam!
![]() podobaja mi sie u Ciebie teraz: * Clinique Brush on Cream Liner, Brown, ubytek 10% * Avene Diacneal 2x5 ml * Aquolina, płyn do kąpieli i pod prysznic Morela-Brzoskwinia 250 ml nowy * Aquolina wanilia i toffi żel pod prysznic 125 ml nowy jesli jestes nadal zainteresowana, to czekam na propozycje ![]()
![]() |
#53 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() wieczorem poszperam w Twoim wątku ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
czy kosmetyki wymieniasz tylko na inne kosmetyki?
![]()
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nouba podwójne cienie nr 29, ubytek testowy The Body Shop, Tee Tree, peeling do twarzy, nowy Nie mogę za bardzo znależć ceny TBS peelingu.. Oczywiście, byłoby to aktualne, gdyby "zła passa minęła" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
* Avene woda termalna, 300ml ubytek 20%
cos u mnie?
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy coś jeszcze widzisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za Roll on? Czy za Versace BC interesowałyby Cię J'adore (ok27-28ml/30)?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.