|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Galeria zaskoczeniowa - zaskocz mnie!
Castilia - oczywiście, że się nie gniewam
Miałam mały poslizg ale już nadrabiam zaległości - od kogo paczka - Paczkę otrzymałam od Boo ![]() - zawartość paczki - Jak poniżej: karteczki samoprzylepne, kartonik, papier kolorowy, wstążki i ozdoby Zostało z tego wszyskiego kilka ścinek papieru oraz ozdób![]() - zadanie do wykonania - scrapuszko - czyli taka jakby okładka dla otrzymanego notesika ![]() - efekt końcowy - jak ponizej Tylko Madzia gapa nie zrobiła zdjęcia w srodku!!! Pagata-jak możesz to pstryknij foto ![]() - dla kogo prezent - poleciało do ... PAGATY!!!
Edytowane przez Mags1983 Czas edycji: 2008-12-10 o 08:14 |
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
to i ja się chwale
skoro paczka doszła do właścicielki od razu przepraszam za zdjęcia ![]() - od kogo paczka od Hani739 - zawartość paczki karton zielony i biały, cieńsze kartony po dwie kartki pastelowa zieleń i coś a'la żółty, kawałek tapety, 3 różyczki , kilka koralików,motylków i listków do przyklejenia, wstążki, kawałek sznurka i nie wiem jak to się fachowo nazywa ta wstążka taka siateczka :P - zadanie do wykonania kartkę składaczek a z powodu że materiałów było bardzo dużo to za zgodą Hani dorobiłam zakładkę - efekt końcowy zaraz pokaże - dla kogo prezent zaskoczek poleciał do Mags1983
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Bernadetko - super sobie poradziłaś, bardzo podobają mi się Twoje dzieła.
![]() Praca wykonana została na 6+.
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie moje papierki: TUTAJ ![]() moje papierki cz. II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484123 ![]() różności TUTAJ ![]() mój blog: http://hania739.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz i ja mogę wreszcie napisać
od kogo paczka - 88Ekaterina88 zawartość paczki - patyczki długie, patyczki krótkie, kwiatki i listki do ozdoby, mulinę do zamocowania patyczków. Pozwolono mi użyć pieczątek. zadanie do wykonania - zrobić podkładkę pod talerz i kubek czy szklankę efekt końcowy - już się nie mogę doczekać, by go pokazać dla kogo prezent - zaskoczek otrzymała bo121 A teraz prezentacja zdjęć. Zdjęcie 1 - co dostałam, zdjęcie 2 - co zostało (ścinki), zdjęcia pozostałe - efekt końcowy.
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie moje papierki: TUTAJ ![]() moje papierki cz. II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484123 ![]() różności TUTAJ ![]() mój blog: http://hania739.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
i dalej - te zdjęcia są robione z lampą i jest ich lepsza jakość.
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny strasznie mi przykro
przeklęty wirus zjadł mi zdjęcia z mojej karty pamięci wszystkie zdjęcia strasznie jestem rozżalona i wkurzona, bo zniknęły zdjęcia paczki od martulki... mam zdjęcia zaskoczka, ale to przecież tylko połowa zadania. Zawaliłam.W paczce od martulki, której nie widać były - dwie sztywne tekturki na okładki - kawałki różnych kolorowych papierów - naklejki -filcowe dekoracje -kawałek zielonej koronki - tasiemki- zielona i czerwona Miałam za zadanie zrobić mini album albo folder na świąteczne zdjęcia. Powstał folder, ponieważ bałam się, że strony albumu byłyby zbyt wiotkie.
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
No to tak
:- paczke dostałaj od Makneta - w niej było: *kilka cienkich tekturek, kartki kolorowe z bloku technicznego- tak mnie sie wydaje , różne ozdobne papierki różowe i w serduszka, zestaw tasiemek i koronek i dwa ółka niebieskie![]() - miałam zrobić: Mini Tag album ![]() - paczka poszła do Hani ![]() - i to co zostało ![]() P.S. zrobiłam ciutkę wiekszy ten mini tag album, gdyż Hania mogła nie miać zdjęć do paszportu a te najmniejszego formatu chyba 9x15? zawsze się ma i można przyciąc ![]() P.S.2 więcej fotek u mnie
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Uff... I po Świętach... Wreszcie mam czas tu zaglądać...
I się troszkę pochwalić Oto mój zaskoczek: -paczkę dostałam od Pagaty -w paczce dostałam bibułę (pociętą w paski, w różnych kolorach), szpatułki, tasiemki, złoty drucik, gąbkę, zwykłe druciki, koraliki, kartoniki i jednego krokusa na wzór (wszystkie materiały są na zdjęciu) -moim zadaniem było wykonanie krokusów i pojemnika na nie -efekt końcowy widoczny na zdjęciach ![]() -prezent poszedł do klaudensa Pragnę nadmienić, że kwiaty z bibuły robiłam po raz pierwszy i... Oczywiście mnie wciągnęło!! Niestety z powodu braku czasu muszę pozostawić moje nowe hobby na później...
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Więc i ja pokażę mój wytwór
![]() - paczuszkę dostałam od Castili - w środku było bardzo dużo ładnych rzeczy - różne papiery o perłowym połysku (z wypukłymi stokrotkami najpiękniejszy ), kalkę z motywem kwiatowym, obstemplowane kartoniki, tekturka, papierowa stokrotka, białe płatki sztucznego kwiatka, naklejki - srebrne narożniki, kilka białych koralików, kilka cekinów i białych guziczków, dwa serwetkowe serca, metalowy aniołek i serduszko, dwa zawiasy, nity(chyba o niczym nie zapomniałam)- zadanie do wykonania to parawanik na ślubne zdjęcia - zaskoczek popędził do Elianki (cieszę się, że dotarł przed Świętami) Parawanik robiłam po raz pierwszy
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Czas na mnie
- od kogo paczka Paczkę dostałam od eleonore5b . - zawartość paczki Bardzo dużo róznego rodzaju papieru, od brystolu po cieńki, złoty papier ozdobny, tekturka, wstążki kilka rodzajów, rafie, koronki dwa rodzaje, guziki, cekinki, sztuczny kwiatek, podziurkowane kwiatki. - zadanie do wykonania Do wykonania miałam karteczkę . - efekt końcowy Stworzyłam karteczkę, a ponieważ materiałów było bardzo dużo wykonałam jeszcze zakładkę w zakładce - dla kogo prezent Dla Castili Na zdjeciach widać materiały, które dostałam. Kartkę i zakładkę. Gratisy dla Castili-niewykorzystane materiały, podziurkowałam kartki w stokrotki. |
|
|
|
|
#42 |
|
Modermistrz bobkowy :D
|
Oto moj zaskoczek,który nie dotarł do Eleonore
![]() ach ta poczta polska Wspólnie z zainteresowanymi ustaliłyśmy,ze choc nie dotarł tam gdzie trzeba,pokaze zdj.Niestety,Eleonore moze sobie tylko pooglądać w galerii swoj prezent ![]() Jednak ,coby pokrzywdzona nie była i nie zostala bez niczego,jako zadoścuczynienie w poniedzialek wyślę jej ''zastępczy'' prezencik Ja wiem ,ze to nie to samo,ale Feme zgodzila sie na to . oto co dostałam od Mags Poszewkę na poduszkę sznur koraliki kawalek firany z haftem ozdobna tasma z bombelkami mialam uszyć poszewkę na jasiek w stylu boolywood Ja uszyłam dwie poszewki,oto one
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
Materiały od Neli - pierwsze dwa zdjęcia - wiązka drutu, gwiazdka ze świeczuszką, paczuszka pociętego na kwadraciki lustra oraz różne listki, głowa mikołajka płaska, szyszeczki, aniołek oraz żółta kartka, baławanek 3d i kawałek złotego papieru z klejem.
Zaskoczek dla Ekateriny. To co wyszło to miał być stroik świąteczny - nie przykleiłam wianuszka do gwiazdki, ale taka miało to być - aniołek zaś Kasiu niestety odkleił się od wianuszka. Oraz kartka świąteczna. Resztek praktycznie brak - troszkę złotego papieru i ze dwa listki, więc nawet nie zrobiłam fotki. |
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
I jeszcze na prośbę Neli zaskoczek, który od niej dostałam
|
|
|
|
|
#45 |
|
|
Jak wiecie,zaskoczek dla eleonore przepadł w czeluściach poczty polskiej,więc zrobiłam jej poszewki zastępcze,oto one
|
|
|
#46 |
|
|
...to ja ''przeskocze'' Feme
Edytowane przez Pagata Czas edycji: 2009-03-05 o 11:25 |
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
III EDYCJA "ZASKOCZ MNIE... POZYTYWNIE"
lista uczestniczek: 1. Castilia 2. bila 3. Hania 4. Joasiunia 5. Pagata 6. Bo 7. Eleonore 8. lyncis 9. BożaKrówka i tak jak wczesniej "pogrubione" osoby już wstawiły prace do galerii!
Edytowane przez Feme21 Czas edycji: 2009-03-27 o 19:20 |
|
|
|
|
#48 |
|
|
Paczke dostałam od Joasiuni,miałam zrobic komplet szpatułkowy,ramkę i zakładkę dla Bo
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Paczuszkę dostałam od Hani
Za zadanie miałam zrobić zakładeczkę i zapiśnik dla Agatki Z resztek materiałów podziurkowałam wzorki dziurkaczowe
|
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
kolej na mnie
- od kogo paczka paczkę dostałam od Pagaty ![]() - zawartość paczki w paczce znalazłam dużo tapety, wstążki, 3 guziki, tekturę na bazę, wydrukowany papier, kwiatka,koronkę itp. - zadanie do wykonania miałam wykonać pudełko - szkatułkę na biżuterię - efekt końcowy zaraz zobaczycie na zdjęciach ![]() - dla kogo prezent mój prezent powędrował do Eleonore
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
i jeszcze...
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
To teraz ja
:- od kogo paczka - paczkę dostałam bili - zawartość paczki - dostałam mix kolorów karteczek o różnych wymiarach i fakturze, 2 siateczki, 3 paczki kamyczków, naklejki stickersy (3 napisy + narożniki), różnokolorowe szklane kwiatki, 3 drewniane biedronki, 1 drewniane serce z biedronką, 2 ruchome oczka, woreczek różnorodnych koralików, 1 listek preparowany - różowy, 1 listek zasuszony, kawałek drucika, troszkę wstążeczki i kawałek sznureczka - - zadanie do wykonania - moim zadaniem było zrobienie 3 karteczek, 3 zakładek i pudełeczko, w które to wszystko włożę - efekt końcowy - oceńcie same - dla kogo prezent - dla Joasiuni A teraz fotki - pierwsze 2 fotki pokazują co dostałam, następne trzy, to 3 kompleciki i zdjęcie w całości razem z pudełeczkiem, ostatnia fotka - to co zostało przesłałam Asi, by mogła zadysponować tymi materiałami w/g uznania.
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze -
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
To teraz ja
:1. Od kogo paczka - paczkę dostałam od Castilia 2. Zawatrość paczki - notesik, 4 kartki papieru - czarna, czerwona i dwustronna we wzory, biała z nadrukiem dziewczynki, kawałek wstążki czarnej w groszki, kawałek koronki czarnej, kwiatki materiałowe 5, tatuaż, kwiatki i listki z papieru, znaczek wytłoczony, 9 półkoralików, kartkę i kopertę czerwoną kwadratową, 5 czarnych guzików i oczywiście coś czego nie zauważyłam napis NOTES czarny, dwa nawiasy czarne, kontur gwiazdki czarny i gwiazdkę czarną. 3. Zadanie do wykonania - przygotować notesik zapiśnik oraz karteczkę 4. Efekt końcowy ... można zobaczyć 5. Dla kogo - prezent dla Hani |
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
ciąg dalszy... i to co zostało
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
no i w koncu moja kolej.
![]() - od kogo paczka - paczuszke dostalam od Eleonore5b ![]() - zawartość paczki - papiery w odcieniach fioletu,niebieskiego...w paseczki,kwiatuszki. pow ycinane kwiatuszki,motylki...,nic i,wstazeczki i tasiemki,guzik,koraliki.. .ogolnie wszystko widac na zdjeciu.![]() - zadanie do wykonania - mialam do wykonania karteczke oraz zakladke. - efekt końcowy - widac na zdjeciach. ![]() - dla kogo prezent - dla BozejKrowki Eleonore nie zalowala materialow wiec z tego co zostalo zrobilam jeszcze taki hmmm folder na dwa zdjecia legitymacyjne - do postawienia,czy noszenia w portfelu. a cala reszte ktorej nie zuzylam wyslalam do BozejKrowki i mysle,ze na pewno dobrze je wykorzysta.![]() zdj - 1.materialy ktore otrzymalam 2.karteczka z wierzchu 3.karteczka w srodku 4.zakladka 5.folder z wierzchu 6.folder w srodku |
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
ciag dalszy.
![]() 1.wszystko razem. ![]() 2.materialy ktore mi zostaly i ktore otrzymala BozaKrowka.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
No to teraz ja
![]() -paczkę dostałam od bo121 -zawartość paczki: koperty, papiery: niebieski, fioletowy, taki kremowy, we wzorki, wstążki niebieska i fioletowa, kwiatuszki, tekturka. Niestety nie mogłam zrobić zdjęcia - przepraszam ![]() -moim zadaniem było wykonanie folderu na zdjęcia -efekt końcowy - jak niżej ![]() -zaskoczek powędrował do lyncis |
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Ok no to czas na mnie bo zdaje sie, ze jestem ostatnia
![]() 1. Paczuszke dostalam od Bozej Krowki. 2. W paczuszce byly: 3 kolorowe kartki formatu A4 dosyc twardy papier (zolta, zielona i ciemno zielona), dwa sznurki plecione z koralikami, dwa drewniane zolte kwiatki, 3 zielone kwiatki filcowe, kawalek zielonej rafii, kawalek zielonej wstazeczki, szeroka wstazka zolta i pomaranczowa, cienka wstazeczka zolta, jedna biedrona i jedna wazka ( uwielbiam wazki)3. Zadanie polegalo na wykonaniu ramki na zdjecie 4. Efekt widoczny na zdjeciu (wykorzystalam tez sztywna koszulke w ktorej byly materialy na zrobienie okienka). 5. Nie wykorzystalam sznureczkow z koralikami, jednego drewnianego kwiatka, szerokich wstazek i rafii oraz pozostaly mi skrawki papieru. Wszystko polecialo do Bili
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

Miałam mały poslizg ale już nadrabiam zaległości

Pagata-jak możesz to pstryknij foto

Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie 

uwielbiam wazki)