![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Warto?????????
Cytat:
....no nieżle... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
na poczatek proponuje zeby juz Cie nie odwozil do domu
![]()
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny tak mają, że gdy poczują chociaż jednego motylka w brzuchu to są w stanie przewartościować swój świat i nie patrzą niekiedy na konsekwencje. Najważniejsze, że sprowadziłyśmy cię na ziemię ![]() A moja historia jest już stara i wolę o niej nie pamiętać. A ty znajdziesz jeszcze swojego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
dobry zwyczaj - nie pożyczaj.
dotyczy również cudzych żon i mężów.
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napisałaś, że sama to zaczęłaś to najlepiej sama to skończ. Powinnaś uszanować siebie, jego żonę oraz zachować godność. Jakby był rozwodnikiem to co innego. EDIT: Chodzi mi o to, że nie ważne, czy ją kocha. Jest w nią w związku małżeńskim i powinnaś trzymać się od niego z daleka. Jestem świadkiem tego, jak wiele bliskich mi osób zdradza swoje żony i jestem daleka od zrozumienia dziewczyn, które celowo pchają się w takie związki (o samych facetach już nie wspomnę). Stąd moja ostra wypowiedź. Edytowane przez Queen Czas edycji: 2008-10-07 o 07:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
droga queen, nie chce sie usprawiedliwiać...bo nie ma takiej potrzeby...i tak wiadomo ze to głównie moja wina...ale nigdy nie podrywałabym go gdybym wiedziała ze ma żonę...i nie brnęłabym w to z nim gdybym nie to fakt "ze nie kocha jej i nie układa im sie" ... tak jak powidziałas zaczełam to wiec to zakoncze...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
to że się nie układa to stała gadka, potem idziesz do sklepu i widzisz ich zadowolonych kupujacych makaron na obiad i aż Cię sciska. Wiem co mówię, naprawdę
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
aaa...piszecie ze jezeli wezmie rozwód to warto...i znowu jestem w punkcie wyjscia...moze po prostu postawić mu ulimatum...jezeli na prawde ich małzenstwo to pomyłka...ohhh nie wiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
znajdź kogoś z kim będziesz naprawdę szczęśliwa.. kogoś kto nie ma żony.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
postaw jak koniecznie chcesz
ale trzymaj sie tego ultimatum twardo i bez orzeczenia sadowego gosciowi nie pozwalaj sie pokazac bo rownie popularna jest gadka "bo ona sie nie zgaadza na rozwod, choc juz nic miedzy nami nie ma" "nie mozemy oficjalni sie rozwiesc, bo dom/kredyt/auto/tchorzofretka/cokolwiek, ale oczywiscie miedzy nami nic juz nie ma" i wszelkie podoben odmiany otrzasnij sie - koles jest kawal drania, klamcy i oszusta teraz robi swinstwo zonie za chwile zrobi Tobie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
ushia z tą tchórzofretką to mnie rozwaliłaś:P hmmm macie racje...dam sobie spokój...nie bede mu stawiałą warunków,bo nie wiem czy byłabym z nim do konca zycia...pewnie jak zobacze sie z nim po raz ostatni zapytam go tak z ciekawosci czy rozwiedzie się...i zobacze jak zareaguje...ale to i tak już nie bedzie miało znaczenia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeczytaj wątek - jestem z żonatym mężczyzną i - nie licz na wiele... jeśli oczywiście przekroczysz granice... https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...%EA%BFczyzn%B1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ps. ciekawe ile tak naprawdę już między Wami zaszło, skoro piszesz o stawianiu ultimatum i rozwodzie. Chyba nie jesteś do końca szczera wobec siebie i nas. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2008-10-07 o 07:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bez sensu wikłać się w skomplikowane sytuacje, rozwody etc. Takie komplikacje mogą obrzydzić każdą miłość. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Nie warto. nie dość, że on zapewne niebawem skończy ten zwiazek to jeszcze jest dużo starszy. Ja byłam dośc długo z mężczyzną 8 lat starszym (będąc w twoim wieku) i ten wiek to duża rzeszkoda. nie ufałabym facetowi, który mając żonę ugania ise za 18-latką. Skąd iwesz, ze bedąc z toba nie potraktuje tak CIebie jak teraz traktuje swoją żonę. Poza tym moze nie dążyć do rozwodu. jakbyn ie bło jest to masa pracy i komplikacji. PS. ja swojego byłego starszego faceta tezp oznalam na treningu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co do drugiej kwestii to też niezła dedukcja i całkiem prawdopodobna ciekawe ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
A mnie nadal zastanawia jak można być zaślepionym i pozbawionym szczątków instynktu samozachowwczego by nazwać "świetnym" dorosłego faceta co rwie nastoletnie laski za plecami zony? Moje pierwsze skojarzenie to "świnia" a nie "swietny".
Jak mozna rozważać nawet tworzenie związku z facetem, który oszukuje już jedną kobietę? Przeciez ona tez wyszła za niego bo ja dostatecznie zbajerował. Jaka jest pewnośc, ze za plecami następnej kobiety nie bedzie bajerował kolejnej? Może tak lubi? Wymieniać przechodzony model na nowszy co jakis czas? Jak z 18-tki zmienisz się w 30-tkę czy ze spokojnym sumieniem pozwolisz mu odwozić nastolatki do domu?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
A wiecie co ja myślę?Myślę,że mimo tego co napisałyście(jestem tego samego zdania,że nie warto)Autorka wątku wcale nie zakończy tej znajomości,bo ona już wpadła po uszy.W każdym słowie,które czyta szuka nadziei,że może jednak warto.Któraś z Was naisała,że będzie warto,gdy on sie rozwiedzie,a autorka wątku od razu podchwyciła temat.Różne historie miłosne są trudne,ale ta jest bardzo prosta.UCIEKAĆ!Nie ma innego wyjścia!
Dziewczyno!Masz 18 lat i na etapie,gdy dopiero wkraczasz w życie,już chcesz je sobie zniszczyć?Bo ten dureń to egoista,który nie myśli o niczyich uczuciach,tylko o tym,żeby sobie udowodnić,że jest w stanie zbałamucić nastolatkę,który bedzie myśłał o Tobie jak o kolejnej "młodej d***"do kolekcji i jaki to on jest wspaniały i macho,bo małolaty na niego lecą.Ja wiem,że teraz jest super,piękne gadki,patrzenie w oczka,fiu fiu!Może napisałam brutalnie,ale takie jest życie.A jeśłi nawet zmądrzejesz i naprawde to skończysz,zobaczysz jego minę,spadnie ze stołka i bedzie cholernie zaskoczony,że (w jego mniemaniu)taka małolata jak Ty miała czelność odrzucić zaloty takiej chodzącej wspaniałości jak on(tak o sobie myśli).Zaręczm Ci,nie będzie o Ciebie walczył,tylko poszuka następnej naiwnej.Niestety Panu Bogu brakuje już pomysłow na scenariusze życiowe dla nas i dlatego tak wiele jest podobnych historii i podobnie sie one kończą i zaczynaa,dlatego powinnyśmy korzystać z tego dobrodziejstwa i nie popełniać błędów innych...Życie się powtarza! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś miła dziewczyna, znajdziesz kogoś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
I co zamierzasz byc ta trzecia od przypadku do przypadku na seksik od czasu do czasu? Czy naiwnie moze myslisz,ze zostawi zone/
Ludzie sie nie pobieraja ot tak. Ło matko, ty myslisz, ze on mogłby sie dla ciebie rozwiesc..... Ty wez mu nie zadawaj tego pytania, bo cie smiechem zabije. Tekst o tym,ze sie nie układa w małzenstwie, to znaja chyba wszyscy.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Nie warto.
Mam kumpele, która w Twoim wieku związała się z żonatym facetem. "Mój związek to fikcja" - słyszała przez trzy lata od niego. Nie odszedł od żony, a ona... zaszła z nim w ciąże rok temu, zawaliła studia i jest samotną matką... Cudze - nie ruszaj... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Konto usunięte
|
Uciekaj dziewczyno ile sił od niego, uciekaj! Wiem, że to trudne, bo wpadłaś po uszy jak to napisała Martini Bianco ale uciekaj! Tutaj nie ma się nad czym zastanawiać. Przegrasz wszystko jeśli nie uciekniesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Nie warto.
Ta cała sytuacja jest okropna, a koleś to świnia. Ja nigdy w życiu nawet bym się nie zastanawiała, i od razu skończyła znajomość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Absolutnie nie! Facet może Ci mówić, że mu się nie układa bo może mieć ochotę na jakiś przelotny romans. A Ty się zaangażujesz i później będziesz cierpieć bo jednak będziesz TĄ DRUGĄ! To nie Ty będziesz się koło niego budzić. Poza tym jak się będziesz czuć jeżeli pewnego razu po świetnym zbliżeniu on po prostu wstanie, ubierze się i będzie musiał jechać! To nie jest normalne. Jesteś młoda, znajdziesz sobie kogos odpowiedniego, kogoś na kogo bez przerwy będziesz mogła liczyć. A nie tylko wtedy kiedy żony nie będzie obok. Nie przedstawisz go swoim rodzicom, nie poznasz jego. Interesują Cie spotkania w hotelach?? Przemyśl to sobie i pomyśl jak poczułaby się jego zona...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Skoro podrywa nastolatkę, mając żonę - to nawet jeżeli zostawi ją dla Ciebie to następnym razem zostawi Cie dla Twojej młodszej koleżanki.
Nie myśl " a jeśli to prawdziwa miłość, to co? " - bo to samo możesz powiedzieć potencjalnie o każdym innym facecie. Nie trać czasu w tym wieku na jakiegoś pajaca.
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Ehhh wiec tak… jestem szczera z wami… z sobą także… do czego między nami doszło? na szczęście do niczego… ale było blisko… chyba nie potrafię wam tego wyjaśnić… spać z nim nie spałam po prostu byliśmy na dobrej drodze do tego, jeśli tak można to nazwać… przez chwile myślałam także, ze jeśli wziąłby rozwód to mogłabym z nim być… a co do ultimatum to chodziło mi o to, żeby tylko tak zapytać go… z czystej ciekawości… jednak nie będę tego robiła… mam zamiar wyjść z tego z twarzą… Po prostu będę chodzic na treningi i traktować go jak kolegę. Nic wiecej… nie chce się chować czy rezygnować waznych dla mnie rzeczy przez niego… mieszkam w małym mięście więc najlepiej chyba będzie dla mnie udać greka i dac mu do zrozumienia ze dla mnie to był tylko mały flircik (chociaż nie był)i ze nie wiem o co mu chodzi… Mam tez nadzieje ze on zrezygnuje z treningów w tych dniach co ja…
Chciałbym wiedzieć czy był szczery i czy rozwiódł by się ale gdybym zapytała go czy rozwiedzie się (a wcześniej podjęłabym decyzję ze to koniec) to : a) Odpowiedziałby mi pewnie ze nie, albo nie może i wyszłabym na naiwną dziewczynkę, która Bóg wie czego oczekiwała, b) Odpowiedziałby ze tak (…mówicie ze mało prawdopodobne…)…I co wtedy…Co bym mu powiedziała…Sorki to taki żart…??? Mam nadzieje ze podjęłam dobrą decyzję… Aha i co do opinii ze chciałam się popisać przed koleżankami, albo fajnie byłoby mieć faceta który się dla mnie rozwódł-to nie tak…nigdy nie chciałam szczególnie by odwoził mnie do domu…zawsze jednak jakos tak wychodziło… i chyba nie sadzicie, ze to iz rozwiódłby się z zona schlebiałoby mi… ....a w czwartek trening.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Nigdy nie warto pakować się gdzieś na trzeciego.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.