![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Galeria MagdyG
Maqda - Elfy, czary itp, to świetne klimaty, wyobraźnia pracuje...
Wariacja - super że się podobają, dzięki za miłe słówko Smoczek - Podobno Elfy to najpiękniejsze stworzenia, ale waleczne i czasem złośliwe ![]() Anula 1410 - dzięki Biedronka1 - dziękuje za dobre słówko, pierwsze to nowość, drugie to kolejna odsłona poprzedniego wzoru, ale w fioletach mają całkiem nowy klimat |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
ogromnie podobaja mi sie te pierwsze, cudne są. Takie bajkowe! śliczne!
drugie maleństwa sa tez bardzo ładne , ale nie dorównują jedynkom Edytowane przez falling in love Czas edycji: 2008-11-10 o 14:58 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
falling in love - dzięki, widzę że większości z was podobają się pierwsze. Ja nie potrafię się zdecydować które lepiej wyglądają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Znowu pokazuje swoje dwa projekty. Pierwsze kolczyki to druga odsłona mojego wcześniejszego projektu, tu srebro 930, 999 oraz peridot. Drugie to całkiem nowy pomysł, który "rodził się w bólach"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Ja też bym była zadowolona z tych elfików (piękne!), tym bardziej, że coś podobnego drepta za mną od paru tygodni
![]() No, ale ja to lubię się powtarzać, parę minut temu pisałam to samo ![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Oba bardzo ładen, nie potrafię wybrać, który ładniejszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
pierwsze takie penisowe
![]() ![]()
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
No ładne skojarzenia, ja mam nieco inne, ale niech tam. Pierwsze dla mnie są minimalistyczne, widoczne, kolorowe i eleganckie ale jednak minimalistyczne. Taka niezdobyta piękna i stanowcza kobietka w biurze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Kolejne moje wyplatańce. Pozostają własnoręcznie robione sztyfty i bigle, którym trzeba poświęcic więcej czasu niżby się wydawało bo to drobnica. Jest już kolorowo i wielokształtnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
I tu jeszcze owocowo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
bardzo ladnie wykonane, wszystkie mi sie podobaja ale te chyba najbardziej http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1226178940
![]()
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
te:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1226178940 urocze ![]() ![]() ![]() ![]() A te: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1228427034 za***iste ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Winogrona normalnie tak jak Madzia powiedziała, pozwolisz, że nie zacytuję
![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Śliczne prace, Baaaardzo mi się podobają
![]() ![]()
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Veaa - te kolczyki są niesamowicie prościutkie, ale ametysty dzięki swojej barwie nadały im bajecznego wyglądu
lenaart - miło że Tobie podobają się moje kolczyki, sama robisz cudne rzeczy i to na coraz wyższym poziomie Maqda - aż w piórka rosnę, w tych winogronkach udało mi się połączyć elegancki wygląd i słodką lekkość mrude - oplatanie nie jest aż tak trudne, tylko ciężko jest tu samemu wymyśleć coś co nie jest w stylu dziewczyn, które od dawna tym się zajmują Dzięki dziewczyny, działacie zachęcająco do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Coś innego, nowego i dla zabawy robionego wrzucam. Pomysł wziął się przypadkiem, na spacerze z psem patrzyłam na dźwigi na pobliskiej budowie i uwidziała mi się kotwica. Zmarnowane tony gazu i trochę drutu, ale z efektu jestem zadowolona i myślę że jeszcze kilka prac tego typu powstanie.
Srebro, ametysty, oksyda i nutka przygody |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Kolczyki zrobiłam jeszcze przed nowym rokiem, partię dzisiaj obfotografowałam (oczywiście ćwiczę i ćwiczę) nowym aparacikiem i muszę powiedzieć że ten sprzęt to mój najlepszy zakup od baaardzo dawna. Oczywiście jeszcze nie przestawiłam się na lustrzankę, a to cholerstwo całkiem inaczej robi zdjęcia. Co do kolorów to nie mam problemów, ładnie odwzorowuje to co w rzeczywistości (udany modek chyba), ale to się jeszcze zobaczy w późniejszym praniu. Z tych kolczyków jestem naprawdę zadowolona, przyjemnie się je robiło i wydaje mi się że w rzeczywistości wyglądają lepiej.
Jutro stolarz u mnie działa, ale mam nadzieje że wreszcie ruszę ze srebrną robotą, szczególnie że dużo czasu poświęciłam na reanimacje mojego komputra kochanego. Pozdrawiam i życzę wszystkiego naj w Nowym Roku Jestem ciekawa waszych opini |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
Piękne wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Wow! Kotwice są naprawdę genialne!
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Od razu widać różnicę w zdjęciach. Wyraźne, kontrastowe i kolor rzeczywisty. I deska rzeźbiona fajna.
Co do biżutków: 1. Fajne te owijane koraliki. Nie podoba mi się tylko ten spiczasty kawałek obitego drucika we wgłębieniu serducha. Nie wydaje mi się estetyczny, mnie osobiście razi. 2. Tu wszystko ok. czepnęłabym się tylko oświetlenia - perły wyglądają jakby miały inny kolor, ale chyba są wszędzie takie same. 3,5,6. Ładne owijanie. Ale jakieś takie smutne. 4. Coś mi tu nie gra. Owijanie ok, kamyki ok, ale... ten jeden u góry, potem jakby buława i na końcu mały koralik. Hm...
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Jakie słodkie serduszka
![]()
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Moją opinię już znasz, ale co mi tam, powtórzę się, fajny styl sobie wyrabiasz, jestem bardzo na tak, głównie dlatego, że nie zamykasz się w powielaniu pospolitych ram ozdobionych sprawdzonym i przewidywalnym wzorem
![]() No i zdjęcia będą coraz lepsze, dobry sprzęt i dobre światło to podstawa ![]() Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
o, kolezanka po fachu z modnej.
piekna bizuteria |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Serduszkowe kolce świetne
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.