![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: alladyny / pumpy - z czym je nosić?
Ja pracuje w promod wiec czesto widze jak np klientki mierzą rzeczy i na niektórych rzeczywiscie nie wyglądają dobrze te spodnie więc takie generalizowanie, że są fajne albo nie nie ma sensu.
Natomiast jedno jest pewne są to spodnie dla odważnych, jeśli ktoś woli się wtopić w tłum to niech ich nie zakłada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
ż o n a i d e a l n a
|
Nie wiem, czy moge się tu zapytać, no ale bardzo zależy mi na tej informacji.
Tak więc czy może któraś z Was orientuje się czy w chwili obecnej znajdę takie pumpy w Plazie, w Lublinie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
lublin - plaza - promod
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
dokładnie w promodzie znajdziesz na pewno, a kto wie moze jeszcze będą mieli przecenione jakieś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
góra musi byc dopasowana. buty- balerinki, szpilki, japonki.. nie kozaki!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Ja tez mam te spodnie , ponizej zalaczam zdjecie. Bardzo podobaja mi sie te spodnie, prooponowalabym nosic je z balerinkami ale japonki czy sandałki czemu nie? Nizej zamieszczam zdejcie i prosze o odpowiedz czy te spodnie pasuja do eleganckiego stroju bo sa troche inne niz prezentowane wyzej przez Was drogie Panie
![]() http://allegro.pl/item615505517_pump...can_dance.html http://allegro.pl/item617310973_spod...nki_modne.html te sa najbardziej przyblizone do moich a jak widac na zdejciu kobieta potrafi ~ładnie i seksownie w nich wygladac http://allegro.pl/item615807019_spod...e_roz_s_m.html moje spodnie sa czarne |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
uwazacie ze takie rybaczki alladynki pasowałyby do szpilek?? i ładnej elegancikiej bluzki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
pomozcie mi prosze, gdzie mozna kupic puumpy czarne w poznaniu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
nie jestem z poznania - Poznan to duze miasto wiec poszukaj sklepu CUBUS , PROMOD, VERO MODA tam sa na pewno
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
według mnie to brawa za odwagę dla kogoś kto je nosi!
![]() ![]() Besides, chętnie powitałabym takie spodnie w mojej garderobie, może orientujecie się gdzie teraz mogę takie dostać?
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
a ja mam 3 pary:
- jedne takie nie-sportowe, czarne, z primarka za 3 funty znalazłam je na allegro: http://allegro.pl/item661042942_atmo..._36_s_hit.html one są na dole zapinane na guziczki, więc ja te guziczki przeszyłam tak, żeby po zapięciu dół znajdował się tuz pod kolanem - wtedy są krósze (mam tylko 161cm) i bardziej pumpowate. są super, bardzo uniwersalne. noszę je do długich bokserek i różnych bransoletek. - drugie sportowe, kobaltowe, z primarka za 5 funtów - fajne do spania albo do biegania - trzecie też z primarka, też 3 funty, ale są bardziej eleganckie i mniej pumpowe - tzn nie zmieszczą się tam pielchomajtki ![]() też są na allegro: http://allegro.pl/item661125427_nowe...phere_3_4.html świetne są ![]() kocham primark! :P a co do tych spodni, to nie uważam, żeby były jakoś mocno oryginalne. są super dla dziewczyn z figurą taką jak ja - masywne uda. świetnie ukrywają takie mankamenty.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2009-06-13 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, mam pumpy czy raczej alladynki jak na zdjęciu (kolor brąz we wzorki) i zupełnie nie wiem co do nich nosić? niestety nie jestem taka wysoka jak pani na zdjęciu i zastanawialam się nad butami na obcasach, a do tego biały podkoszulek i kamizelka dżinsowa. Co myślicie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Ja mam czarne, delikatnie szersze u góry, z kantem, takie elegantsze... bardziej im do bryczesów niż alladynów, ale są całkiem spoko. Nie powiedziałabym, że zniekształcają sylwetkę. A nawet w moim przypasku maskują szersze biodra i większą pupę. Jestem z nich zadowolona, pasują do nich np. krótsze, eleganckie bluzki, np. z bufkami czy stójką, zwykłe t-shirty albo golfy, dłuższe sweterki, czy żakieciki i jakiś spory pasek.
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Hej,
ja dokonalam takiego zakupy, spodnie fajnie wygladaja podciagniete do dlugosci kolana. Calosc powinna wygladac ok, co Wy na to? www.newlook.com/shop/womens/trousers-and-shorts/cropped-hareem-trousers_195954734 www.newlook.com/shop/womens/shoes/cut-out-ballet-pump_191560614 Edytowane przez lily79 Czas edycji: 2010-07-29 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.