|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: O rudość waszą i naszą...;)
Cytat:
ja we wtorek idę do fryzjera i [być może] zafarbuję się na ciemny rudy (chodzi mi o taki bordowy odcień). Ach uwielbiam rude włosy!
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Oto co udało mi się uzyskać garnierem, niestety nie pamiętam którym:
![]() ![]() Była to farba położona na włosach popielatych, minimalnie ciemniejszych niż ta rudość. Ale wtedy miałam jeszcze włosy niezniszczone eksperymentami teraz będę próbowała wrócić do tego odcienia, ale mam farbowane na ciemniejsze, więc nie wiem co z tego wyjdzie
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Co zrobić to było moje drugie farbowanie w zyciu i jeszcze bez zadnego efektu.... Prosze o odp.
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wtedy moje wyrudzialy, bo rozjasnily sie znacznie i zblizyly do naturalnego koloru wlosow. ale czy to by wzial blond... nie wiem ;/ lepiej stopniowo rozjasniac wloski..a jesli chodzi o mnie uzywam wellatonu:P moz enie jakas wspanialosc ale... kolor trzyma sie najdluzej na moich wloskach a kolory karmelowa czekolada i CYNAMON ktory jest na mych wloskach RUDY - to cos dla mnie
|
|
|
|
#35 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Mm pytanie odnośnie rudych włosów a właściwie mega problem!!! Niedawno jak wczoraj farbowałam włosy kolorem z serii l'oreal - pure paprika i o zgrozo wyszedł mi prawie że oczoj*bny pomarańczowy a marzy mi się piękny rudy kolorek. POMOCY |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Zarówno Pure Paprika jak i Mango z tej serii wychodzą bardzo intensywne.
Z bardziej naturalnych rudości mogę polecić: http://www.lorealparis.pl/koloryzacj...-zlocisty.aspx lub http://www.opinie.senior.pl/zdjecia/...-59712-big.jpg |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
bleee sklepowe farby....;/
ja próbuję farbami goldwella niestety też tam nie widziałam takiego jak ja to nazywam "spranego rudego" (siostra fryzjerka mówi, że są fryzjerskie farby takie ale ona nie zamawia bo nie ma zainteresowania).... naturalny rudy mi wychodzi jak się wypłucze rudy :P |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.

teraz będę próbowała wrócić do tego odcienia, ale mam farbowane na ciemniejsze, więc nie wiem co z tego wyjdzie
wtedy moje wyrudzialy, bo rozjasnily sie znacznie i zblizyly do naturalnego koloru wlosow. ale czy to by wzial blond... nie wiem ;/ lepiej stopniowo rozjasniac wloski..