|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Re: Sylwester - gdzie jak z kim i w czym?
Lejka zazdroszcze Ci!
Baw sie dziewczyno super, Wam też wszystkim życze udanego Sylwestra i szczesliwego Nowego Roku Ja ide do znajomej na impreze, ale nie am tam mojej przyjaciółki i innych bliskich osób, wiec nie bedzie to impreza mojego życia, dlatego Ci Lejko zazdroszcze, ze spedzisz ten wieczor w towarzystwie osob, z ktorymi naprawde chcesz go spedzic... ehhh namieszalam buziak
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
A my,poniewaz jest to ostatni wspolny sylwester,chcielismy spedzic we wsoplnym gronie i te najfajniejsze osoby beda,bedzie to niestety mala domowka,ale mam zamiar sie super bawic.
Buuuuuuuuuuuuziaki dziewczynki,niech sie szampan poleje(uwielbiam mrrr ![]()
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Do ostatniej chwili Sylwestra planowałam spędzić w domu (zapowiadała się nuuuuuuuda), ale akurat w ten dzień ok. 15 zadzwoniła do mnie koleżanka i zapytała czy nie przyjdę do niej na Sylwka. Zgodziłam się (chociaż z małymi oporami bo miał być u niej jeszcze 1 chłopoak za którym nie przepadam). Było całkiem (byłyśmy tylko dwie nie licząc rodziców koleżanki do których przyszli sąsiedzi - spoko ludzie, oraz brata koleżanki z narzeczoną, którzy wyszli zaraz po północy). Nie narzekam.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam W 2004
Ja właśnie wróciłam z Sylwestra, którego spędziłam w Krynicy z chłopakiem i oczywiście z przyjaciółmi Rany, tak pięknie zaczęło padać o 23, że o 24 było już kilka cm.! Mieliśmy taką fajna imprezkę: 19 osób, muzyka różna, stroje różne (ale oczywiście nie garnitury i nie suknie), dobre żarcie przygotowane przez gospodarzy. Było siuper! ŻYCZĘ WSZYSTKIM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.