![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sylwester dla singli
tez widzialam te kluszkowce, bardzo fajna sprawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
głównie studenci, choć jak byłam to równie tyle samo było chyba absolwentów
![]()
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sylwester POZNAŃ i okolice 2010/2011
mirynko podasz namiary na ten wyjazd z balem w górach? i dokładny termin? brzmi ciekawie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Ja tez jestem na etapie poszukiwania ciekawej oferty sylwestrowej w Poznaniu i okolicach. Mam nadzieje ze znajdzie się jakieś fajne miejsce i niedrogie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
dołączam się! Nie wiecie, czy poznańskie kluby organizują coś ciekawego? Tzn. na pewno organizują, ale szukam i szukam i ani śladu, ani słówka o tegorocznym sylwestrze. A to już jednak najwyższa pora.. ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Cześć!
jak szukasz noclegu w Poznaniu polecam Ci hotel System, mają różne ciekawe promocje i nocleg wychodzi naprawde tanio. Oferują bardzo dobre warunki. Teraz np oferują weekend za pół ceny. Studiowałam w Poznaniu i korzystałam z tego hotelu. Naprawde super. Nie wiem w jakiej cenie zaproponują nocleg w "terminie sylwestrowym" ale można się zorientować. Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Sylwester w górach :)
Nie mam pojęcia czy mógł tu być ten wątek, mam nadzieje, że nie, a weszłam na Podróze pierwszy raz
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sylwester w górach :)
trzeba dzwonic i pytac bo tak to raczej nie znajdziesz, napweno bedzie ciezko ja rezerwowalam we wrzesniu to bralam juz prawie ostatnie pokoje
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Podbijam!
Również szukam domu/domku dla max 10 osób (już po dwudziestce grubo ![]() ![]()
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Hmmm. Jest miejscowość Ząb (najwyżej położona) i tam na wakacjach noclegowałam - tanio (20 zł za noc). Nie pamiętam niestety nazwy pensjonatu (nie ja organizowałam):/ Fajna babeczka prowadziła ten biznes (niekonfliktowa), pokoje czyściutkie, sklep dwa kroki dalej. Dzwońcie w tamtym kierunku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
HEj dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
a skąd jesteś? Ja byłabym chętna na ten wyjazd, ale również nie mam z kim.
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
Ja jestem z Poznania,ale dojazd do Warszawy na zbiórkę nie stanowiłby dla mnie kłopotu
![]() Eevvaa masz może gg? jak masz ochotę pisz do mnie gg 2285581 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Sylwester we dwoje
Hej dziewczyny! Chcemy sie wybrac z chlopakiem na romantyczny wyjazd na sylwestra (gory-Szklarska Poreba, karpacz albo np Krakow). Ma to byc pokoj z wielkim lożem i z lazienka (super by bylo gdyby bylo jeszcze gdzie podgrzac wode lub cos odgrzac:P). Cenowo - rozsadnie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sylwester we dwoje
Ja polecam Szczyrk, jest dużo fajnych pensjonatów nowych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Cześć,
ja też jestem na etapie poszukiwań i niestety nie wiem na co się zdecydować, zawsze zabieramy sie za to na ostatnią chwilę ale w tym roku chcemy trochę wcześniej. Myśleliśmy właśnie nad jakimś balem ![]()
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Ponoć znów otwierają Klub Stara Piekarnia na Garbarach, właśnie na Sylwestra. W zeszłym roku byli tam moi znajomi i była pełna kultura. Wiem, że bilety po jakieś 60 dych a całą noc na barze promocję.
Ja z ekipą chyba się tam wybiorę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
BAN stały
|
Sylwester na desce!
Czy ktoś planuje wyjazd Sylwestrowy za granice na snowboard lub narty? Jakie miejscówki polecacie?
Ja mam już na swoim koncie Włochy i Austrię, teraz zastanawiamy się nad Francją? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
Dot.: sylwester express, austria,czechy,niemcy
ja polecam Student Travel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
ooo to jest bardzo ciekawy pomysł ! Pociągiem tam i z powrotem hymm fajna kmina
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
studentka 11 a Ty korzystasz z tego Student Travel i na jakiej zaszadzie odbywają się te wyjazdy?
“Open your eyes, look within. Are you satisfied with the life you're living?” http://akatoja.blogspot.com pierwsze 2 tygodnie "grania" na gitarze=wiem co to są struny: osiągnięcie wiem jak zagrać wlazł kotek na płotek, cel: zagrać scar tissue Red Hotów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
właściwie fajne zorganizowanie sobie czasu nie jest jakieś skomplikowane wystarczy trochę pomyśleć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
aknishia & aigon
jasne korzystam ![]() byłam już z nimi w Maroko [ wygrałam wyjazd] ![]() polecam wejśc i spojrzeć antenki są busami, przejazd generalnie autokarami, ale może też być dojazd własny, no i czasem zdarza się dojeżdzać pociągiem;] czyli dla każdego coś się znajdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
![]()
Jezdze ze student travel chodz juz płacę stówkę drożej bo nie mam zniżki studenckiej ale i tak wychodzi taniej niz w innych biurach podrozy. Przejazdy organizuja autokarami, podroz w miarę szybko i sprawnie (postoje robia co ok 4h co czasem bywa uciazliwe dla palacych...).
Zastanawiam sie nad opcja sylwestra w austrii z przejazdem pociagiem z Wawy - wydaje sie komfortowa - trwa tylko 12h i jak pisza bilet mozna kupic za 29 euro. Pytalam na PKP i jeszcze nie maja w sprzedazy tych biletow bo zmieniaja rozklad od 10.12.... Jak nie uda mi sie kupic to pojade pewnie autokarem za 999zł...
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Sylwester studencki w górach GoralPartyCamp, szukam osoby w swoje miejsce!
Hej!
Zapisałam się na GoralPartyCamp 27.12.-2.01.12, ale niestety nie mogę jechać i poszukuję osoby w swoje miejsce. Zaliczka już wpłacona, szkoda żeby przepadła ![]() ![]() Więcej o wyjeździe: http://www.goralpartycamp.pl/
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Zgodzę się. Komfort jest szczególnie ważny ponieważ w przypadku dłuższej podróży to od niego często zależy jak przebiegnie cała przejażdżka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
bonaqua84 a Ty chcesz jechac na ten Sylwester w stylu DISCO
![]() ponoc, bedzie 250 osób, ale impreza ![]() fakt, komfort jazdy jest bardzo wazny. kiedyś jechałam autokarem na wypadajacym siedzeniu 26 godzin ehh tragedia ale jak jechałam ze Student Travel, to w sumie calkiem dobrze jak na autokary, mimo ze nie lubię;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
Sylwester w Sopocie 2011/2012
hej
![]() jestem z wielkopolski i jade ze znajomymi do Sopotu i w sumie to jedziemy w ciemno ![]() ![]() pewnie odbywaja sie rozne imprezy w klubach itp ale poki co poszukuje tanszej wersji :P jak ktoś wie to niech bedzie tak kochany i napisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
no właśnie to jest najgorsze współczucie wielkie, wiem jak to jest, bo też mam takich wieeelkich
![]() dlatego wlasnie w tym roku jednak wybieramy się pociągiem, bo stwierdzili [moi koledzy] że to lepsza opcja i nie będą sie tłuc autokarem, a podróż pociągiem to tylko 12h ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.