![]() |
#31 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
![]() Jestem w trakcie scenariusza swojej piątkowej (a najlepiej w czwartek po południu) wizyty u lekarza - najlepiej chyba jakieś wariacje w żołądku, wymioty i bóle brzucha - tego mi nie sprawdzi ![]() Cytat:
![]() A watek nie jest o włosach tylko o włosomaniaczkach - rozmawiamy tu o wszystkim (o włosach najmniej) ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
aha
![]() To ja poczekam aż coś się rozkręci ;pp
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() U mnie ogólnie nic dobrego ostatnio, okazało się, że tato TŻ ma złośliwego raka ![]() Witam nowe Dziewczyny i ściskam wszystkie pozostałe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gosiu, ![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że uda się coś z tym zrobić, wyciąć czy coś i że wszystko będzie dobrze... ![]() Strasznie ciężko myśleć pozytywnie kiedy zdarza się coś tak okropnego, tym bardziej kiedy dotyczy bliskiego członka rodziny... A a propo anegdotek - usmiałam się dziś podczas wymiany smsów z Olą ![]() Ola mi napisała, że ma ochotę uciec z w-fu a ja jej, że ze szkoły się nie ucieka, nawet z w-fu ![]() ![]() No i super, że podobała się Wam historia pozaręczynowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Ty nie czekaj, tylko sama rozkręcaj ! Witaj Gosiu {jeśli tak można} w naszym
gronie ! szugar - tańczę {yłam}, nawet na kurs chadzałam ! Nie wiem Dziewczyny, dlaczego się uroda i włosami sugar zachwycacie ?! ![]() ![]() Przecież to normalne, ze Wlosomaniaczki te dwie rzeczy {no i jeszcze parę} mają przecudniaste ! xyoko - życie często daje nam w kość ! Nie poddawaj się ! Finlora - Ty jesteś usprawiedliwiona, bo o ile się nie mylę wybierasz się na mizanie. Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2008-10-20 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Zaraz będe musiała uciekać
![]() Strasznie mija ta godzina - szczególnie kiedy trafia się do kafejki, w której net chodzi tak, że mam ochotę się pociąć ![]() W tym tygodniu raczej już nie zajrzę - chyba, że jeszcze jutro na chwilę jak będe u kolezanki ![]() Tak więc mnie mogę się już doczekać spotkania z Wami i jak coś to będziemy się dogadywać smsowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra to sie rozkręcę już ![]()
![]() |
![]() |
#41 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Buźka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Witam w IV części
![]() ![]() No to nadrabiam, ani chwili wytchnienia z Wami nie mam ![]() ![]() Witam nową urodziwą maniczkę, o pięknych włosach - Asię ![]() Evangeline jeśli chodzi o balsamy do ust, na moich wybrednych warach sprawdzają się polecane tutaj: wazelina kosmetyczna, Tisane i dodam do tego balsam Oriflame (nie znam nazwy, ale taki w małym pudełeczku-cudeńko ![]() Iza (b) cieszę się, że MIlaczek Ci się podoba, dalej - za pierwszym rozdziałem jest równie śmieszny ![]() Witam kolejna nową maniaczkę Małgosię ![]() Aguś no ładnie kombinujesz, ładnie ![]() ![]() ![]() Gosieńko bardzo współczuję sytuacji Tż-ta ![]() ![]() Ale w piątek będziesz?? A teraz ja Wam opowiem śmieszną historię w zmoją córcią w roli głównej (a jakże ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na szczęście wytłumaczenia pomogły i cały film obejrzała z wielkim zapałem ![]() ![]()
![]() |
#43 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
przepraszam za post pod postem ale za duzo emotek było...
![]() Byłam dziś u lekarza. Wchodzę, lekarka pyta się co mi jest no wiec mówię, że zatoki, opowiadam wszystko co i jak, proszę grzecznie o przepisanie czegoś na rozrzedzenie żeby mi tam nic nie zalegało a ona na mnie wyskoczyła ze przychodzę do niej jak lekarz z gotową diagnozą... ![]() ![]() ![]() Za oknem piękna dziś była pogoda no i skorzystałam z tego bo musiałam parę spraw załatwić, byłam na cmentarzu u babci, do mieszkania zajrzałam a ze niedaleko jest przychodnia z laryngologiem to się przy okazji zorientowałam co i jak (swoją drogą co za okropne niesympatyczne i niemile baby są tam w rejestracji! ![]() ![]() ![]() Ehhh... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki Kochana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ojej, masz tak dużego faceta ![]() Cytat:
![]() to znaczy od zapachu, ciągle do nakładam na usta, ale wysycha masakrycznie, więc nie polecam ogólnie :/. Cytat:
![]() Dzięki dziewczyny za pochwalenie moich zakupów, ale mi zamknęli wątek i nawet nie mogłam zacytować <foch> . O kim wy tak dyskutujecie, że zdjęcie ma bez makijażu i mam wrażenie, że o jakiejś dziewczynie z jakiegoś wątku i że wszyscy wiedzą, tylko nie ja ![]() Dostałam z tego kolokwium z biotechnologii (co się machnęłam w jednym zadaniu z tą rurką do destylacji) 3 plus ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nawilzac nawilzaja, pod tym wgzledem nie narzekam [a mam ogromne sklonnosci do nabrzmialych, podsuszonych pekajacych warg ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() pralka-ja 1:0. zalala mi lazienke, skubana ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie martw się, ja też nie wiem o co chodzi z tym zdjęciem ![]() Ehhhh taka sytuacja z ocenami może wkurzyć, sama nie raz miałam podobnie ;/ Wpienia to niemiłosiernie, kiedy akurat zależy na dobrej ocenie. Ale nie martw się, grunt to i tak co zachowasz dla siebie, a nie ocena. ![]() blonndee, dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że masz lepszy humor. Dobry start z taką pasją na studiach, oby było jeszcze lepiej ! ![]() Iza, odwiedź nas w Krakowie kiedyś... Cytat:
![]() Mity? Zamierzam szukać pokrewieństw między polskimi a brazylijskimi. Rozgryzam właśnie 'macunaimę' Mario de Andrade. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To dokładnie ta: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9889 Tak przypadkiem zobaczyłam na najnowszą recenzję, zgadnij kto jest autorem ![]() Kredeczka bardzo dobrze nawilża i poprawia wygląd ust, są jakby mocniej zarysowane, troszkę pełniejsze. Moim zdaniem jest lepsza od wychwalanej bebe. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak ja bym chciała to widzieć! Pamiętam swoja pierwszą wizytę w kinie 3d.. to był film o rekinach, darłam się na całe kino ![]() Zawizażowałam się przed lekcjami i nie zdążyłam zjeść obiadu ![]() ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Włosomaniaczki
![]() ![]() apropo włosów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To dobrze, że nie jestem sama ![]() No, stwierdziłam, że kurde to niesprawiedliwie, kolega dostał 3, a napisał 2 kompletne bzdury, w tym narysował zamiast krystalizatora coś innego, no ale dobra... Może jeszcze nadrobię tymi zajęciami - mam nadzieję. Postanowiłam zmienić Avatar, mam nadzieję, że nikomu nie będzie się myliło ![]() Przyszłam z tych zajęć i padłam. Na jutro nie mam nauki, więc sobie odpuszczę wszystko, bo normalnie siły nie mam na nic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
*powiedzcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe, chyba Szugar była nam przeznaczona... ![]() Od dłuższego czasu używałam tych pomadek Bebe (różniastych), są ok, ale na kolana żadna mnie nie powaliła, a mam wrażenie, że na zimny okres są zdecydowanie za słabe. Olka, super ten nowy avatarek! ![]() ![]() Ja dzisiaj nie miałam zajęć (poniedziałki mam wolne ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z takich zwykłych balsamów to wierna jestem Nivea Velvet Rose. Usta są miękkie, ale bez rewelacji, tylko że ona ma cudny kolor. Taki róż, ale nie błyszczący, a matowy, taki pudrowy ![]() Dziękuje za uznanie dla avatara ![]() Twój kierunek musi być bardzo ciekawy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teraz mam podkład mineralny z maybelline- prezent od mego kochanego braciszka z londynu i jestem przezadowolona ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczyny pasuje znowu listę imion wstawić ![]() zapraszam na forum fryzjerskie- tu mamy wątek czysto plotkowy ![]() Marzenko Jula jak zwykle wymiata- myślałam, ze już mnie niczym nie zaskoczy a tu zonk ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak BTW jak Ty oceniasz ze swojej perspektywy te kwestie, które chcecie poruszyć w tych badaniach? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja nie wiem, moze to wplyw zajec, nowych przepozytywnych znajomych i pogody, ale czuje sie nieprzyzwoicie przjemnie. ostatni raz tyle sie smialam jak poznalam [ex] tz ![]() ![]() bardzo chetnie, tylko mam troche daleko ![]() ![]() Cytat:
![]() ja niby tez na jutro nic, ale na srode bardzo duzo... obiecalam sobie dzis chociaz napisac to sprawozdanie, ale cos sie zebrac nie moge ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Blonde, a kawa o posmaku Marsa... to był dość naiwny plan ale wyszło
![]() Jutro wlecę po ten kardamon do Almy z szaleństwem w oczach ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.