![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy moderator Ciuchlandii
Również jestem zainteresowana
![]()
#33 |
Zakorzenienie
|
a ja proponowałabym
hathayoga - kulturalna i wzbudza zaufanie ![]() ![]() titina - nie wymianiałam się z nią,ale sprawia wrażenie odpowiedzialnej i zawsze odpisuje! ![]() Nebula - miałam z nią bardzo dobry kontakt przy wymianie, uczciwie, rzetelnie opisuje wystawione przez siebie rzeczy- tak więc też uważam ją za odpowiedzialną ![]() Susanna - podobnie jak z Tininą, nie wymieniałam się z nią...ale jakoś mam wrażenie,że wszędzie jej pełno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny za miłe słowa ![]() Czasem faktycznie mam wrażenie że tu prawie mieszkam ![]() Niestety wiem z własnego doświadczenia jak bardzo czasochłonnym zajęciem jest moderowanie i dlatego nie jestem w stanie się podjąć. Nie mogę się zadeklarować że w najbliższym czasie będę dysponowała tak dużą ilością czasu a nie lubię składać obietnic bez pokrycia ![]() Myślę że nowy moderator to świetne rozwiązanie, już dawno pisałam na czarnej liście że przydałby się ktoś do pomocy. Uważam podobnie jak resztą że powinna to być dziewczyna godna zaufania, z dużą ilością przekupek oraz koniecznie taka która ma duuuuużo wolnego czasu. Pamiętajcie że samo wdrożenie się zajmuje tego czasu sporo, a później jeszcze więcej pilnowanie i rozwiązywanie konfliktów. Z osób które mogę śmiało polecić to z całą pewnością jest Jeanette83, Nebula, oraz osoby, które wzbudzają moje zaufanie: zioła, Joanna16, aga1616, Aneyka, abralm, oczywiście jest ich więcej ale to te które są w jakiś sposób zainteresowane ![]()
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niestety nie mam żadnej cechy jaka sie przydaje moderatorom, bo jestem przyjazna tylko przyjaznym ![]() pozdrawiam Cie, Gosiaku i dzięki za wyróżnienie ![]() Ja niestety nie uzupełnie Wam listy o nową pozycje zgłoszeniową, nikomu tu nie ufam, tylko wizażance gosiekck i obecnym moderatorom pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiam sie natomiast czy wszystkie te dziewczyny ktore sie na moda zglaszaja wiedza ile potrzeba na to zajecie czasu? O ile joanna16 jest na wizazu chyba non-stop ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
ja proponuje iwona200, nie wymieniałam się z nią, ale przekupek ma mnóstwo i wydaje mi się być odpowiedzialną osobą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
o jak miło ![]() ![]() ![]() ![]()
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
ja też polecam Joannę16 co prawda nie miałam z nią wymianek , ale pisałyśmy kiedyś w wątkach swoich i wydała mi się bardzo sympatiś dziewczyna
![]() również proponuję Iwonę200 miałam z nią wymiankę i jestem bardzo zadowolona wydaje mi sie, że jest przemiłą wiżanką, sumienną oraz kompetentną ![]()
#43 |
Zakorzenienie
|
Ja popieram Iwona200 miałam z nią wymiankę i super wszystko było
![]() ![]()
#45 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
A ja mam pytanie ze strony materialnej, czy to jest praca charytatywna czy taka juz normalna z wynagrodzeniem i tak dalej?
Czasu mam mnóstwo, tylko nie wiem czy wzbudzam takie zaufanie u wizażanek jak wymienione tutaj inne osoby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Dziękuję bardzo za wszystkie zgłoszenia. Na pewno modem pozostanie Virtual_reality
![]() ![]() ![]() Joanno proszę od PW. Wszystko Ci wyjaśnię od strony technicznej ![]()
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.
|
Super
![]() ![]() Moje typy ![]() ![]()
![]() |
#50 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() obym tylko dała radę |
||
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Joanna16, gratuluje. Mam nadzieje ze oporcz "dociskania" zachowasz swoj rozsadek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie że zachwowam rozsądek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
![]() Dziewuchy grzeczne macie być ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() możemy tu razem pilnować porządku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Jeanette za zaufanie i komplemencik ![]() Póki co życzę powodzenia Joannie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Serdeczne gratulacje dla Joanny16 - obyś miała jak najmniej konfliktów do rozstrzygania
![]()
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.