![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ale śliczne i choineczki i te drzewka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moje prace, czyli wszystkiego po trochu;)
Niech się spełnią świąteczne życzenia,
te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i małe, te mówione głośno lub wcale... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ___________ Serdecznie zapraszam do mnie!!! ![]() Barbiankowe ręcznie robione różności ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288193 Barbiankowe Kreacje dla Barbie - nie tylko szydełko ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...62#post93758 62 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
![]()
___________***********
________***************** ______********************* _____**********$************ ____**********$__$*********** ___***********$___$*********** ___**********$_____$********** ___**********$__$__$********** ___***********$_$_$*********** ____**********§§$$$$$********* _____********§$$$$$$$******** ______*******§$$$$$$$******* _______******§§$$$$$$***** __________***§§§$$$$$** ___________§§§$$$$$$$ _______**_____$$$$$$$ _____$***$____$$$$$$$ ____$*****$___$$$*****$ ___$*******$_$$*******$_______$ --__$*******_$*********$___$$$$$ _$*******§§§§§§_*****$__$$$$$$$$$ $*******§§§§§§§§******$_$$$$$$$ $********§§§§§§*******$__$__$ _$$$$$$***$***$$$$$$$$ ___$*****$_$$***$$_$$$$$$$_$ _$******$_$$$$$*****$.$$$$$$$ $_*****$_$$$$$.$******$.$$$$$$$ $*****$_$$$$$$$_$******$._$ _$***$___$$$$$$__$******$ __$*$___$$$$$_$___$*****$ ___$_____$$$$_____$*****$ __________$$______$***$ __________________$*$ Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia, te całkiem błahe i te ważne, te dostojne i te ciut niepoważne, niech się spełnią. Marzeń o które warto walczyć, wartości którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei, bez której nie da się żyć. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku życzy Joasiunia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Dot.: Moje prace, czyli wszystkiego po trochu;)
Witam Wszystkich Odwiedzających
![]() Dawno mnie tutaj nie było... a to dlatego, że pochłonęło mnie do reszty tworzenie haftów krzyżykowych ![]() Załączam zdjątka: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.