![]() |
#31 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
Dot.: Dior, Vichy, Farouk, Clarins
Dior Cherie EDP, 50 ml. (zostało ok.35ml)
MAC odsypka koloru Fairylite, świetlisty beż Avene woda termalna, 300ml. ubytek 10-15% mi sie to podoba, co bys za to chciala? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Ja mam poza wątkiem jeszcze kredkę czarną Lancoma- ponad 3/4 - ja ją strugałam bo lubię takie spiczaste kredki do malowania, zawsze mogę zrobić zdjęcie
![]() Vichy aqualia concentrate, 30ml., zużycie może 5%, z pompką, można stosować zamiast kremu, bardzo lekka konsystencja ...Dior Cherie EDP, 50 ml. ![]() Ellancyl Cellu reverse, na ujędrnienie brzucha, świetny(1/3 opakowania)] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
memento, to bardzo ładny zapach ale chyba jednak trochę za słodki dla mnie. serdeczności ![]()
![]() |
#37 |
BAN stały
|
podklad dior - połowa, mniej więcej, wystarczy naprawdę na długo
podkład lancome z niedużym ubytkiem - szkło na spodzie butelki jest odrobinę odprysknięte za wodę termalną avene miss dior odsypkę maca - chcę dużą ręczniczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
BAN stały
|
jeśli jesteś chętna na taką wymianę :
perfumy odsypka - dosyć duża woda termalna ręczniczek (nie koniecznie, ale miło by mi było, lubię takie drobiazgi ![]() za podklad Lancome podklad Dior to zapraszam na PW z adresem ![]() oczwyiście podklady są w 100% oryginalne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
wpisalaś się u mnie, odpisałam Ci, ale mi nie odpisałaś
![]() Mnie się podoba np: Clarins Multi Active Jour- KWC, doskonały na dzień, ubytek 40% Farouk Biosilk finishing spray, lakier do wykańczania fryzur. Mocny, elastyczny, dający efekt naturalnych włosów. zawiera jedwab i wyciągi roślinne. Ubytek 10% Scholl wkładki do butów zapachowe, rozmiar 40-41( można je z powodzeniem dociąć) 2 pary Vichy aqualia concentrate, 30ml., zużycie może 5%, z pompką, można stosować zamiast kremu, bardzo lekka konsystencja czy nadal jesteś zainteresowana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Collistar superconcentrato notturno, rewelacyjny koncentrat na noc uwalniający stopniowo silne składniki zwalczające cellulit. Napina, ujędrnia i zwalcza cellulit. Zawiera pipetkę którą odmierza się krople, jest bardzo wydajny, zostało ok. 65%
a za to jeszcze coś znajdziesz? ![]() Angel, wycofałam Hypnose, bo nie wiem ile go jest w środku i nie chcę narażać się na niperzyjemności jeśli będzie mniej niż obiecywałam Jeśli jesteś zainteresowana nadal kredką Lancome to róbmy wymiankę, kredka jest długa na dłoń, ma zatyczkę, opakowanie jest w stanie bardzo dobrym, była ze 3 razy strugana bo raz mi się złamała ,ale używana naprawdę niewiele - ja używam eye-linerów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.