![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków;) cz. IV
Cytat:
![]() ja tak zamierzam robic na jazdy doszkalajace przed egzaminem ![]() szczególnie, że mam kozaczki na obcasie ![]()
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
![]() papryka85 czy tez szef wyciągał te szkła? jak tak to może lepiej do niego niż do lekarza ![]() losux goldenphoenix jeszcze raz tak po nowemu trzymam jutro za was kciuki ![]() A trzecia część chętnie żegnam bo w niej nie zdałam mam nadzieje ze watek numer 4 będzie tym szczęśliwym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Swoją drogą to kiedyś mocno zaprotestowałam kiedy mój instruktor powiedział, że w nie normalnych butach nie mogę prowadzić, a jakie buty są normalne dla kobiety oczywiście te które mają obcas co najmniej 7 cm więc o co on mnie się czepia? Instruktor roześmiał się i przyznał rację. Adidasy czy buty na płaskim obcasie są dla mnie nie normalne. I co z tym fantem? Może by ktoś w końcu pomyślał i zaczął egzaminować kobitki w szpileczkach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;9520376]
papryka85 czy tez szef wyciągał te szkła? jak tak to może lepiej do niego niż do lekarza ![]() [/quote] No szef, szef, ale tamte się dały, a ten prawie nie wystaje(no ociupinkę) i to jest chyba najmniejszy odłamek, który za dodatek zaczyna się "zakotwiczać w nowym miejscu" ![]() Koleżanka zaaranżowała na jutro wizytę u znajomego chirurga-trzeba się z tym rozprawić raz na zawsze, bo już mam dość, tym bardziej, że ten palec mnie boli, jak się urażę ![]() annasuwalska też nie jeździłam w kozakach, to nie wiem ![]() kesly o żesz Ty! Aleś pojechała!!! Ja się co robię??? ![]() ![]() No nie powiem-tyrałam, ale po prostu taka była konieczność. Teraz czekają nas jakieś 3 miechy luzu...Nie wiem co gorsze ![]()
#35 |
Konto usunięte
|
annasuwalska powiem Ci, ze to zalezy jakie kozaki. Jezdzilam w takich na koreczku lub w saszkach i bylo ok, ale zalozylam takie sportowe na plaskim spodzie to tez wlasnie mialam uczucie jakby noga byla w gipsie i ciezko sie jechalo, bo w ogole nogi w kostce nie szlo ruszyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
![]()
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;9519894]
![]() ![]() Jak dam radę trzymać kciuki trzymając jednocześnie kierownicę, to nie ma sprawy ![]() ![]() Właśnie, co do tego podświetlenia tablicy rejestracyjnej - nawet jeśli byłoby wyłączone, to JAK to się włącza?![/quote] Jak sprawdzasz światła pozycyjne to po nich podchodzisz do tylnej tablicy rejestracyjnej, podkładasz dłoń i na nią ma padać światło.
#37 |
Konto usunięte
|
chciałbym cos zrozumiec z ostatnich paru stron tego tematu ale mimo moich wszelkich staran, nie da sie
![]() Ja tez chcialbym byc ulokowany w galerii sław zdanych egzaminów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#39 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przyszłam się tylko zameldować w nowej części i sprawdzić, czy kłótnie ustały. cieszę się, że już jest lepiej ![]() strawberka - współczuję. dziś chyba generalnie był zły dzień dla wszystkich... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siedzę na wizażu już ponad 2h i tak niewiele napisałam ![]() W międzyczasie zajrzałam do innego wątku i pogadałam z kolegą na temat zakupu auta ![]() ![]() margo80 zanosi się czy nie-na pewno będzie lepiej, zobaczysz. Pytanie tylko KIEDY ![]()
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
Powiedzcie termin a Marwari was dopisze
![]() EDIT: papryka wyprzedzilas mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9520843]Powiedzcie termin a Marwari was dopisze
![]() EDIT: papryka wyprzedzilas mnie ![]() Bardzo śmieszne ![]() Jak już powiedziałam nie raz-jam kobieta wygodna ![]() I nawet mój jakże szczery siostrzeniec stwierdził, że ja się w maluchu nie komponuję, za to w takiej yarisssss-owszem ![]()
#43 |
Konto usunięte
|
a to jest gdzies wyryte na prawku, bo to było 2 lata temu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
tam jest "wyryte" kiedy wydano, a nie kiedy zdano
![]()
#45 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Z tylu masz date wydania to sobie weź tak +/- dwa tygodnie odejmij od tej daty |
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9520955]Eeee to własna limuzyna, prywatny szofer
![]() Eeee nieeee ![]() Wygodna, ale niezależna ![]() Nie lubię jak mnie ktoś wozi ![]() Jazdę yaris mam obiecaną u instruktora ![]() ![]() a poważnie to podejrzewam, że przyda mi się jazda z instruktorem zanim sama wyjadę na ruchliwe ulice, bo to niestety nie nastąpi tak prędko ![]()
#47 |
Konto usunięte
|
no to +- 2 tygodnie, gdzies koło 4 grudnia 06
![]() Interesowała się ktoraś z was samochodami przed rozpoczeciem nauki jazdy ? ![]() Ja nigdy, mimo iz moj ojciec jest zawodowym kierowca ![]() a teraz nie moge zyc bez 4 kołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;9519894]
Jak dam radę trzymać kciuki trzymając jednocześnie kierownicę, to nie ma sprawy ![]() ![]() [/quote] Ja w Bydgoszczy ![]() [1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;9520376] losux goldenphoenix jeszcze raz tak po nowemu trzymam jutro za was kciuki ![]() A trzecia część chętnie żegnam bo w niej nie zdałam mam nadzieje ze watek numer 4 będzie tym szczęśliwym ![]() Nie chcę dziękować (żeby nie zapeszyć ![]() ![]() ![]() Losux, pokażemy jutro, że nadajemy się na kierowców! ![]() Ja zmykam już na dziś, jutro pracowity dzionek - bo od rana muszę jeszcze kolokwium napisać, a potem szybki przejazd do Bydgoszczy i o 14.00 ruszam z teorią, a na praktykę to nie wiadomo ile będę musiała czekać ![]() ![]() Proszę, trzymajcie mocno kciuki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#50 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A teraz to się ślinię jak pies jak widzę jakieś fajne autko ![]() i też nie mogę żyć bez 4 kółek, ale na razie jeszcze muszę ![]() Cytat:
![]() wracajcie z dobrymi nowinami ![]() IR no taaaak...dane mi było(i będzie) jeździć tym cudem techniki ![]() ![]() a papryka w yarisce z facetem na fotelu pasażera-no lans moja droga ![]()
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
niezly jest rekord na wizazu, za 9 razem
![]() znalazlem ciekawa rzecz w ustawieniach ![]() "Twoja data urodzenia i wiek są wyświetlane w kilku miejscach na forum. Jeśli zdecydujesz się ukryć swoją datę urodzenia, dostęp do niej będzie mieć tylko administrator. Prosimy skontaktować się z administratorem jeśli Twoja data urodzenia uległa zmianie." Mnie uległa zmianie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Konto usunięte
|
Administratorem jest chyba Zlosliwiec albo AgaZ, ale nie jestem pewna
O matkoo http://poboczem.pl/galerie/0/bardzo-.../duze,895131,6 |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
goldenphoenix no mam tylko nadzieje, ze na swoj dzien dlugo czekac nie bede musiala
![]() goldenphoenix losux powodzenia jutro! ![]()
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak nie na temat-jak Ci się podoba w Denta Medzie po remoncie?? ![]() Dla pozostałych-my się z kolegą poznaliśmy w innym wątku, a spotkaliśmy...centrum stomatologicznym ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;9521296]Administratorem jest chyba Zlosliwiec albo AgaZ, ale nie jestem pewna O matkoo http://poboczem.pl/galerie/0/bardzo-.../duze,895131,6[/quote] łoooo matko....
![]() |
#55 |
Konto usunięte
|
a cos tam sie w ogole zmieniło?
![]() ostatnio pozwolilem sobie zasiasc na twoim fotelu naprzeciwko drzwi do orto ![]() ![]() Mam lepszy samochod ![]() http://2.bp.blogspot.com/_ZjMUoaamHX...607-114722.jpg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja tam lubię siedzieć, bo jestem taka schowana przed resztą poczekalni, a blisko gabinetu-łatwiej się wryć jak się jest bez terminu ![]() A zmiany są ogromne ![]()
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Ja taż chce, ja też na aleje sław
![]() ![]() ![]() 13 września 2008 ![]() Dokładnie zapisana byłam na 14.30, no a egzamin rozpoczełam o 14.45 ![]() PS. zapomniałam dodać, że za pierwszym razem. PS2: Dopiero teraz zauważyłam że mam złą date w podpisie ![]()
"Hard to find how I feel, especially when your smothering me. Hard to find how I feel, please someone help me. Hard to find how I feel, controlling me every step of the way." 13.09.2008r. --> Jestem posiadaczką prawa jazdy
![]() Edytowane przez goska87 Czas edycji: 2008-10-29 o 22:00 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak ktoś ma jakieś wnioski albo zażalenia odnośnie listy to pisać na PW:P tyle postów produkujecie, że jak po całym dniu na uczelni jutro zajrze to chyba z 10 stron bedzie ![]()
![]() |
#60 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrze Mamo ![]() ![]() Ale zaraz, zaraz przecież nie będzie następnego razu ![]() ![]()
"Hard to find how I feel, especially when your smothering me. Hard to find how I feel, please someone help me. Hard to find how I feel, controlling me every step of the way." 13.09.2008r. --> Jestem posiadaczką prawa jazdy
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.