|
|
#31 |
|
♥
|
Dot.: Jak się chce - to się da!!! Pociążowe odchudzanie i nie tylko.30kg mniej od por
gratuluje
|
|
|
|
|
#32 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak się chce - to się da!!! Pociążowe odchudzanie i nie tylko.30kg mniej od por
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuje |
|||||||||
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Basieńka Ty wiesz, że od poczatku stawialam Cie za przyklad, przeczytalam Twoj pierwszy watek i zaczelam sie odchudzac, schudlam 6 kg, niesttey poluzowalam i wrocilo z nawiazką, ale teraz dodalas mi kolejnego powera i od wczoraj znowu walcze
![]() dziękuje Ci za to. Wiesz chcialabym tak jak Ty miec tyle wiary, energii, pozytywnego nastawienia. jak ogladam twoje zdjecia to az mi sie buzia smieje Jestes wspaniala i piekna kobieta i mam wrazenie ze mozesz wszytskoBuziaki Kochana ![]() dziekuje jeszcze raz za motywacje którą mi dajesz tym watkiem i wszytskimi innymi wpisami
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Ja, tak samo jak Basieńka, stawiam sobie małe kroczki - najpierw wrócić do wagi wiosenno-letniej, czyli 82kg, potem zobaczyć z przodu siódemkę, potem 76kg, bo tyle ważyłam zachodząc w ciążę, potem szóstka z przodu itd., najlepiej aż do 62kg, bo tyle wynosiła moja najniższa waga po porodzie
![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
WOW
Basienka - jestem pod wrażeniem Ostatnie zdjęcie - rewelacja, wyglądasz prześlicznie. (a tak na marginesie - to czy z 30kg na plusie czy bez nich - i tak śliczna z ciebie kobietka. Masz "to coś" w oczach |
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
Basiu gratuluję ogromnego sukcesu i jednocześnie dziękuję Ci za ten wątek
Jesteś piękną kobietą niezależnie od ilości kilogramów
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu,no cóż ja mogę powiedzieć -gratulacje
Dobrze że założyłaś ten wątek.Na pewno wiele dziewczyn uwierzy teraz w siebie. A ja zawsze w Ciebie wierzyłam |
|
|
|
|
#38 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu jesteś wspaniałą motywacją
![]() gratuluję umiejętności walki i stracenia kg
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
czytalam kiedys Twoj pierwszy watek i mnie zachwycilo Twoje podejscie do zycia,ta energia bijaca z Twojej twarzy-postanowilam sprobowac zrzucilam 8 kg.dzisiaj znow 10 kg za duzo
a za 11 mies. slub wiec chce wziac sie za siebie a tu patrze i Twoj nowy watek ktory znow mobilizuje tyle ludzi i chyba znow razem z Toba sprobuje sie wziac za swoj tluszczyk ktorego szczerze nienawidze.ogladalam na blogu Twoje zdjecia-piekne!!gratuluje Ci sukcesu,wspanialej rodziny i charakteru bo jestes cudowna osoba-naprawde!!pozdrawiam cieplo
|
|
|
|
|
#41 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
na 4 zdjeciu to wygladasz mlodziej ode mnie
i szczuplej ode mnie :P dla Ciebie na szczescie dla mnie niestety bo brak mi samozaparcia ale tez bym tak chciala
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Basia no hmmm nie wiem ile w sumie masz lat, ale kg to wiesz teraz mam chyba trochę mniej, więc szczuplej mogę wyglądać, ale dziękuje za miłe słowa, a ty też dasz radę
|
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
19
![]() wiec jestes wieczna 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no wiem ze mi sie uda ![]() wszystkie basie daja rade inne tez ale basie to w szczegolnosci
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
hmm 19 powiadasz, a ja wieczna 18stka? no to dziękuje... ja 6 grudnia skończę 23 lata... całkiem fajny wiek.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widze ze dotrzymalas slowa dobrze ze go zalozylas takie watki sa motywacja dla wielu dziewczyn ktore od wielu lat probuja wlaczyc z kilogramami .. dzieki Tobie zmienilam nastawienie do siebie i inaczej na to wszystko patrze teraz wierze ze naparwde sie da ..chociaz zdarzaja sie malutkie wykroczenia:P ale to nic nie poddaje sie a tak poza tym to ladnie piszesz... ![]() zycze powodzenia wszytkime dziewczynom
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Basiulka wielkie
![]() Jesteś wielka, pokazujesz że mozna, że ty dalaś radęwspierasz innych duży Ja od porodu mam dopiero 12kg mniej ale i tak się cieszę i mam nadzieję że za twym wzorem i mi się uda...trzymaj kciuki Pozdrawiam
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
przyznam Ci się, że odkąd przeczytałam Twój stary wątek, zaczęłam wchodzić na bloga i podpatrywać
w zasadzie to mój mały nałóg zarażasz optymizmem i naprawde zdrowym podejściem do życia - urzekło mnie to bardzo i zmotywowało do pracy nad sobą, choćbym miała próbować jeszcze raz i jeszcze... i każdego dnia jak wstaje staram się pamiętać o uśmiechu do lustra, żeby powiedzieć sobie "co tam te pare kilo na plusie, uśmiechnij się i do przodu, nie ma rzeczy niemożliwych!" , o tym , żeby nie bać się kolorowych ciuchów, podmalować dla poprawienia humoru, wysmarować ciało..to naprawde dużo daje! i Twoja zasługa w zmianie mojego podejścia jest ogromna dziękuje
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
82kg bardzo realne... potem postaw sobie mini cel 80 z groszem... potem dopiero 7, chocby 79,9kg... i nie obieraj zbyt duzych celow... lepsze sa te mini mini kroczki. Po 79 z groszem obierz 77 z groszem itd... dasz rade
![]() Bardzo dziękuję Pozdrawiam |
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Basiu..po pierwsze ....jestes niesamowita ale trzeba dodac ze maz jets tez niesamowity i buziak wielki
Po drugie to nie wyobrazalam sobie ze mozna az tak pozbyc sie celulitu( zaczne serie z Eveline Po trzecie na rowni z popierwszym gratulacje -macie super malego Skarbka ktory ma teraz super czujaca sie we wlasnym ciele Mamusie Bedziesz natchnieniem dla wielu tutaj zagladajacych babeczek...super opisujesz swoja historie(z poczuciem humoru)...faktycznie mlodziej wygladasz z lzejszym cialkiem(u mnie bylo to samo...teraz nikt nie daje mi 30 lat hihihi)ale...twoje niebieskie oczka sa zawsze tak samo hipnotyzujace bez wzgledu na wage...prosze to wszystkie komplementy ktore o tej poznej porze przyszly mi do glowy....Basia is the BEST ![]() |
|
|
|
|
#51 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No i dziękuje za mase komplementów Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2008-11-04 o 08:08 |
|||||
|
|
|
|
#52 |
|
Przyczajenie
|
Witaj Basiu ... i pozostałe dziewczyny rzecz jasna
Gratuluję obu sukcesów, bo oczywiście poprzedni watek też przeczytałam Powiem tak - takie historie daja motywację i kopniaka - ja takiego szukałam bo mam dokłądnie tę samą drogę przed sobą i wierzę, ze się uda. Moje ulubione przedciażowe jeansy czekaja w szafie ... obecnie brak mi do nich 25 kg ![]() Druga sprawa - słowa uznania dla Twoję TŻ ... Nie jest łatwo słuchać marudzenia odchudzajacej się, niezadowolonej z siebie kobiety (ja i mój TŻ cos o tym wiemy). Ale z drugiej strony właśnie wspracie ukochanego dla którego jest sie najpiękniejszą... mimo wszystko też daje siłę do walki. Wiem to bo mój ukochany jest kropka w kropkę do twojego podobny. Dla niego jestem naj we wszystkim... Jestem na początku drogi ale wiem, ze się uda Nawet zaczęłąm ćwiczyć Callanetics Podobno działa cuda Zobaczymy No iracjonlane odżywianie - a małymi grzeszkami sobie głowy nie zaprzątam bo to przez to zawsze porzucałam moją walkę. Trzymam kciuki za wszystkie walczące kobietki
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze ja widze ze z mojej diety nic nie bedzie jak ktos mi nie poda listy zakupow i potem dokladnego jadlospisu z tychze produktow...nie moge sie w tym odnalezc - jak nie mam scisle ustalonych regul to sie ich nie trzymam...
Basiu czy moglabym Cie prosic o liste przykladowych produktow jakie kupujesz powiedzmy na tydzien do Twojej dietki? tak jakbys wlasnie wybierala sie do sklepu i miala spisac? to ja wtedy ja wezme i wybiore sie na zakupki i potem bede sie trzymac skomponowanych jadlospisow ![]() a narazie ide zrobic jajecznice z 2 jajek na patelni bez.tl.
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluję, Basiu! Bardzo Cię podziwiam, bo też nieraz się odchudzałam i wiem jakie to trudne. Właściwie to od paru lat non stop próbuję zrzucic parę kilo i czasem mi sie udaje, ale potem zaraz przybieram z nawiązką. Ostatnio straciłam już nadzieję i stwierdziłam, że jestem skazana na nadprogramowe kilogramy, ale po przeczytaniu Twojego wątku znowu obudziła się we mnie nadzieja.
Trzeba się wziąc za siebie i tyle! Mogłabyś podac adres swojego bloga? Mogłabym się dalej motywowac ![]() Aha i jak tam było u Ciebie z ruchem? Chodzilas na jakieś aerobiki? |
|
|
|
|
#56 |
|
Przyczajenie
|
Ja również gratuluję , kiedyś wchodziłam tutaj by zobaczyć różne wypowiedzi, ale każdy wypisywał jakieś diety itp. albo pisalo o efekcie jojo itd. itd. Ale Twoja wypowiedź jest super, nawet się zarejestrowałam specjalnie dlatego. ŚLICZNIE wyglądałaś przy większej wadze, ale jeśli chodzi o tą mniejszą wagę, to jestem w szoku... zawsze marzyłam o takim wyglądzie!A powiem Ci, że moja waga jest taka coś jak Twoja i wygląd też bardzo podobny! Jesteś super laska... muszę zrezygnować najpierw z chlebka i ze słodyczy i będzie super, ale na stole u mnie w qchni stoi nadgryziona przeze mnie napoleonka i mam ochotę ją dokończyć, ale po tym co tu przeczytałam chyba już jej nie dokończę,wręcz przeciwnie-idę ją schować do szafki
Albo narazie w ogóle tam nie idę. Będę tutaj zaglądać i może też się pochwalić będę mogła jakimiś efektami.Powiem Wam, że mi ciężko przestawić się na te 5 posiłków dziennie, bo ja nie potrafię zjeść raz konkretnie, tylko co chwile po kawałku czy coś, a to najgrosze Pozdrawiam i powodzenia Wam wszystkim dziewczyny!
|
|
|
|
|
#57 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuje Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja za soba mam juz 6,5 kg. Jak ostatnio uswiadomilam sobie, ze to bardzo duzo (wzielam do reki baniak 6l wody krynki) to mi kopara opadla, bo te 6 kg to wcale nie jest tak malo. Te 6 kg to czasem ledwo do domu dotacham a pomyslec, ze jeszcze kilka miesiecy temu taki ciezar musialy dzwigac moje nogi...
|
|
|
#59 |
|
Przyczajenie
|
szoks... ale w ogole jakie samozaparcie... ekstra,pogratulowac... tez bym tak chciała,moze sie uda,moze ma pani racje,ze nei am co sobie za wysoko podnosic poprzeczki odrazu,tylko stopniowo,małymi kroczkami...
|
|
|
|
|
#60 |
|
Przyczajenie
|
Siurkakofana damy radę razem może...
![]() Musimy dać radę, najważaniejsza jest silna wola! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.

Teraz wszystko jasne. Czyli, ze tych 96 kg i tak sie nie liczy, bo trzeba odjac wage Lucji i wod plodowych. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a za 11 mies. slub wiec chce wziac sie za siebie a tu patrze i Twoj nowy watek ktory znow mobilizuje tyle ludzi

65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55