![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: dyskoteka, zabawa, blokada...
Hm... to zależy, ale jak założysz jakieś łądne botki, albo wysokie kozaczki takie co teraz się nosi (a nie są one bardzo ocieplane), jakieś kryjące rajstopy i do tego szorty, albo spódniczka.
Chybaże stawiasz na dżinsy, ale moim zdaniem dżinsy też wyglądają super z botkami (mogą być na obcasie, albo płaskie), do tego jakiś bardziej imprezowy top, mocniejszy makijaż i gotowe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Kurde, myślałam, że post się nie wysłał :
![]() Edytowane przez ale_co Czas edycji: 2008-11-03 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
z tymi szortami i kozakami to nieszly pomysl jest;D tylko ja kozakow raczj takich odpowiednich nie posiadam (oficerki-nie pasuja poztym sie niewygodne, emu tez odpada...ale moze si ejescze dorobie odpowiednich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Popatrz w sklepach, nie są drogie, pozatym przydadzą Ci się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
ajc ale sie naprodukowalam i mi nie wyslalo;(
w skoricie: postanoilam ze zmienie buty, zrobie koka w nieladzie do tego turkuswe korale i kolczykli o ile beda pasowac do bluski( ciuszki jescze musze nzlezc) co do tanca to moze pojde na sylwka do kumpeli to podpatrze jak tancza... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
moim zdaniem tak: rurki jakaś luźniejsza bluska jeżeli masz kompleksy i obcasy. Zestaw który kocham
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
co do "paru glebszych" to tak na prawde po 2 redsach boli mnie glowa i zmula mnie totalnie...;/
mam lat 17 a na obcasach to bede sie musiala nauczyc chodzic;D ale ponoc czlowiek sie czuje barrdziej kobieco na obcasach..? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
ja też mam 17
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
musze wiec sprobowac;D moze faktycznie ale wczesniej potrenowac bo jeszce sie wywale i bedzie;D a jakiego koloru bluska? czy musi byc koniecznie rzucajaca sie w oczy czy mozna postawic na dodatki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Ja uwilbiam dodatki;D Po prostu kocham!! i gwarantuje że jeżeli nawet bluska będzie skromna ale będą śliczne pasujące dodatki to cała sala twoja;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
emilly zobaczysz będzie dobrze i będziesz się świetnie bawić
![]() ![]() Ja np na trzeźwo na parkiet nie dam się wyciągnąć, dopiero jak sobie strzelę kilka drinków lub kieliszków to mogę tańczyć ![]() A chodzenie na obcasach naprawdę nie jest trudne (no..gorzej to wychodzi po pijaku ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
znalazlam dzis fajna bluske przez ramie dlugi rekaw ale lekka i taka po skosie z ramiona scieta. myslicie ze moze byc wg bardzo fajna ale nie wiem czy nie powinna byc na naramkach bo moze mi byc goroca(jest zwiewna lekka ) wiec mysle ze ok. ale jak Wy sadzicie? konieczne na naramkach?bo jestem skolnna kupic( taka w kwiaty czy cos;D zarombista
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
dziewczyno!
nie przejmuj sie tym tak, bo nie taki diabel straszny jak go maluja, najwazniejsze zebys miala odpowiednie podejscie do tego. dzien wczesniej ubierz sie, uczesz i pomaluj tak jak chcesz isc na ta impreze, stan przed lusterem i powiedz sobie glosno!"fajna ze mnie dziewczyna, swietnie wygladam i bede sie wysmienicie bawic!". tylko nie przesadzaj z tym alkoholem na przelamanie tremy, bo takie historie to sie roznie potrafia konczyc hihi buty, na przebranie? jak, najbardziej po co sie meczyc w kozakach. zachowuj sie naturalnie, nie mozna byc towarzyskim na sile jak sie po prostu nie jest dusza towarzystwa, a po za tym wszyscy od razu zauwaza ze udajesz. co nie znaczy ze nie mozesz sie usmiechac, rozmawiac i pamietac o tym ze dobrze wygladasz! pozdrawiam i dobrej zabawy! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Co do erytrofobii to znam Twój problem, ale pocieszę cię że to mija z wiekiem i w miarę nabywania doświadczenia, obycia w różnych sytuacjach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
A kiedy to dokladnie bedzie?? masz koniecznie opisac potem wrazenia jak bylo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.