![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dita von Teese
Tak samo sobie pomyślałam. Bardzo nietuzinkowa, charakterystyczna kobieta.
Cytat:
A Dita z tamtych lat - taka normalna naturalna dziewczyna. Galeria kobiety z talią osy - http://www.widelec.org/zdjecie,talia-osy,1345.html Co o tym myślicie?
don't leave my hyper heart alone on the water cover me in rag and bone and sympathy 'cause i don't want to get over you i don't want to get over you wymienię ![]() Edytowane przez paula-zla Czas edycji: 2008-11-02 o 17:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Dla mnie niesamowita artystka (?) noo kobieta z własnym stylem, który fantastycznie do niej pasuje. Mimo, że przeraża mnie troszkę jej blada, troszkę za blada kernacja oraz (były) związek z Merlinem Mansonem to jednak nie można jej zażucić złego sposobu ubierania się. Patrząc na nią odrazu chce się cofnąć do czasów międzywojnia lub wymianić swoją szafę na bardziej stylową, kobiecą i nawiązującą do czasów 20, 30, 40.
Co do jej talii to kiedyś czytałam, że Dita jest wielką miłośniczką gorsetów i to także dzięki nim uzyskała taki imponujący kształt.
Edytowane przez panna kinia Czas edycji: 2008-11-02 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
AGA :)
|
Figura wspaniała!!
![]() styl ubierania też ![]() ale makijarz już nie bardzo do mnie przemawia.
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ją lubię. Klasa i styl. Kobieta z poprzedniej epoki. Bardzo lubię czytać i oglądać z nią wywiady.
Uwielbiam jej makijaż, czarne oczy i czerwone usta, super. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
hm a gdzie czytałaś jej jakiś wywiad? Osobiście chyba nigdy na jakiś się nie natknełam.
A co sądzicie o Evan Rachel Wood (aktorka i zarazem nowa dziewczyna Mansona), która od kiedy jest z ekscentrycznym muzykiem krytykowana jest za kopiowanie Dity? Dla porównania:
Edytowane przez panna kinia Czas edycji: 2008-11-02 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
ta Evan tez jest bardzo ladna kobieta jednak juz nie tak charakterystyczna jak Dita no i nie ma takiej klasy.. na 3 fotce wyglada jakos dziwnie nie do konca pasuja jej ciemne wlosy.. nie wiem troche wyglada na to jakby starala sie nasladowac Dote
a co do pani osy- wyglada przerazajaca
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strasznie się zmieniła, pamiętam ją sprzed kilku lat (grała bodajże w "13"). Ale co się dziwić, teraz jest prawdziwą kobietą. ![]() Niezbyt mnie się podoba, wolę Ditę. I wydaje mnie się, że trochę się sugeruje wyglądem Dity, choć mogę być w błędzie. Byłam ciekawa Waszych opinii o pani z najszczuplejszą talią - dla mnie to meeeega przesada.
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
ciekawe jak pani z najszczuplejsza talia osiagnela taki efekt? no bo to nie wyglada normlanie :/
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Imponuje mi swoimi seksapilem
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
nigdy nie mialam okazji ogladac jej wystepu wiec ciezko powiedziec ale nawet jest sposob bycia postawy stroj czy wyraz twarzy czynia ja bardzo seksowna
![]() |
#42 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
mi się Dita nie tyle co podoba a hym.. elektryzuje i "pociąga" - jest inna niesamowita, wyjeta z innych czasów - przy tym jest w tym taka prawdziwa i realna. Podoba mi się ta jej realność.
Pozytywnie wyroznia sie na tyle innych celebrytek, ona chociaz oficjalnie pokazuje ciało i wie jak z niego korzystać. Inna sprawa - pokazałam Dite TZowi mojemu i się biedactwo wystraszyło ![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
hehe kiedys koledze pokazalam jej fotke to powiedzial ze mogla by w horrorach straszyc.. no coz o gustach sie nie dyskutuje
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
wychodzi na to ze bardziej kreci kobiety niz facetow
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Mi również ona się nie podoba dlatego ze ma nie zdrowo mało w pasie i do tego ma trupio bladą twarz ale ile ludzi tyle gustów i tyle
![]() Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2009-08-02 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Uwielbiam ja,Podbijam temat, a jutro wrzuce foty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Ditka... jej uroda mi nie leży, za to bardzo podoba mi się w niej konsekwencja w stylu
![]() |
![]() |
#50 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
Foteczki, wśród nich Dita w sukni ślubnej
![]() Zastanawia mnie, jak utrzymuje taką bladość.
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Obiecane foty. Uwilbiam ja na tym z pejczem.
Kiedyś też malowałam usta na czerwono i mam czarne włosy, bużkę rozbielałam... Dita i kiepska wersja a'la jej styl -ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
c.d. Mam nadzieje ze ten nagi biust nie gorszy nikogo i nie łamie regulminu...
na Makijażach jest gdzieś fajan stylizacja a'la ona, super... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle, ile ona ma lat? ![]() Na pewno unika słońca, stosuje wysokie filtry i może używa czegoś wybielającego, może pudruje się bielidłem jak za dawnych czasów? ![]()
![]() |
![]() |
#56 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do jej występów, to podejrzewam, że na youtube coś znajdziesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
aa jaka bielizna
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U Dity podobaja mi się jej niektóre stylizacje, blada skóra ![]() Lecz jako kobieta wogóle nie jest pociągająca, ma przecietna twarz z wysokim czołem:P... Nie mój typ zupełnie. Niemniej jednak ma cos w sobie, cos niezidentyfikowanego jak dla mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Sorry za te odnośniki... Dita von Teese (ur. jako Heather Renée Sweet 28 września 1972 roku w Rochester, Michigan) amerykańska aktorka filmowa, modelka i artystka burleskowa.
Urodziła się 28 września 1972 roku w Rochester. Jej matka była manicurzystką, a ojciec robotnikiem w fabryce grafitu; ma dwie siostry, młodszą i starszą[1]. W dzieciństwie uczęszczała na lekcje baletu, ale zrezygnowała z dalszej nauki w wieku piętnastu lat. Gdy miała 12 lat, razem z resztą rodziny przeniosła się do Orange County w Kalifornii i uczęszczała do University High School w Irvine[2]. Od dziecka fascynowała ją moda lat 40.; jako piętnastolatka zaczęła pracować w sklepie z bielizną jako sprzedawczyni. W koledżu studiowała historię ubioru z zamiarem zostania stylistką. Jej wyuczony zawód to projektantka kostiumów[3]. Dita przez wieloletnie noszenie gorsetu zmniejszyła swoją talię z 22 do 16,5 cali (55,8 cm do 41,9 cm)[4]. Ma 168 cm wzrostu. Jest naturalną blondynką i farbuje włosy. Kariera Gdy Dita miała 19 lat, zaczęła pracę w miejscowym klubie ze striptizem. Rozczarowana brakiem oryginalności innych striptizerek, stworzyła własny styl, inspirowany modą retro, który szybko przysporzył jej popularności i uznania. Heather Sweet pojawiła się na okładkach wielu czasopism, między innymi Bizarre[5] i Marquis[6]. Na okładce Playboya pojawiła się w 1999, 2001 i 2002 roku; na tej ostatniej po raz pierwszy pojawił się pełny pseudonim artystyczny modelki – dotąd był znana jako Dita, na cześć niemieckiej aktorki Dity Parlo[2], jednak Playboy chciał umieścić na okładce także nazwisko, więc z książki telefonicznej aktorka wybrała nazwisko Von Treese, które na okładce zostało wydrukowane z lierówką jako Von Teese. W 1992 roku powstała jej oficjalna strona internetowa, która często jest wymieniana jako jedna z pierwszych stron modelek, jakie pojawiły się w sieci[1]. W 2006 roku w dniu Walentynek odbyła się premiera pierwszej ksiażki Dity Von Teese, Burlesque and the Art of the Teese/Fetish and the Art of the Teese, opisującej historię burleski i fetyszu[7]. Vanity Fair nazwało aktorkę "superheroiną burleski". Dita pojawiła się w kliku filmach, z których część była niskobudżetowymi produkcjami, a inne, jak The Death of Salvador Dali z 2005 roku, wysokobudżetowymi. Wystąpiła także w paru teledyskach, między innymi dla grup Green Day i Marilyn Manson. Z liderem tej ostatniej grupy Dita von Teese wzięła ślub 3 grudnia 2005 roku; 6 stycznia 2007 małżeństwo zostało rozwiązane. Edytowane przez Karolina Maria Czas edycji: 2008-11-03 o 16:59 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba trochę te dane przesadzone - wyobraża sobie to ktos ?!? Przecież modelka która przy wzroście 180 waży 55kg ma więcej w udzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.