|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: POMOCY I randka z wymarzonym facetem ;*
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Szkoda ze nie moge pokazac wam jakie mam ubranka ;( ale ukradli mi cyfrowke we wrzesniu i jeszcze nie kupilam ;( studniowka i tyle wydatkow... Raczej ubiore spodnie dzisiaj jeszcze pokombinuje z zestawam.
-Myslalam szerokie ciemnogranatowe jensy z lee rozszerzane + mieciutki sweterek w kolorze sliwkowym krotkie szerokie rekawy + broszka w fiolecie czarny szeroki pasek + czarne bransoletki +czarne baletki na mega opcasie albo szpilki -apbo szara spodniczka przed kolanko w jodelke i do tego piekny szary sweterek z mieciutkiego materialu 2 w 1 bo wyglada jak bluzeczka na ramiaczkach z narzuconym bolerkiem do tego jest piekna broszka czarna + czarne dodatki zegarek bransoletka +plaszczyk +torebka Fendi chyba spy bag +czarne kozaczki +kolczyki+lancuszek z M -spodnie lekko rozszerzane w kantke kolor szary z delikatna rozowa krateczka tylko nie wiem co do nich mam piekny szal i torebke czarna z rozowym dodatkiem taki sam portwelik i czarne butki nie mam bladego pojecia bo jak ubiore sieala Doda to nie wiem czy cos z tego wyjdzie ale to jest taki bardziej luzak A jaki make-up myslalam o smoky-eyes ![]() Jewszcze sie go zapytam gdzie pojdziemy ale on dopiero bedzie w Polsce we wtorek ;(
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
ja tak okreslam swoje najlepsze dzinsy nikt raczej takich nie ma albo nie zalozy i sama Doda z pewnoscia takich nie masa blekitne ale nie strasznie jasne lekko przecierane na bialo maja takie przetarcia niby dziury po calej dlugosci (oczywiscie pod spodem jest material) a na calej dlugosci maja poprzyklejany roznej wielkosci cyrkonie mmmy uwielbiam
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Szkoda ze nikt nie odpisuje
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
rozumiem ze masz jakos kolo 19-20 lat tak?
ja mam 20 i nigdy bym na randke a zwlaszcza pierwsza nie zalozyla spodnicy do kolana albo dluzszej, eleganckich spodni w kant, ogolnie czegos eleganckiego zwlaszcza jak chlopak to bardziej luzak :P zalozylabym za to jakies fajne dopasowane jeansy, wysokie buty ktore by byly pod jeansami (dlugie nooooogi - tak!) i jakis fajny gorset na gore przykryty czyms w stylu krotkiej marynarki ale nie marynarke. a najpewniej gdybym miala nie doradzac tylko siebie ubrac to zalozylabym emu, jeansy i t-shirt jakis podkreslajacy figure, zrobila tylko dzieczecy makijaz i boskie wlosy, bo wszystkie moje 1sze randki do tej pory konczyly sie specarami po plazy albo po lesie albo wycieczce do wesolego miasteczka i bylo super a jestem na 90% pewna ze nie zaproponowali by tych fajnych rzeczy gdybym byla elegancko ubrana :P wychodze z zalozenia ze mam sie podobac ja a nie ciuchy |
|
|
|
|
#36 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo to bedzie juz dosyc pozny wieczor, bo spotykamy sie w tyfgodniu. Pomysle o tym goirsecie moze jakis zlokalizuje. Ja np w make-upie musze podkreslic mocno oczka bo mam dosyc male.
|
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
no to tym bardziej, do pubu w spodniczce za kolano albo w spodniach w kant? ja bym tak nie poszla
do pubu to seksownie, zwlaszcza ze mloda jestes zdecydowanie widze tu gorset
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Była juz ta randka?
Bo mnie tak to wszystko zaintrygowało te twoje starania itp itd ze jestem spragniona szczegółow i efektow
|
|
#39 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeszcze nie bylo randki.... narazie jest we Francji w nocy moze wroci. Boje sie ze sobie nie spasujemy , a dla niego zostawilam poprzedniego faceta. Jestem w wielkim dolku, nie wiem co zrobic bo mam szanse sie jeszcze wrocic do bylego
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
Bylam z facetem 2 lata i 9 miesiecy teraz dokladnie tydzien temu poznalam Kamila, ktory co tu duzo mowiac zawrocil mi w glowce . Mam czas do niedzieli na podjecie decyzji czy rozstaje sie z tamtym (prez praktycznie te 2 lata cierpialam przez niego i przez moja matke ktora zawsze mieszala w naszym zyciu bo go nie akceptuje, jest on odemnie 10.5 roku starszy a ja mam 18.5 roku) Juz nie wiem czy to jest milosc czy tylko przyzwyczajenie. Boje sie ze zostawiajac go moge popelnic najwiekszy zyciowy blad. Bo nie znam zbyt dobrze kamila a mnie bardzo zauroczyl. Dziewczyny blagam was o pomoc. BŁAGAM!!!!! odpisujcie tutaj w watku ale do mnie w prywatnych wiadomosciach. Albo na moim wateczku o randce z wymarzonym facetem.
|
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Ubieraj sie w spodnie i nie martw sie niczym
![]() Jeszcze pewnie bedziesz sie z nim milion razy widziała i bedziesz sie przebierala ze sto razy przed spotkaniem ![]() Po pierwsze jesli tak cie to wszystko ekstytuje to cos w Nim musi byc. I sadze ze nawet jesli nie jest to wielka miłosc, to jesli zastanawiasz sie nad poprzednim zwiazkiem i masz poczucie ze to przyzwyczajenie to zostawiłabym tamta historie i sporobowala poszalec. W koncu jestes mlodziutka i w zyciu i tak bedziesz pewnie miala sporo facetów ![]() jesli naprawde tak zle bedzie ci bez poprzedniego faceta a on bedzie czul to samo, to uda sie wam dogadac ponownie- jestem pewna ![]() Tylko jesli on jest za granica to czy angazowanie sie ma sens ?
|
|
#42 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzieki wielkie ;* pomoglas mi . Na pewno ubiore spodnie dzisiaj kupilas mspecjalnie nowy sweterek. Kamil na szczescie nie mieszka za granica tylko pracuje zazwyczaj jest w domu w weekendy.
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny randka dopiero w czwartek, jestem niepocieszona ;(
|
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
No to został Ci już tylko jeden dzień, wyspij sie porzadnie i sie tym tak nie przejmuj
![]() Koniecznie daj znac "po"
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawozdanie musi byc
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
juz chyba caly wizaz Ci kuibicuje;] łącznie ze mna
daj znac!
|
|
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
Ubrana bylam w czarne rurki szpilki czarne bolerko i fioletowa bluzeczke. Poszlismy do kawiarni i pogadalismy. Raczej jestem smutna obylo sie bez rewelacji. Odeszla mi ochota na jakichkolwiek facetow ;(
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
a to przykre, tyle wyczekiwania i nic....
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
We wrześniu byłam w Grecji i mam identyczne ujęcia w tych samych miejscach co Ty :P Co do stroju to : Masz długie nogi, śliczną buźkę. Ze zdjęc uważam ze o makijaż sama potrafisz zadbac ![]() Włóż coś, w czym się czujesz komfortowo. Każda kobieta ma w szafie jakieś ciuszki, w których podoba się sobie najbardziej i najbardziej je lubi. Włóż coś takiego, na pewno doda Ci to pewności siebie. Bluzeczka z kokardą jest śliczna, myślę, że jeżeli ją włożysz to będzie ok- wkoncu biała elegancka bluzka nadaje się na kazdą okazję i pasuje do większosci innych ciuszków. Jeżeli np. lubisz dzinsy to czemu by nie? dzinsy rurki (ciemne)+koszula+szpilki+ korale = elegancko a zarazem sexy. To moja propozycja. Powodzenia! )
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
ojej, nie zauważyłam, że trochę się spóźniłam..
W takim razie może moje rady przydadzą się na przyszłość. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
Po drugiej randce, chociaz zmeczony byl dzisiaj kochany > Jutro jezdzimy na quadzie. Az chcialam go tak mocno pocalowac, ale powiedzial zebysmy sie nie spieszyli
chyba ma powazne zamiary wobec mnie. Dostalam zaproszenie na Sylwka w Monachium Jutro ubieram sliczne czarne lekko rozszerzane jensy delikatnie przecierane z hafcikiem bialym na boczku i z czarnymi diamencikami i sweterek do tego sexi kurtka i jazda Boje sie jednak ze do mnie nie pasuje w szpilkach jestem wyzsza ciutke od niego, i jest szczuplejszy, moze wiecej wazy ale ma miesnie
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
wow. nie zamarzniesz ? :P Ja to straszny zmarzluch jestem. daj znac jak było. miłej zabawy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

ale moze to jest najlepsze rozwiazanie. Nie znam go dlugo ale chce go oczarowac wiem , ze mu sie podobam ale chcialabym zeby oszalal. Mysle ze styl zbyt elegancki by go przraził. A w szafie mam albo eleganckie albo sexi ciuszki. Mam np fajna czarna sukienke albo zielona z wielko kokardka

zdecydowanie widze tu gorset