POMOCY I randka z wymarzonym facetem ;* - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-15, 11:15   #31
zawszeboska
Zakorzenienie

Dot.: POMOCY I randka z wymarzonym facetem ;*

Cytat:
Napisane przez magda785 Pokaż wiadomość
szczerze tak srednio lubie spodnie ale moze to jest najlepsze rozwiazanie. Nie znam go dlugo ale chce go oczarowac wiem , ze mu sie podobam ale chcialabym zeby oszalal. Mysle ze styl zbyt elegancki by go przraził. A w szafie mam albo eleganckie albo sexi ciuszki. Mam np fajna czarna sukienke albo zielona z wielko kokardka
jensow tez mam duzo ale wybiore jezeli juz czarne albo jensowe rurki mam jeszcze prosciutkie czarne satynowe oraz jensy "Dody" ale sa szalowe
Co to są dżinsy Dody?
zawszeboska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-15, 11:17   #32
magda785
Rozeznanie

GG do magda785

Szkoda ze nie moge pokazac wam jakie mam ubranka ;( ale ukradli mi cyfrowke we wrzesniu i jeszcze nie kupilam ;( studniowka i tyle wydatkow... Raczej ubiore spodnie dzisiaj jeszcze pokombinuje z zestawam.
-Myslalam szerokie ciemnogranatowe jensy z lee rozszerzane + mieciutki sweterek w kolorze sliwkowym krotkie szerokie rekawy + broszka w fiolecie czarny szeroki pasek + czarne bransoletki +czarne baletki na mega opcasie albo szpilki
-apbo szara spodniczka przed kolanko w jodelke i do tego piekny szary sweterek z mieciutkiego materialu 2 w 1 bo wyglada jak bluzeczka na ramiaczkach z narzuconym bolerkiem do tego jest piekna broszka czarna + czarne dodatki zegarek bransoletka +plaszczyk +torebka Fendi chyba spy bag +czarne kozaczki +kolczyki+lancuszek z M
-spodnie lekko rozszerzane w kantke kolor szary z delikatna rozowa krateczka tylko nie wiem co do nich mam piekny szal i torebke czarna z rozowym dodatkiem taki sam portwelik i czarne butki
nie mam bladego pojecia
bo jak ubiore sieala Doda to nie wiem czy cos z tego wyjdzie ale to jest taki bardziej luzak

A jaki make-up myslalam o smoky-eyes
Jewszcze sie go zapytam gdzie pojdziemy ale on dopiero bedzie w Polsce we wtorek ;(

http://krakow.gumtree.pl/c-Sprzedam-...AdIdZ237058105

magda785 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-15, 11:19   #33
magda785
Rozeznanie

GG do magda785

Cytat:
Napisane przez zawszeboska Pokaż wiadomość
Co to są dżinsy Dody?

ja tak okreslam swoje najlepsze dzinsy nikt raczej takich nie ma albo nie zalozy i sama Doda z pewnoscia takich nie ma
sa blekitne ale nie strasznie jasne lekko przecierane na bialo maja takie przetarcia niby dziury po calej dlugosci (oczywiscie pod spodem jest material) a na calej dlugosci maja poprzyklejany roznej wielkosci cyrkonie mmmy uwielbiam

Stary 2008-11-16, 11:07   #34
magda785
Rozeznanie

GG do magda785

Szkoda ze nikt nie odpisuje

Stary 2008-11-16, 12:04   #35
DJADKJGU
BAN stały

rozumiem ze masz jakos kolo 19-20 lat tak?
ja mam 20 i nigdy bym na randke a zwlaszcza pierwsza nie zalozyla spodnicy do kolana albo dluzszej, eleganckich spodni w kant, ogolnie czegos eleganckiego zwlaszcza jak chlopak to bardziej luzak :P zalozylabym za to jakies fajne dopasowane jeansy, wysokie buty ktore by byly pod jeansami (dlugie nooooogi - tak!) i jakis fajny gorset na gore przykryty czyms w stylu krotkiej marynarki ale nie marynarke. a najpewniej gdybym miala nie doradzac tylko siebie ubrac to zalozylabym emu, jeansy i t-shirt jakis podkreslajacy figure, zrobila tylko dzieczecy makijaz i boskie wlosy, bo wszystkie moje 1sze randki do tej pory konczyly sie specarami po plazy albo po lesie albo wycieczce do wesolego miasteczka i bylo super a jestem na 90% pewna ze nie zaproponowali by tych fajnych rzeczy gdybym byla elegancko ubrana :P wychodze z zalozenia ze mam sie podobac ja a nie ciuchy
DJADKJGU jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-16, 21:15   #36
magda785
Rozeznanie

GG do magda785

Cytat:
Napisane przez DJADKJGU Pokaż wiadomość
rozumiem ze masz jakos kolo 19-20 lat tak?
ja mam 20 i nigdy bym na randke a zwlaszcza pierwsza nie zalozyla spodnicy do kolana albo dluzszej, eleganckich spodni w kant, ogolnie czegos eleganckiego zwlaszcza jak chlopak to bardziej luzak :P zalozylabym za to jakies fajne dopasowane jeansy, wysokie buty ktore by byly pod jeansami (dlugie nooooogi - tak!) i jakis fajny gorset na gore przykryty czyms w stylu krotkiej marynarki ale nie marynarke. a najpewniej gdybym miala nie doradzac tylko siebie ubrac to zalozylabym emu, jeansy i t-shirt jakis podkreslajacy figure, zrobila tylko dzieczecy makijaz i boskie wlosy, bo wszystkie moje 1sze randki do tej pory konczyly sie specarami po plazy albo po lesie albo wycieczce do wesolego miasteczka i bylo super a jestem na 90% pewna ze nie zaproponowali by tych fajnych rzeczy gdybym byla elegancko ubrana :P wychodze z zalozenia ze mam sie podobac ja a nie ciuchy
Wiem tylko my na pewno wyjdziemy gdzies do pabu bo to bedzie juz dosyc pozny wieczor, bo spotykamy sie w tyfgodniu. Pomysle o tym goirsecie moze jakis zlokalizuje. Ja np w make-upie musze podkreslic mocno oczka bo mam dosyc male.

Stary 2008-11-16, 21:23   #37
DJADKJGU
BAN stały

no to tym bardziej, do pubu w spodniczce za kolano albo w spodniach w kant? ja bym tak nie poszla do pubu to seksownie, zwlaszcza ze mloda jestes zdecydowanie widze tu gorset
DJADKJGU jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-16, 22:03   #38
Daria1707
Zakorzenienie

GG do Daria1707

Była juz ta randka? Bo mnie tak to wszystko zaintrygowało te twoje starania itp itd ze jestem spragniona szczegółow i efektow
Stary 2008-11-17, 20:47   #39
magda785
Rozeznanie

GG do magda785

Cytat:
Napisane przez Daria1707 Pokaż wiadomość
Była juz ta randka? Bo mnie tak to wszystko zaintrygowało te twoje starania itp itd ze jestem spragniona szczegółow i efektow

Jeszcze nie bylo randki.... narazie jest we Francji w nocy moze wroci. Boje sie ze sobie nie spasujemy , a dla niego zostawilam poprzedniego faceta. Jestem w wielkim dolku, nie wiem co zrobic bo mam szanse sie jeszcze wrocic do bylego

Stary 2008-11-17, 21:09   #40
magda785
Rozeznanie

GG do magda785

Cytat:
Jeszcze nie bylo randki.... narazie jest we Francji w nocy moze wroci. Boje sie ze sobie nie spasujemy , a dla niego zostawilam poprzedniego faceta. Jestem w wielkim dolku, nie wiem co zrobic bo mam szanse sie jeszcze wrocic do bylego
Bylam z facetem 2 lata i 9 miesiecy teraz dokladnie tydzien temu poznalam Kamila, ktory co tu duzo mowiac zawrocil mi w glowce . Mam czas do niedzieli na podjecie decyzji czy rozstaje sie z tamtym (prez praktycznie te 2 lata cierpialam przez niego i przez moja matke ktora zawsze mieszala w naszym zyciu bo go nie akceptuje, jest on odemnie 10.5 roku starszy a ja mam 18.5 roku) Juz nie wiem czy to jest milosc czy tylko przyzwyczajenie. Boje sie ze zostawiajac go moge popelnic najwiekszy zyciowy blad. Bo nie znam zbyt dobrze kamila a mnie bardzo zauroczyl. Dziewczyny blagam was o pomoc. BŁAGAM!!!!! odpisujcie tutaj w watku ale do mnie w prywatnych wiadomosciach. Albo na moim wateczku o randce z wymarzonym facetem.
Stary 2008-11-17, 21:25   #41
fortepianistka
Rozeznanie

Ubieraj sie w spodnie i nie martw sie niczym
Jeszcze pewnie bedziesz sie z nim milion razy widziała i bedziesz sie przebierala ze sto razy przed spotkaniem

Po pierwsze jesli tak cie to wszystko ekstytuje to cos w Nim musi byc. I sadze ze nawet jesli nie jest to wielka miłosc, to jesli zastanawiasz sie nad poprzednim zwiazkiem i masz poczucie ze to przyzwyczajenie to zostawiłabym tamta historie i sporobowala poszalec.
W koncu jestes mlodziutka i w zyciu i tak bedziesz pewnie miala sporo facetów
jesli naprawde tak zle bedzie ci bez poprzedniego faceta a on bedzie czul to samo, to uda sie wam dogadac ponownie- jestem pewna

Tylko jesli on jest za granica to czy angazowanie sie ma sens ?
Stary 2008-11-17, 23:13   #42
magda785
Rozeznanie

GG do magda785

Cytat:
Napisane przez fortepianistka Pokaż wiadomość
Ubieraj sie w spodnie i nie martw sie niczym
Jeszcze pewnie bedziesz sie z nim milion razy widziała i bedziesz sie przebierala ze sto razy przed spotkaniem

Po pierwsze jesli tak cie to wszystko ekstytuje to cos w Nim musi byc. I sadze ze nawet jesli nie jest to wielka miłosc, to jesli zastanawiasz sie nad poprzednim zwiazkiem i masz poczucie ze to przyzwyczajenie to zostawiłabym tamta historie i sporobowala poszalec.
W koncu jestes mlodziutka i w zyciu i tak bedziesz pewnie miala sporo facetów
jesli naprawde tak zle bedzie ci bez poprzedniego faceta a on bedzie czul to samo, to uda sie wam dogadac ponownie- jestem pewna

Tylko jesli on jest za granica to czy angazowanie sie ma sens ?

Dzieki wielkie ;* pomoglas mi . Na pewno ubiore spodnie dzisiaj kupilas mspecjalnie nowy sweterek. Kamil na szczescie nie mieszka za granica tylko pracuje zazwyczaj jest w domu w weekendy.
Stary 2008-11-18, 17:33   #43
magda785
Rozeznanie

GG do magda785

Dziewczyny randka dopiero w czwartek, jestem niepocieszona ;(
Stary 2008-11-19, 10:57   #44
fortepianistka
Rozeznanie

No to został Ci już tylko jeden dzień, wyspij sie porzadnie i sie tym tak nie przejmuj
Koniecznie daj znac "po"
Stary 2008-11-19, 16:54   #45
Daria1707
Zakorzenienie

GG do Daria1707

Cytat:
Napisane przez fortepianistka Pokaż wiadomość
No to został Ci już tylko jeden dzień, wyspij sie porzadnie i sie tym tak nie przejmuj
Koniecznie daj znac "po"
własnie własnie sprawozdanie musi byc
Stary 2008-11-19, 21:45   #46
kiiko
Zakorzenienie

juz chyba caly wizaz Ci kuibicuje;] łącznie ze mna daj znac!
kiiko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-21, 11:26   #47
magda785
Rozeznanie

GG do magda785

Ubrana bylam w czarne rurki szpilki czarne bolerko i fioletowa bluzeczke. Poszlismy do kawiarni i pogadalismy. Raczej jestem smutna obylo sie bez rewelacji. Odeszla mi ochota na jakichkolwiek facetow ;(
Stary 2008-11-21, 12:16   #48
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

a to przykre, tyle wyczekiwania i nic....
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-21, 14:40   #49
agniecha9313
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny jestescie kochane caluski dla was Daria 17o7 piekne zestawy na pewno wam powiem co wybiore On mnie juz widzial tak maxymalnie odpicowana na 18 zaraz wam pokaze jak wygladalam bo mam fotki tej sukienki i wloskow
- mialam czarne smoky eyes + sztuczne rzesy
-zrobiony makeup
-biale bolereczko z kwiatem i broszka z Diora
zaraz wstawie zdjecia

Pozatym kocham eleganckie ciuchy mam ich mnostwo ale boje sie ze on moze sie troche przerazic
jest tyle w necie pieknych zestawow ale co zeobic jak sie kasy na mase ciuszkow nie ma ;( nie mowie ze mam malo ale zawsze to za malo
ostatnio kupilam kuferek i portwel LV
chyba zdecyduje sie na na botki + zestaw spodnica z podwyzszona talia + ta bluzeczka biala uwielbiam ten zestaw

We wrześniu byłam w Grecji i mam identyczne ujęcia w tych samych miejscach co Ty :P Co do stroju to :
Masz długie nogi, śliczną buźkę.
Ze zdjęc uważam ze o makijaż sama potrafisz zadbac
Włóż coś, w czym się czujesz komfortowo. Każda kobieta ma w szafie jakieś ciuszki, w których podoba się sobie najbardziej i najbardziej je lubi. Włóż coś takiego, na pewno doda Ci to pewności siebie. Bluzeczka z kokardą jest śliczna, myślę, że jeżeli ją włożysz to będzie ok- wkoncu biała elegancka bluzka nadaje się na kazdą okazję i pasuje do większosci innych ciuszków. Jeżeli np. lubisz dzinsy to czemu by nie? dzinsy rurki (ciemne)+koszula+szpilki+ korale = elegancko a zarazem sexy. To moja propozycja.
Powodzenia! )
agniecha9313 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-21, 14:42   #50
agniecha9313
Rozeznanie

ojej, nie zauważyłam, że trochę się spóźniłam..
W takim razie może moje rady przydadzą się na przyszłość.
Pozdrawiam.
agniecha9313 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-21, 15:05   #51
messinka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jestescie kochane caluski dla was Daria 17o7 piekne zestawy na pewno wam powiem co wybiore On mnie juz widzial tak maxymalnie odpicowana na 18 zaraz wam pokaze jak wygladalam bo mam fotki tej sukienki i wloskow
- mialam czarne smoky eyes + sztuczne rzesy
-zrobiony makeup
-biale bolereczko z kwiatem i broszka z Diora
zaraz wstawie zdjecia

Pozatym kocham eleganckie ciuchy mam ich mnostwo ale boje sie ze on moze sie troche przerazic
jest tyle w necie pieknych zestawow ale co zeobic jak sie kasy na mase ciuszkow nie ma ;( nie mowie ze mam malo ale zawsze to za malo
ostatnio kupilam kuferek i portwel LV

chyba zdecyduje sie na na botki + zestaw spodnica z podwyzszona talia + ta bluzeczka biala uwielbiam ten zestaw

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-22, 22:46   #52
magda785
Rozeznanie

GG do magda785

Po drugiej randce, chociaz zmeczony byl dzisiaj kochany > Jutro jezdzimy na quadzie. Az chcialam go tak mocno pocalowac, ale powiedzial zebysmy sie nie spieszyli chyba ma powazne zamiary wobec mnie. Dostalam zaproszenie na Sylwka w Monachium Jutro ubieram sliczne czarne lekko rozszerzane jensy delikatnie przecierane z hafcikiem bialym na boczku i z czarnymi diamencikami i sweterek do tego sexi kurtka i jazda Boje sie jednak ze do mnie nie pasuje w szpilkach jestem wyzsza ciutke od niego, i jest szczuplejszy, moze wiecej wazy ale ma miesnie
Stary 2008-11-23, 10:05   #53
gaia
Zadomowienie

wow. nie zamarzniesz ? :P Ja to straszny zmarzluch jestem. daj znac jak było. miłej zabawy

Będę odchudzoną inżynierką
68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60
gaia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości