Mikołajki klasowe/pracownicze - prezenty - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-22, 23:34   #31
lele
Zakorzenienie

Dot.: Mikołajki klasowe - prezenty

ja na ktores mikolajki klasowe do prezentu dolaczylam pomalowany wlasnorecznie kubeczek farbkami do porcelany. z imieniem kolegi i ozdobiony. piekny to on nie byl ale ostatnio rozmawialamz tym kolega i on zabral ten kubek ze soba na studia i codziennie teraz z niego korzysta!
takze u nas chlopcy cieszyli sie z klockow takich dla dzieci..
a wiem, kolega ten dostal wtedy ode mnie kolorowanke i kredeczki iradochy bylo co nie miara
lele jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-22, 23:38   #32
Agata1151
Raczkowanie

ja też zawsze miałam problem co kupić komuś na mikołajki, u mnie jeszcze nie było losowania, nadal się zastanawiamy, ale ktoś miał pomysł, żeby na losowanych kartkach były numerki, a co się pod nimi kryje wie tylko wychowawczyni, która mówi tylko płeć z jednej strony dobry pomysł bo nikt sie nie wygada kto kogo ma a zawsze wszyscy wiedzieli i nie było takiej niespodzianki... ale teraz juz zupełnie nie wiadomo co kupić...
Agata1151 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-22, 23:49   #33
mesarka
MUSEarka

my w tym roku sie nie losujemy, bo już trochę za późno a i sama klasa nie wykazuje żadnej inicjatywy. Tak się jednak składa, że TŻta mam w klasie I na szczęście wiem co mu kupić Kupuję mu koszulkę jego ukochanego zespołu [tzn teraz naszego ] Nightwish + plakat tego zespołu + coś na słodko. Koszulkę i plakat zamówiłam na allegro.

Pierwszą moją myślą był pasek skórzany do spodni, bo wiem, że On takie rzeczy lubi, ale stwierdziłam potem, że to będzie za ubogo. Następna myśl - portfel + w środku moje zdjęcie, bo zawsze trzyma pieniądze po kieszeniach, ale koleżanka poradziła mi, że portfel może dostać od mamy/babci/cioci a koszulki ulubionego zesołu raczej od nich nie dostanie.

Dziołszki, zorientujcie się w zainteresowaniach swoich kolegów? Ja mniej więcej wiem czym sie moi koledzy interesują, więc mogłabym strzelać z prezentami.

W przypadku mojego TŻta miałam do wyboru:
- Nightwish
- Tuomas Holopainen [klawiszowiec NW]
- coś związanego z klawiszami [gra na nich]
- coś związanego z pływaniem [młodszy ratownik]
- ciekawa ksiązka o tematyce II WŚ [ interesuje sie nią]

3mam za Was kciuki!
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 10:55   #34
..::anvastra::..
Zadomowienie

a ja wylosowalam wychowawczynie
ale w sumie mamy fajna, taka starsza ale ma dystans do siebie takze moge kupic cos smiesznego
mamy do 20 zl
macie jakieś pomysly??
..::anvastra::.. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 12:53   #35
Joanna91
Raczkowanie

a co myślicie o zabawnych krawatach ;D http://www.allegro.pl/item489009039_...ny_krawat.html boje sie że jak mu kupie to i tak w nim nie bedzie chodził bo obciach ;p

"...There's no one quite like you
Be proud in all you do
You know you'll find a way
Be who you are, don't be ashamed now"

Christina Aguilera: Hello
Joanna91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 14:42   #36
Ashira
Wtajemniczenie

hmm..zależy też od dziewczyny ale z własnego doświadczenia wiem, że wszelkie kosmetyki, biżuteria czy pluszaki się sprawdzają ja osobiście na ostatnie moje szkolne mikołajki kupiłam koleżance kajdanki z futerkiem i dwie herbaty w herbaciarni zapakowalam w przeźroczyste pudelko z maaaaaasą trocin i sztuczna rozyczka. liczy sie inwencja;P
takim moim osobistym standardem jest filiżanka-kupuję wszystkim ;P

dla chłopaka...na pewno coś "z jajem". śmieszne figurki, skarpetki, krawaty, bokserki... zestaw kosmetykow nivea albo adidas, pelno tego teraz w sklepach a im sie zawsze przyda. Może być portfel (za dobrego jakosciowa w tej cenie sie nie spotka ale jednak ), pasek albo opaski na rękę firmowe. Chłopak pali? może jakaś "wypasiona" zapalniczka? pełno tego na allegro a i prezent oryginalny.
Ashira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-23, 15:45   #37
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Napisane przez Ashira Pokaż wiadomość
hmm..zależy też od dziewczyny ale z własnego doświadczenia wiem, że wszelkie kosmetyki, biżuteria czy pluszaki się sprawdzają ja osobiście na ostatnie moje szkolne mikołajki kupiłam koleżance kajdanki z futerkiem i dwie herbaty w herbaciarni zapakowalam w przeźroczyste pudelko z maaaaaasą trocin i sztuczna rozyczka. liczy sie inwencja;P
takim moim osobistym standardem jest filiżanka-kupuję wszystkim ;P

dla chłopaka...na pewno coś "z jajem". śmieszne figurki, skarpetki, krawaty, bokserki... zestaw kosmetykow nivea albo adidas, pelno tego teraz w sklepach a im sie zawsze przyda. Może być portfel (za dobrego jakosciowa w tej cenie sie nie spotka ale jednak ), pasek albo opaski na rękę firmowe. Chłopak pali? może jakaś "wypasiona" zapalniczka? pełno tego na allegro a i prezent oryginalny.

moim zdaniem to nie wchodzi w grę chociaż skarpetki to już tak w ostateczności.
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2008-11-23, 15:52   #38
Ashira
Wtajemniczenie

a ja uważam, że zależy od chłopaka. Chłopy po 18 lat a cieszyli się jak dzieci z muczącej krowy. I uwierzcie, stała w pokoju na honorowym miejscu.
a ja sama wolę dostać jakiegoś uroczego misia niż worek słodyczy
Ashira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-24, 07:38   #39
Nexca
Raczkowanie

GG do Nexca
Dot.: Mikołajki-pomocyyy

ja mysle ze nie warto wydawac 50 zl bo Ty sie postarasz a w zamian otrzymasz jakis denny prezent ktorego wartosc nie bedzie przekraczala 10zl (ja juz nie raz sie tak nacielam)

ja mysle ze dla takiej 'laleczki' to dobry by byl zestaw do make up'u w odcieniu rozowym, bo jak wiadomo kochanych kosmetykow nigdy za wiele! albo moze jakis blyszczyk typu rimmel i czekolada do tego? (a propos rimmel maja super blyszczyki powiekszajace usta , super sa bo tak przyjemnie mrowia )
Nexca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-24, 08:20   #40
ygga8
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez natalka2 Pokaż wiadomość
a ja pierwszy raz w zyciu musze kupic na mikolajki prezent dla faceta i tez nie mam pojecia
znamy sie od wrzesnia, bo to 1 klasa LO, a w szkole raczej rzadko ze soba gadamy.
to proponuje coś uniwersalnego co każdemu facetowi się przyda. nie wiem ile pieniedzy przeznaczacie na prezenty ale jakies fajne smieszne bokserki ,cos z kosmetyków (do golenia jak sie juuz goli ) , książki jak wiesz co lubi. powodzenia

moja wymiana książek!!
ygga8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-24, 19:30   #41
martajg
Rozeznanie

a ja też mam problem Chodzę do 2lo. mam zrobic prezent dziewczynie, jest taką "gadżeciarą" wszystko lubi markowe. Jest raczej typem, hmm... sportowym ? tzn raczej się nie maluje. Prezent ma być do 20 zł i nie wiem, co jej kupić
ZAPRASZAM

martajg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-24, 19:50   #42
MigdUla
Raczkowanie

jak lubi gadżety. to widziałam w kauflandzie taką lalke co co miesiąc reklamują ją (chelsi czy jakoś tak.) ubrana w ciuchy z adidasa. dresy, torba sportowa itp. wiem bo szukałam akurat jakiś prezent na szybko dla kuzynki. ta lalka nie koniecznie do zabawy ale dla położenia gdzieś na biurku. albo po prostu dla jakiegoś brechu. ona kosztowała 18.coś

Edytowane przez MigdUla
Czas edycji: 2008-11-24 o 19:52
MigdUla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-24, 20:00   #43
vendettka
Wtajemniczenie

Tak się składa,że ja też wylosowałam chłopaka zastanawiam się co by tu kupić.Myślałam o takim typowo babskim prezencie czyli świeczce + słodycze może jakieś propozycje ? Mam do dyspozycji 20zł Mnie w klasie wylosowała moja jedna z lepszych koleżanek i już jej zaapelowałam co chcę - kup mi pomarańczowy cień z inglota

Włosomaniaczka - 15.05.2012
Listuję
vendettka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-24, 20:13   #44
clarcon
Przyczajenie

ja też mam taki problem, wylosowałam chłopaka, nie utrzymujemy ze sobą bliższych kontaktów, ale jest on bardzo sympatyczny i z regóły spokojny, mój limit 30 zł proszę o pomoc
clarcon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-24, 21:27   #45
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Napisane przez vendettka Pokaż wiadomość
Tak się składa,że ja też wylosowałam chłopaka zastanawiam się co by tu kupić.Myślałam o takim typowo babskim prezencie czyli świeczce + słodycze może jakieś propozycje ? Mam do dyspozycji 20zł Mnie w klasie wylosowała moja jedna z lepszych koleżanek i już jej zaapelowałam co chcę - kup mi pomarańczowy cień z inglota
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dziewczyny, trochę inwencji twórczej wcielcie się w tą drugą stronę - ucieszyłabyś się ze świeczki? Świeczka, figurki, skarpetki, to przeżytek.

Możesz polecieć po lini i np kupić mu jakieś puzzle np 100 kawałków z jakimś samochodem, do tego resoraka, czy coś, albo wybadać czym się interesuje. Dziołchy noo.. wierzę w Was

Cytat:
Napisane przez clarcon Pokaż wiadomość
ja też mam taki problem, wylosowałam chłopaka, nie utrzymujemy ze sobą bliższych kontaktów, ale jest on bardzo sympatyczny i z regóły spokojny, mój limit 30 zł proszę o pomoc

U ^^

tak jak wyżej
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2008-11-25, 09:23   #46
biip
Raczkowanie

[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;9824444]Ja również mam problem jeśli chodzi o prezent. Łatwo powiedzieć, że skoro wylosowałam dziewczynę to jest dużo pomysłów na to co mogę kupić. Jest tylko jedno "ale". Dziewczyna to raczej taka szara myszka. Mało z nią rozmawiałam nie wiem czy używała kiedyś jakiegokolwiek tuszu do rzęs czy błyszczyka, czy w ogóle lubi takie kosmetyki (choć z drugiej strony która dziewczyna nie lubi choć czasem się pomalować, może są wyjątki). Może nigdy nie miała okazji sobie nić kupić (jest z biedniejszej rodziny)? Nie ma pojęcia. Może jakieś ładnie pachnące kosmetyki do pielęgnacji? Nie mam pojęcia. Chciałabym żeby była zadowolona z prezentu zwłaszcza, że chyba nie może sobie raczej na za wiele pozwolić. Proszę o pomoc.[/quote]
Ja mam podobnie i zero pomysłów. Pytałam się jej i nic konkretnego się nie dowiedziałam. Sama wolałabym otrzymać prezent, który się może sprzydać. Może któraś z Was ma jeszcze jakieś pomysły ?
matematyka pr
chemia pr
niemiecki pr
biip jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-25, 15:35   #47
Morfina123
Rozeznanie

GG do Morfina123

ja w zeszłym roku wylosowałam chłopaka, którego znalam zaledwie tydzień, bo zmieniałam szkołę. Wiedizalam o nim tyle, że typ 'żartowniś i olewus'

Kupiłam mu taką śmieszną poduszkę mikołaja, coś ok 15 zł, ten mikuś trochę zdeformowany był, wiec wydawał mi sie fajny. Do tego wielką czekoladę i... no cóż, widziałam na przewie, że lubi pepsi, wiec wielką świąteczną butelkę pepsi. ;D

Póxniej jak z nim gadlam, to mowil, że fajny pomysl.

ciekawe na kogo teraz trafię.
Morfina123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-25, 21:16   #48
nina86
Przyczajenie

Uwazam ze prezent na mikolajki klasowe poninien byc z lekkim jajem bo tez za 15zl czy20zl nie da sie zbytnio zaszalec ;/
nina86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-25, 21:28   #49
zuczang
Raczkowanie

A my mamy tak,że musimy kupić prezent na literę imienia w kolorze na literę imienia.Albo odwrotnie Mam dziewczynę z inicjałami OS Tak myślałam nad oliwkową solą do kąpieli,ale w sumie nie mam żadnego ciekawego pomysłu...

Dla mnie też zawsze standartowym prezentem był jakiś zestawik z sephory(w końcu zawsze ktoś tam w domu zużyje,kosmetykow nigdy za wiele ) albo filiżanka/kubek.A chłopakom może jakis fajny kalendarz?Z zaznaczonymi datami urodzin osób z klasy np
zuczang jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 11:10   #50
wariOOtka
Przyczajenie

Mikołajki

Hej dziewczyny mam do was Wielkaaa sprawe...otoz mielismy w klasie losowanie na mikolajki no i wylosowalam swojego wychowawce (uczy geografi) i mam ogromny problem bo niue mam pojecia co moge mu kupicMoze macie jakies propozycje? Bylabym wam ogromni wdzieczna
Stary 2008-11-26, 11:31   #51
zagadka6
Wtajemniczenie

Dot.: Mikołajki

Cytat:
Napisane przez wariOOtka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny mam do was Wielkaaa sprawe...otoz mielismy w klasie losowanie na mikolajki no i wylosowalam swojego wychowawce (uczy geografi) i mam ogromny problem bo niue mam pojecia co moge mu kupicMoze macie jakies propozycje? Bylabym wam ogromni wdzieczna

Z tego co wiem jest specialne forum preznetowe wystarczy skorzystac z WYSZUKIWARKI i znajdziesz odpowedz na swoje pytanie
zagadka6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 12:01   #52
wariOOtka
Przyczajenie

aha ok dzieki
Stary 2008-11-26, 12:09   #53
wariOOtka
Przyczajenie

Dziwczyny pomóżcie ja wylosowałam wychowawce(uczy geografi) no i juz sie rozglądałam za prezentem ale nic takiego nie ma...Macie może jakieś pomysły błagam o pomoc
Stary 2008-11-26, 14:08   #54
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

1. Wyszukiwarka
2. Jest specjalne forum prezentowe

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 15:08   #55
Westalka
Zakorzenienie

Kup mu laser, żeby siedząc mógł pokazywać różne rzeczy na mapie.

Westalka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 15:37   #56
Bezwstydnica
Rozeznanie

A może jakieś ładne rękawiczki dla dziewczyny?Dla chłopaka może jakaś popielniczka jak pali lub jakiś wypasiony brylok do kluczy+słodycze.Mój kolega ostatnio dostał i bardzo się cieszył.Jak interesuję się muzyką to może płyta?
www.eplakaty.pl - tu jest też dużo fajnych plakatów.Można zamówić jakiś śmieszny,lub z ulubionym zespołem,tylko nie wiem jak z przesyłką.
U nasz przebojem kilka lat temu były drzewka szczęscia.
Ja cieszyłabym się z poduszki,świeczki,jakiś ozdób do włosów,błyszczyka,balsamu , bransoletki,kolczyków,kol orowych rajstop :P
Ale to ja W jusku widziałam fajne misie.Takie żaby-mikołaje :P
Stary 2008-11-26, 16:02   #57
rambo
Zakorzenienie

GG do rambo Send a message via Skype™ to rambo

Przesuwam na forum prezentowe
Stary 2008-11-26, 16:20   #58
wariOOtka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Westalka Pokaż wiadomość
Kup mu laser, żeby siedząc mógł pokazywać różne rzeczy na mapie.

hehe dobre pomyśle nad tym .dzięki
Stary 2008-11-26, 18:01   #59
eser97
Przyczajenie

Ja wylosowałąm Chińczyka tfu! Patryka , ale mówimy na niego chińczyk, bo skośnooki jest i teraz ... Co ja mam mu kupić ?! Gostek lubi strzelaninki, kompa przede wszystkim, ale kupienie prezentu takiego jak gra komputerowa odpada, bo wychowawczyni wymyśliła, że ok.10zł... pomooooooooooooooooocy!!! !!!!!!!!!!
eser97 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 18:52   #60
xxxMadziaxxx95
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wariOOtka Pokaż wiadomość
Dziwczyny pomóżcie ja wylosowałam wychowawce(uczy geografi) no i juz sie rozglądałam za prezentem ale nic takiego nie ma...Macie może jakieś pomysły błagam o pomoc

Może taką filiżanke z napisem : Dla najlepszego wychowawcy??

xxxMadziaxxx95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości