|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mikołajki klasowe - prezenty
ja na ktores mikolajki klasowe do prezentu dolaczylam pomalowany wlasnorecznie kubeczek farbkami do porcelany. z imieniem kolegi i ozdobiony. piekny to on nie byl
ale ostatnio rozmawialamz tym kolega i on zabral ten kubek ze soba na studia i codziennie teraz z niego korzysta! takze u nas chlopcy cieszyli sie z klockow takich dla dzieci.. a wiem, kolega ten dostal wtedy ode mnie kolorowanke i kredeczki iradochy bylo co nie miara
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
ja też zawsze miałam problem co kupić komuś na mikołajki, u mnie jeszcze nie było losowania, nadal się zastanawiamy, ale ktoś miał pomysł, żeby na losowanych kartkach były numerki, a co się pod nimi kryje wie tylko wychowawczyni, która mówi tylko płeć z jednej strony dobry pomysł bo nikt sie nie wygada kto kogo ma a zawsze wszyscy wiedzieli i nie było takiej niespodzianki... ale teraz juz zupełnie nie wiadomo co kupić...
|
|
|
|
|
#33 |
|
MUSEarka
|
my w tym roku sie nie losujemy, bo już trochę za późno a i sama klasa nie wykazuje żadnej inicjatywy. Tak się jednak składa, że TŻta mam w klasie
I na szczęście wiem co mu kupić Pierwszą moją myślą był pasek skórzany do spodni, bo wiem, że On takie rzeczy lubi, ale stwierdziłam potem, że to będzie za ubogo. Następna myśl - portfel + w środku moje zdjęcie, bo zawsze trzyma pieniądze po kieszeniach, ale koleżanka poradziła mi, że portfel może dostać od mamy/babci/cioci a koszulki ulubionego zesołu raczej od nich nie dostanie. Dziołszki, zorientujcie się w zainteresowaniach swoich kolegów? Ja mniej więcej wiem czym sie moi koledzy interesują, więc mogłabym strzelać z prezentami. W przypadku mojego TŻta miałam do wyboru: - Nightwish - Tuomas Holopainen [klawiszowiec NW] - coś związanego z klawiszami [gra na nich] - coś związanego z pływaniem [młodszy ratownik] - ciekawa ksiązka o tematyce II WŚ [ interesuje sie nią] 3mam za Was kciuki!
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
a ja wylosowalam wychowawczynie
ale w sumie mamy fajna, taka starsza ale ma dystans do siebie takze moge kupic cos smiesznego ![]() mamy do 20 zl macie jakieś pomysly?? |
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
a co myślicie o zabawnych krawatach ;D http://www.allegro.pl/item489009039_...ny_krawat.html boje sie że jak mu kupie to i tak w nim nie bedzie chodził bo obciach ;p
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm..zależy też od dziewczyny ale z własnego doświadczenia wiem, że wszelkie kosmetyki, biżuteria czy pluszaki się sprawdzają
ja osobiście na ostatnie moje szkolne mikołajki kupiłam koleżance kajdanki z futerkiem i dwie herbaty w herbaciarni zapakowalam w przeźroczyste pudelko z maaaaaasą trocin i sztuczna rozyczka. liczy sie inwencja;Ptakim moim osobistym standardem jest filiżanka-kupuję wszystkim ;P dla chłopaka...na pewno coś "z jajem". śmieszne figurki, skarpetki, krawaty, bokserki... zestaw kosmetykow nivea albo adidas, pelno tego teraz w sklepach a im sie zawsze przyda. Może być portfel (za dobrego jakosciowa w tej cenie sie nie spotka ale jednak ), pasek albo opaski na rękę firmowe. Chłopak pali? może jakaś "wypasiona" zapalniczka? pełno tego na allegro a i prezent oryginalny.
|
|
|
|
|
#37 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
moim zdaniem to nie wchodzi w grę
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja uważam, że zależy od chłopaka. Chłopy po 18 lat a cieszyli się jak dzieci z muczącej krowy. I uwierzcie, stała w pokoju na honorowym miejscu.
a ja sama wolę dostać jakiegoś uroczego misia niż worek słodyczy |
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mikołajki-pomocyyy
ja mysle ze nie warto wydawac 50 zl bo Ty sie postarasz a w zamian otrzymasz jakis denny prezent ktorego wartosc nie bedzie przekraczala 10zl
(ja juz nie raz sie tak nacielam)ja mysle ze dla takiej 'laleczki' to dobry by byl zestaw do make up'u w odcieniu rozowym, bo jak wiadomo kochanych kosmetykow nigdy za wiele! albo moze jakis blyszczyk typu rimmel i czekolada do tego? (a propos rimmel maja super blyszczyki powiekszajace usta , super sa bo tak przyjemnie mrowia )
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) , książki jak wiesz co lubi. powodzenia
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
a ja też mam problem
Chodzę do 2lo. mam zrobic prezent dziewczynie, jest taką "gadżeciarą" wszystko lubi markowe. Jest raczej typem, hmm... sportowym ? tzn raczej się nie maluje. Prezent ma być do 20 zł i nie wiem, co jej kupić
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
jak lubi gadżety. to widziałam w kauflandzie taką lalke
co co miesiąc reklamują ją (chelsi czy jakoś tak.) ubrana w ciuchy z adidasa.Edytowane przez MigdUla Czas edycji: 2008-11-24 o 19:52 |
|
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak się składa,że ja też wylosowałam chłopaka
zastanawiam się co by tu kupić.Myślałam o takim typowo babskim prezencie czyli świeczce + słodycze może jakieś propozycje ? Mam do dyspozycji 20zł Mnie w klasie wylosowała moja jedna z lepszych koleżanek i już jej zaapelowałam co chcę - kup mi pomarańczowy cień z inglota
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
ja też mam taki problem, wylosowałam chłopaka, nie utrzymujemy ze sobą bliższych kontaktów, ale jest on bardzo sympatyczny i z regóły spokojny, mój limit 30 zł proszę o pomoc
|
|
|
|
|
#45 | ||
|
MUSEarka
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, trochę inwencji twórczej wcielcie się w tą drugą stronę - ucieszyłabyś się ze świeczki? Świeczka, figurki, skarpetki, to przeżytek. Możesz polecieć po lini i np kupić mu jakieś puzzle np 100 kawałków z jakimś samochodem, do tego resoraka, czy coś, albo wybadać czym się interesuje. Dziołchy noo.. wierzę w Was ![]() Cytat:
U ^^ tak jak wyżej
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;9824444]Ja również mam problem jeśli chodzi o prezent. Łatwo powiedzieć, że skoro wylosowałam dziewczynę to jest dużo pomysłów na to co mogę kupić. Jest tylko jedno "ale". Dziewczyna to raczej taka szara myszka. Mało z nią rozmawiałam nie wiem czy używała kiedyś jakiegokolwiek tuszu do rzęs czy błyszczyka, czy w ogóle lubi takie kosmetyki (choć z drugiej strony która dziewczyna nie lubi choć czasem się pomalować, może są wyjątki). Może nigdy nie miała okazji sobie nić kupić (jest z biedniejszej rodziny)? Nie ma pojęcia. Może jakieś ładnie pachnące kosmetyki do pielęgnacji? Nie mam pojęcia. Chciałabym żeby była zadowolona z prezentu zwłaszcza, że chyba nie może sobie raczej na za wiele pozwolić. Proszę o pomoc.[/quote]
Ja mam podobnie i zero pomysłów. Pytałam się jej i nic konkretnego się nie dowiedziałam. Sama wolałabym otrzymać prezent, który się może sprzydać. Może któraś z Was ma jeszcze jakieś pomysły ?
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
ja w zeszłym roku wylosowałam chłopaka, którego znalam zaledwie tydzień, bo zmieniałam szkołę. Wiedizalam o nim tyle, że typ 'żartowniś i olewus'
Kupiłam mu taką śmieszną poduszkę mikołaja, coś ok 15 zł, ten mikuś trochę zdeformowany był, wiec wydawał mi sie fajny. Do tego wielką czekoladę i... no cóż, widziałam na przewie, że lubi pepsi, wiec wielką świąteczną butelkę pepsi. ;D Póxniej jak z nim gadlam, to mowil, że fajny pomysl. ciekawe na kogo teraz trafię. |
|
|
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
Uwazam ze prezent na mikolajki klasowe poninien byc z lekkim jajem bo tez za 15zl czy20zl nie da sie zbytnio zaszalec ;/
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
A my mamy tak,że musimy kupić prezent na literę imienia w kolorze na literę imienia.Albo odwrotnie
Mam dziewczynę z inicjałami OS Tak myślałam nad oliwkową solą do kąpieli,ale w sumie nie mam żadnego ciekawego pomysłu...Dla mnie też zawsze standartowym prezentem był jakiś zestawik z sephory(w końcu zawsze ktoś tam w domu zużyje,kosmetykow nigdy za wiele ) albo filiżanka/kubek.A chłopakom może jakis fajny kalendarz?Z zaznaczonymi datami urodzin osób z klasy np
|
|
|
|
|
#50 |
|
Przyczajenie
|
Mikołajki
Hej dziewczyny
Moze macie jakies propozycje? Bylabym wam ogromni wdzieczna
|
|
#51 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mikołajki
Cytat:
Z tego co wiem jest specialne forum preznetowe wystarczy skorzystac z WYSZUKIWARKI i znajdziesz odpowedz na swoje pytanie
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Przyczajenie
|
aha
ok dzieki
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
|
Dziwczyny pomóżcie
ja wylosowałam wychowawce(uczy geografi) no i juz sie rozglądałam za prezentem ale nic takiego nie ma...Macie może jakieś pomysły błagam o pomoc
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
1. Wyszukiwarka
2. Jest specjalne forum prezentowe
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Kup mu laser, żeby siedząc mógł pokazywać różne rzeczy na mapie.
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
A może jakieś ładne rękawiczki dla dziewczyny?Dla chłopaka może jakaś popielniczka jak pali lub jakiś wypasiony brylok do kluczy+słodycze.Mój kolega ostatnio dostał i bardzo się cieszył.Jak interesuję się muzyką to może płyta?
www.eplakaty.pl - tu jest też dużo fajnych plakatów.Można zamówić jakiś śmieszny,lub z ulubionym zespołem,tylko nie wiem jak z przesyłką. U nasz przebojem kilka lat temu były drzewka szczęscia. Ja cieszyłabym się z poduszki,świeczki,jakiś ozdób do włosów,błyszczyka,balsamu , bransoletki,kolczyków,kol orowych rajstop :P Ale to ja W jusku widziałam fajne misie.Takie żaby-mikołaje :P
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Przesuwam na forum prezentowe
|
|
|
#58 |
|
Przyczajenie
|
hehe dobre pomyśle nad tym .dzięki
|
|
#59 |
|
Przyczajenie
|
Ja wylosowałąm Chińczyka tfu! Patryka , ale mówimy na niego chińczyk, bo skośnooki jest i teraz ... Co ja mam mu kupić ?! Gostek lubi strzelaninki, kompa przede wszystkim, ale kupienie prezentu takiego jak gra komputerowa odpada, bo wychowawczyni wymyśliła, że ok.10zł... pomooooooooooooooooocy!!! !!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może taką filiżanke z napisem : Dla najlepszego wychowawcy??
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

ale ostatnio rozmawialamz tym kolega i on zabral ten kubek ze soba na studia i codziennie teraz z niego korzysta!

: "Człowiek uczy się na błędach" 

Pytałam się jej i nic konkretnego się nie dowiedziałam. Sama wolałabym otrzymać prezent, który się może sprzydać. Może któraś z Was ma jeszcze jakieś pomysły 

ok dzieki
ja wylosowałam wychowawce(uczy geografi) no i juz sie rozglądałam za prezentem ale nic takiego nie ma...Macie może jakieś pomysły