|  2008-11-26, 13:22 | #31 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: Polska 
				 | 

Dot.: z czego bylaby zadowolona 14-latka

Cytat: 
 Co do portfela to też nie jestem przekonana. | |
|     |   | 
|  2008-11-26, 13:29 | #32 | 
| Zadomowienie | 

a moze gift card z H&M skoro lubi ten sklep    | 
|     |   | 
|  2008-11-26, 13:54 | #33 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-06 
				 | 

moim zdaniem gift card to prawie tak jakbyś jej kasę miała dać... polecam empik  myślę, że np. książka Plotkara byłaby dobra, a że jest ich spoooro to później może sobie dokupić jak jej się spodoba i zacząć oglądać serial   | 
|     |   | 
|  2008-11-26, 13:56 | #34 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Ostatnio moja kuzynka obchodziła urodziny14 i zażyczyła sobie torby z hello kitty, no ale ona uwielbia hello kitty -  więc problem z głowy. Skoro lubi sklep H&M to ja jestem jak najbardziej za pomysłem kasiuniaaa86- gift card    | 
|     |   | 
|  2008-11-26, 14:28 | #35 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

Cytat: 
 a ile jest na tej karcie? ja nie jestem stala klientka tego sklepu takze nie bardzo sie orientuje. ale jezeli to nie bedzie drogi prezent to bedzie strzal w 10  moim zdaniem co innego dac kase a co innego taka karte. sama bym chciala dostawac takie prezenty- karte do ulubionego sklepu - ide i wybieram co mi sie podoba  a ze ona uwielbia h&m (pewnie jak kazda nastolatka) uwazam ze bedzie zachwycona   Edytowane przez karolinka80 Czas edycji: 2008-11-26 o 14:33 | |
|     |   | 
|  2008-11-26, 14:32 | #36 | ||
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  Cytat: 
 gift card to jest karta na ktorej mozesz miec tyle pieniedzy ile chcesz,to znaczy sama mowisz kasjerce ze chcesz taka karte i ile ma na niej byc   Edytowane przez kasiuniaaa86 Czas edycji: 2008-11-26 o 14:33 | ||
|     |   | 
|  2008-11-26, 14:42 | #37 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

Cytat: 
 no to sprawe mam juz z glowy    to naprawde genialny pomysl z tymi kartami i ze mozna samemu ustalic o jakiej wartosci ma byc ta karta. tak jak pisalam powyzej- to strzal w 10  no to w weekend tam sie wybiore. dzieczyny bardzo sedecznie dziekuje za pomoc   | |
|     |   | 
|  2008-11-26, 15:13 | #38 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

a przypuśćmy, że z h&m nic się jej nie spodoba albo nie wyda tych pieniędzy co jest na karcie tylko mniej, to co wtedy z kartą i pieniędzmi?

| 
|     |   | 
|  2008-11-26, 15:27 | #39 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: Polska 
				 | 

Cytat: 
 Ta karta to będzie super prezent, też chciałabym taką dostać, zamiast czegoś co może mi się nie spodobać. Kupuj, na pewno się ucieszy, jeżeli lubi ten sklep. Jeżeli lubi to na pewno coś jej się tam spodoba! | |
|     |   | 
|  2008-11-26, 17:12 | #40 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2008-11-26, 17:46 | #41 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-06 Lokalizacja: okolice Warszawy. 
				 | 

Ja mam 15 lat i z takiego prezentu bym się ucieszyła. Na pewno w h&m coś wybierze, jak nie jakiś ciuch, to może dodatek, bieliznę czy kosmetyki. Tylko ja bym tą kartę wsadziła w jakąś ładna kosmetyczkę czy portfelik.

| 
|     |   | 
|  2008-11-26, 18:08 | #42 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-11 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2008-11-26, 19:02 | #43 | 
| Zadomowienie | 

| 
|     |   | 
|  2008-11-26, 19:13 | #44 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 
				 | 

miska ze smykowej fabryki miskow ;P

__________________ A jednak potrzeba mi Twoich słów i trzeba Twojej pamięci. Pamiętaj o mnie, dobrze? Może będę się mniej bała, może będę usypiała spokojniej... [reebok_c]210508[/reebok_c] bardzo proszę o kliki   | 
|     |   | 
|  2008-11-26, 19:13 | #45 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Gdynia 
				 | 

Cytat: 
 Po drugie to jest karta wielokrotnego uzytku, nie trzeba od razu całej kwoty wydać  Tak mi cos wspominała kuzynka, która taką kartę dostała na 18  Bardzo fajny prezent   | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-11-26, 19:27 | #46 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

Ta karta to super pomysł    A jak załóżmy na Twojej karcie będzie 100 zł, a wydasz 80 to dostaniesz spowrotem 20 czy nie?   | 
|     |   | 
|  2008-11-26, 19:30 | #47 | 
| Zadomowienie | 

| 
|     |   | 
|  2008-11-26, 20:21 | #48 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-10 
				 | 

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=290003 polecam to forum

__________________ Ślubowaliśmy Aniołkowa mama 10.08.2010r., 10tc Byłam przy Tobie od pierwszego grama... Jagódka | 
|     |   | 
|  2008-11-26, 22:04 | #49 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-06 Lokalizacja: Sercem Londyn! 
				 | 

A można wiedzieć ile jej chcesz podarowac w tej karcie kasy?    
				__________________ Cuz you were driving me crazy . . . | 
|     |   | 
|  2008-11-27, 11:10 | #50 | 
| Raczkowanie | 

kup smarkatej   perfumy z Chupa Chups'a  na pewno sie ucieszy. 
				__________________ Gdybym była morzem, to byłabym Morzem Czarnym. Tak, w porównaniu z Atlantykiem to maleństwo, ale nawet w stawie można utonąć  | 
|     |   | 
|  2008-11-27, 11:37 | #51 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Jeśli mówisz, ze lubi ubrania w serduszka, czaszki itd. to polecam szal-chustę z Zary w serduszka. Przyszło mi to do głowy, ponieważ już dwa razy będąc w tym sklepie widziałam jak dziewczyny w tym wieku się nim zachwycają. Ten szalik jest w 2 wersjach kolorsytycznych, czerwony w czarne serducha i biały w czarne   Jest na dziale mlodziezowym. To taki konkret...Ktoś podał pomysł kosmetyków owocowych z yves rocher. Ja byłabym zachwycona mając 14 lat  Tam są przeróżne zapachy..malina, gruszka, brzoskwinia itd. Można ułożyc fajny zestaw. Co poza tym...Też juz ktos wspominal o trend station, możesz dostac w trollu bieliznę tej firmy. Gatki są śmieszne, kolorowe..w sam raz dla 14-latek  Skoro lubi kolczyki i sklep h&m to tam masz przeogromny wybór..W sephorze jest jeszcze taka linia dla dzieciaków/młodzieży. Tam są fajne linie zapachowe i dużo lepsza jakość niż te hello kitty z h&m. Sama dawno temu dostałam z tej linii perfumy czekoladowo-miętowe bodajże. :P Bylam zachwycona  W grę wchodzą też np. jakieś kolorowe świeczki zapachowe. Ja bym nie kkupowała gift carty, bo to tak jakbyś dała pieniądze... A liczy się Twoja inwencja, pomysł itd  Ja bym sie osobiście ucieszyla z takiej karty, jakbym dostala od kogos bliskiego, ale od dziewczyny brata głupio by mi było coś takiego przyjąć. Może jeszcze jakaś smieszna kolorowa piżamka, etui na komórkę? Powodzenia   | 
|     |   | 
|  2008-11-27, 11:52 | #52 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-12 Lokalizacja: Wonderland 
				 | 

moim zdaniem gift card to najlepszy pomysł  (oprócz h&m i empiku takie coś posiada chyba jeszcze reservd???  ) ale h&m to świetne rozwiązanie!!!  tam są ubrania i dodatki praktycznie w każdym stylu  więc raczej nie ma szans żeby sobie czegoś nie wybrała co jej się podoba  a do da samej karty warto jeszcze dołączyć jakiś mały prezencik np portfelik czy miśka   
				__________________    | 
|     |   | 
|  2008-11-27, 15:14 | #53 | 
| Wtajemniczenie | 

Oj niee. Ja mam 15 lat i bym się nie ucieszyła. Nieładne są, a jeszcze jak wybrzydza to tym bardziej bym nie kupowała. Gift card to lepszy pomysł    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-11-27, 16:50 | #54 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

w h&m można dostać karty podarunkowe. wiec może to byłoby lepsze rozwiązanie? dziewczyna dostałaby karte i sama wybrała co chce..a do tego jakieś czekoladki i starczy;p upsss już o tym napisałyście..;p | 
|     |   | 
|  2008-11-27, 21:10 | #55 | |||||
| Rozeznanie | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 

__________________ p - e - r - f - e - k - c - j - a xoxo .you know, you love me. | |||||
|     |   | 
|  2008-11-27, 21:29 | #56 | 
| Zakorzenienie | 

Gift card najlepszy pomysł! Fajnym prezentem może być też zestaw kosmetyków ale nie takich zwykłych.Tzn np cień w musie, tusz do rzęs w ladnym opakowaniu, slicznie pachnący błyszczyk, orzświetlacz w ładnym opakowaniu... Wszystko co nie jest ZWYCZAJNE. Chodzi o to żeby wyglądało efektownie. Pamietam jako 14-15stolatka zawsze podniecałam się fajnymi kosmetykami którym mogłam sie mimochodem pochwalić koleżaka ze mam takie super rzeczy na co one robiły  Zresztą jak ktoś już pisał 15 latki nie zawsze maja kase na takie rzeczy(a rodzice nie kupuja) za to bardzo by chcialy je miec   
				__________________  I'll kill Raszpla!!!  I swear, I'll kill her...  Zapuszczam: włosy, paznokcie i biust.  Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem!  | 
|     |   | 
|  2008-11-27, 22:17 | #57 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: kraków 
				 | 

Ja tam najbardziej bym się ucieszyła z kasy   albo jakbym sama sobie coś wybrała, a ktoś by mi to kupił. No bo zawsze mozna nie trafic w gust, a ja mam taki swój xP giftcard to dobry pomysł   | 
|     |   | 
|  2008-11-28, 18:51 | #58 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: Mielec 
				 | 

nie polecam perfumów ani kosmetyków... myślę, że dobry pomysł to jakaś fajna bluzka albo torebka - dziewzcyny w tym wieku noszą torebki dość zawzięcie, jak widziałam  albo jakiś fajny szalik   
				__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=392868   --------------------------------------------- zaczynam blogować: http://shawl.bloblo.pl/  http://shawl.maxmodels.pl  | 
|     |   | 
|  2008-11-28, 19:13 | #59 | 
| Zadomowienie | 

ta karta to fajny pomysl, ale moze kup jej jakąs fajna torbe w stylu ktory preferuje...

| 
|     |   | 
|  2008-11-28, 20:41 | #60 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Cytat: 
  i dużo dziewczynek je miało. No cóż...później dowiedziałam się, że wylądowały w koszu, bo koleżanka miała "ładniejsze". Nie ukrywam że było mi przykro, natomiast gówniara nic więcej ode mnie nie dostała. | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Moda | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)