|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: nowy wątek - Agniesia666 - ZAPRASZAM! :)
zalaczam zdjecie zestawu do kapieli oriflame
w watku nic wiecej juz mnie nie zainteresowalo niestety
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za oriflame bahia, the body shop, mango lip butter, 5/10ml , kuleczka waniliowa do kapieli, Yves rocher luminelle puder błyszczący z 9g mysle ze zostalo jakies 6 – 7g. fajnie pachnie , próbka ysl - baby doll i z wątku ksiązkowego niebieska ramka i Moje nowe hobby?
Edytowane przez Anitka11 Czas edycji: 2008-11-28 o 19:08 |
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Moze coś u mnie za masełko TBS i próbki Cinema?
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic z Twojej wishlisty nie mam
![]() A co powiesz na taką wymianę: rimmel glam eyes mascara, czarna, nowiusieńka perfecta, plyn miceralny do demakijazu twarzy i oczu, dax cosmetics, 200ml, raz uzyty próbka bruno banani - not for everybody za: balsam Aquolina szampon Kallos 200 ml ? |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
cos za:
Edt bahia oriflame. Zostalo troche wiecej niż ź roletka avon individual blue for her jest ponad 2/3 z 9ml avon, little black dress, summer spritz, 50/75ml 212 sexy edt, 4/8ml, podrobka z wymianki avon, celebre, 20/30ml, flakon 'prezencik' bez atomizera yves rocher ming shu edt, 7,5ml >>>TYLKO ZA COŚ FAJNEGO<<< AVON planet spa, tropikalny scrub do rak z brazowym cukrem, african shea butter, 75ml może z 2x uzyty Krem hydroforming bio, night, avon solutions, z 50ml zostalo jakies 15 avon senses - zel pod prysznic summer burst 210/250ml >>>TYLKO ZA COŚ FAJNEGO<<< bobini - szampon i plyn do kapieli dla dzieci, truskawa, 400ml, nowy - nie wiem czy chce oddac >>>TYLKO ZA COŚ FAJNEGO<<< perfecta, plyn miceralny do demakijazu twarzy i oczu, dax cosmetics, 200ml, raz uzyty >>>TYLKO ZA COŚ FAJNEGO<<< kuleczka waniliowa do kapieli balsam do ciala maslo kakaowe ziaja, nie wiem ile go jest bo ciemne opakowanie, ale mysle ze kolo polowy rimmel glam eyes mascara, czarna, nowiusieńka >>>TYLKO ZA COŚ FAJNEGO<<< 100ml odlewka kremu aktywnie wyszczuplajacego farmona nivelazione - lrem ten zawiera wyciag z bluszczu i ma specyficzny zapach - nie jest nieswiezy ani przeterminowany |
|
|
|
|
#38 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
słonik: to chyba nic niestety tym razem. a szkoda bo jakbys cos dobrala to bym chciala ten zestaw
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Po za wątkiem na razie nic nie mam
|
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
podoba mi się jeszcze balsam do ust fruttini, ale nie wiem, czy będzie Ci pasować taka wymiana.
daj znać, co i jak
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nie pozdrawiam)))
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie ...?
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
# kuleczka waniliowa do kapieli
# balsam do ciala maslo kakaowe ziaja, nie wiem ile go jest bo ciemne opakowanie, ale mysle ze kolo polowy # bobini - szampon i plyn do kapieli dla dzieci, truskawa, 400ml, nowy # avon senses - zel pod prysznic summer burst 210/250ml # AVON planet spa, tropikalny scrub do rak z brazowym cukrem, african shea butter, 75ml może z 2x uzyty # fruttini, cherry vanilla lip balm, 12/15ml, bardzo go lubie ale w zyciu nie zuzyje calego # the body shop, mango lip butter, 5/10ml Znajdziesz cos u mnie? |
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
kurczę ja bym była chętna na ten sypki puder luminell rozswietlajacy i podklad birżuja
ale zajrzyj do mnie w poniedziałek - zabieram się za dokładkę
|
|
|
|
|
#48 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
esterie: nie mam juz plynu miceralnego, ale moge zrobic wieksza odlewke bruno banani [np 5ml] w atomizerze. jak to widzisz?
![]() słonik: jestem bardzo zainteresowana tym zestawem do kapieli wiec jakbys cokolwiek za niego wypatrzyla to ja chetnie ![]() bandit queen: za same probeczki sie nie wymieniam, bo to niepolacalne ![]() carliee: nie szuklam ciuszkow nie masz czegos z mojej wish?
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
daj znać ile odlewek mogłabyś zaproponować za rzeczy u mnie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
zapraszam do mnie:
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jaka probke dkny be delic. bylabys w stanie zrobic? do tych rzeczy ktore wymienilam wczesniej?
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
słoniku: hm, nie wiem, mysle ze z 5ml w atomizerze moge Ci spokojnie odlac... do tego moge Ci dorzucic probki albo cos... wybierz cos prosze :P
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym się wymienic
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
jasna sprawa
scrub + paletka + bahia + odlewka 5ml dkny dla Ciebie ![]() ale uwaga: bede mogla sie z Toba spotkac dopiero po weekendzie [czyli najwczesniej 8mego] - mam nadzieje ze to nie problem
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Przemyślałam wszystko dokładnie, zrezygnowałam z niektórych rzeczy, ale z kolei odnalazłam inne które mnie zainteresowały w wątku którego wcześniej nie widziałam
![]() No więc tak, sam balsam Anna Sui jest warty ok 50zł i chciałabym za niego książkę Moje nowe hobby - maja podobną wartość, powiedziałabym nawet że taka samą. Za L'oreal Nutri Bronze 50ml, Eveline krem do deplacji, oraz szampon i odżywkę Mypa chciałabym te rzeczy: # olejek naturalny jasmin i orchidea nowy 12ml 6zł # czerwona swieczka z gwiazdkami - jaką wysokość ma świeczka? # ysl cinema [psikniete po razie] 2x 1,2ml 10zł # bvlgari blv notte pour homme 1,5ml # bvlgari aqua pour homme 0,7ml # kuleczka waniliowa do kapieli # bobini - szampon i plyn do kapieli dla dzieci, truskawa, 400ml, nowy 6zł # avon senses - zel pod prysznic summer burst 210/250ml 5zł # AVON planet spa, tropikalny scrub do rak z brazowym cukrem, african shea butter, 75ml może z 2x uzyty 15zł Czekam na odpowiedź. |
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
A może dorzucę Ci do Neonatury miniaturę podkładu Bourjois, a Ty zamiast odżywki dasz tusz Maybelline?
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
A może tak:
rimmel glam eyes mascara, czarna, nowiusieńka the body shop, mango lip butter, 5/10ml próbka bruno banani - not for everybody za: balsam Aquolina szampon Kallos 200 ml ? |
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie potwierdziło się, że zestaw jest aktualny, także możemy się wymieniac Mogłabym liczyc jeszcze na waniliową kuleczkę do kąpieli, czy jesteś do niej przywiązana? Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
u mnie wszytso co wymienilas,prócz dove dla jasnej skory i rozy bor.
mnie się podoboa: Juicy Tubes,lancome kuleczka rozowa z cyrkonia define lash glam eyes maslo kakowe próbki: DKNY ysl - baby doll cos z wymienionych rzeczy moglabys mi oddac (zalezy mi)
|
|
|
#60 |
|
Konto usunięte
|
podoba mi sie u ciebie:
kuleczka waniliowa do kapieli rimmel glam eyes mascara, czarna, nowiusieńka bobini - szampon i plyn do kapieli dla dzieci, truskawa, 400ml, nowy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.

w watku nic wiecej juz mnie nie zainteresowalo niestety

ale zajrzyj do mnie w poniedziałek - zabieram się za dokładkę
Pozdrawiam!