![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zlot Biżuteryjek? :)
jestem za spotkaniem mam kawałek drogi ale jak co mogę kogoś podedrogą też skubnąc ale dopiero na wiosenke proponowałabym taki zlocik fajnie by było wkońcu pozna inne zdolne bestijkiii
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam do wa-wy prawie 300 kilosow i raczej tez sie nie łapie...
ale licze, ze Wam sie uda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Ja jestem całkowicie za i to też pewnie dla tego że jestem z Warszawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Fajnie, że w Warszawie - to i ja pewnie przyjdę.
![]() Jesli chodzi o sklepy, to chyba tylko Chłodna byłaby chętna, pod warunkiem że zbierze się trochę osób. Normalnie też mają zamknięte w soboty, ale robią wyjątki. Nudziara - taka loteria w "ciemno" byłaby kłopotliwa - właśnie dlatego przy wymiankach dziewczyny mówiły co lubią i co noszą-zeby wszystko bylo trafione. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
kurcze.... idea fajna , też o takim spotkaniu myśl mi przeleciała przy ogladaniu zdjęć szafiarek z ostatniego spotkania.
Mogłoby byc naprawdę super. i byłabym bardzo chętna, ale dopiero latem... bo teraz nie mam nawet chwili wolnego czasu... praca, dom , dziecko, studia, no i zgubiłabym się sama w Wawie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
a ja wybieram się na koncert w maju do warszawy
![]() ![]() ale pewnie to nie będzie data waszego spotkania znając życie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
No ja mam podobną odległość ale nie mam auta a jedynie pociąg pośpieszny jest możliwością i wtedy wychodzi co najmniej 5 godzin.
W ogóle żeby do domu pojecać to muszę mieć jakąś specjalną okazję albo dłuższy weekend ;P Ale mam nadzieję że mi się uda przyjechać też do Was
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
a może Śląsk by wyprzedził Stolicę, tu też jest sporo Biżuteryjek...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Tak, tylko nie wiem czy kulkam będzie szczęśliwa jak jej się cała polska biżuteromania zjedzie. Macie na Śląsku takie lokalne spotkania, a my myślimy o takim ciut większym niż 5 osób.
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
No proszę, nawet nie wiedziałam, że tu Bukowiec do odpowiedzi został wywołany
![]() Więc po pierwsze: ja jako biżuteryjka bardzo chętnie przyjadę, choć to kilka godzin pociągiem, ale nie takie trasy pokonywałam więc będę sobie tak czas planować aby przybyć. Po drugie: ja jako sklep też nie mówię nie, ale ... szczerze mówiąc jakoś sobie tego na razie nie wyobrażam (kierowcę z autem jakoś bym załatwiła, choć wolałabym jechać pociągiem) ... i nie chodzi o to, że mi się tyłka ruszyć nie chce, czy że to zysk miałby być za mały (dla mnie każdy Klient i każda złotówka jest ważna) ... lecz tak całkiem na gorąco, bo dopiero się doczytałam do tego wątku, powiem, że taki zlot chyba straciłby na atmosferze, gdyby się tam handlowanie zaczęło, a nie towarzyskie spotkanie przy wspólnej pasji ... Zresztą przy takiej okazji każdy lubi się pochwalić co ma najpiękniejszego, i Dziewczyny pewnie zabierzecie swoje cudeńka, wiec ja może też lepiej po prostu przywiozłabym troszkę swoich śliczności, tak na pokuszenia, aby móc sobie na żywo zobaczyć. Kamyku, i Tobie cmok, wiesz za co. Dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() dałam linka właśnie do spotkań dziewczyn, bo może ktoś nie wie, że takie jedno było i że jest szansa na kolejne ![]() zuwiolko, moje 'cuda' przy Twoich blado wypadają ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Jestem za spotkaniem na Śląsku!
![]()
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
Super pomysł z tym zlotem! Jeśli byłby w Warszawie, chętnie bym też zabrała się z Kamyczkiem autem (jeśli zostały jakieś wolne miejsca
![]() ![]() A co do spotkania u mnie - chętnie bym Was wszystkie zaprosiła do siebie, ale niestety 50 m2 nie pomieści zbyt wielu gości ![]() ![]() A wszystkie dziewczyny ze Śląska zapraszam w imieniu swoim i całej reszty śląskich biżuteryjek na spotkanie 13 grudnia po giełdzie. Może wybierzemy się potem do Babiego Lata na Gliwicką? To trochę daleko od Spodka, ale podobno jest to super babska knajpka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
Oooo, tego nie wiedziałam! No to trzeba jak najszybciej ustalić, ile nas będzie i zaklepać miejsce
![]() Ew. można spytać w Koralium, czy u nich można się spotkać, bo ostatnio zmienili lokal i mają salę z dużym stołem. Ale tam raczej nawet nie napijemy się niczego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Miejsca w aucie będę miałą 4 oprócz mojego, pewnie do czasu spotkania jeszcze się pozmienia kto pojedzie, a kto nie.
Na spotkanie po giełdzie się zgłaszam, chętnie sie powymieniam. Na giełdzie będe z mamą, ale potem jestem do dyspozycji.
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Kurcze, rozchwytywana jestem
![]() ![]() ![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Ja chetnie wezme udzial (o ile mnie w dany weekend nie wyniesie do Krakowa akurat
![]() W Krakowie spotyka sie grupa (spora) dziewczyn z grupy dyskusyjnej pl.rec.robotki-reczne, a spotkania sa w Malopolskim Centrum Szycia i Robótek Ręcznych. Moze w Warszawie jest jakis klub dzielnicowy, albo inne centrum kultury, ktore za obietnice braku demolki i posprzatania wynajeloby nieduza salke? Odpowiedniego sklepu, ktory skorzystalby na naszej obecnosci raczej sie nie znajdzie... (przy okazji, polecam lekture http://groups.google.pl/group/pl.rec...-reczne/topics (acz tam malo bizuteryjnie jest) i wpadniecie na jakies spotkanie, jezeli w danym miescie bywaja - bardzo ladne rzeczy mozna zobaczyc ![]()
>> Czy twój stanik jest WYGODNY? << W czym przechowywać modelinę? Wiki Robótek Ręcznych Edytowane przez Srebrna Czas edycji: 2008-12-02 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
Oooo, Srebrna, witaj w klubie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
W Krakowie? ale na tych spotkaniach, to nie jest biżuteryjnie wcale zdaje się? Bo ja tam na robótkach ręcznych to się nie znam wcale. Nawet jak robiłam lalkom ubrania jak byłam mała, to nie szyłam tylko je artystycznie owijałam w gałganki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
No, nie tylko bizuteryjnie. Glownie hafty i inne rzeczy niciane, ale przyjsc i popatrzec zawsze przyjemnie
![]()
![]() |
![]() |
#54 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooooo... To może być ciekawe...
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
Mnie też się ten pomysł podoba
![]() Srebrna, my też mamy swoją stronkę, ale chyba nie mogę podać tutaj linka, bo to jest jedna z moich podstron ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() I faktycznie, na stronie Babiego Lata jest napisane, że trzynastego akurat ![]() http://www.babielato.com.pl/index.ph...d=146&Itemid=6 m. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
Kulkam ja też poprosze priv
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.