![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Małżeństwo w więzieniu
chilanes zaświadczenie o niekaralności to jedynie w taki sposób
![]()
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
W Warszawie jest urząd do wydawania takich zaswiadczeń, czeka się 10 minut i jest... Pracowałam w 4 przedsiębiorstwach (w marketingu) i nikt nigdy nie pytał mnie o to czy byłam karana (nie byłam, da ścisłości).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() co do wątku - będąc w wieku założycielki tematu miałam podobną sytuację ![]() nawet w dniu własnego ślubu(oczywiście z innym facetem) widziałam TAMTEGO jak spoliczkował swoją obecną dziewczynę(ciężarną!!! ona ma ok 18-19 lat, on 31), w hipermarkecie, przy kasie - bo nie chciała zapłacić za jego piwo... Edytowane przez AgusiaGda Czas edycji: 2008-12-07 o 10:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
No właśnie Agusiu.... efekty i zasadność niektórych wyborów widzi się dopiero z pewnej perspektywy... dlatego warto się czasem zastanowić nad tym, co mówią inni i wziąć pod uwagę wszystkie za i przeciw, żeby potem, patrząc z perspektywy czasu widzieć, że podjęcie takiej niełatwej decyzji miało sens. I tego życzę nefrytete.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Taverney - tylko, że do tego niestety trzeba dojść samemu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej , ja tez mam pare pytan co do wziecia slubu w zakladzie karnym . Moj narzeczony trafil do zakladu karnego w lipcu tego roku , w tej chwili przebywa na poł otworku . Ślub planowalismy , tzn od dluzszego czasu rozawialismy o tym by sie pobrac , bo od roku czasu jestesmy zareczeni . Mozecie mi powiedziec jak to wszystko sie odbywa , czy da rade i co trzeba zrobic . Bardzo prosze o pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Witam. Chciałam się dowiedzieć jak załatwić wszystkie formalności związane z zawarciem małżeństwa w ZK Strzelce Opolskie. Chodzi mi konkretnie o półotwarte więzienie. Wiem, że trzeba akty urodzenia itd. Jestem w trakcie załatwiania i przesyłania tych dokumentów do USC w Strzelcach. Jak skoordynować te wszystkie wnioski do Dyrektora ZK. Mój K. napisał prośbę o zezwolenie na ślub i o wpuszczenie do ZK urzędnika Stanu Cywilnego ,żeby podpisać "zapewnienie". I co teraz? Jak poinformować USC o chęci podpisania takiego pisma? Kto wyznacza termin przybycia takiego urzędnika USC czy ZK? Pomoże ktoś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.