|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Kaja Paschalska - zdjęcia w CKMie
palomino napisał(a):
> Bo tak naprawde to te foty nie sa kontrowersyjne - dziwne jest natomiast miejsce ich umieszczenia. No właśnie - o to mi chodziło >Gdyby Kaja prezentowala modne kostiumy kąpielowe w dajmy na to "Filipince" to nikt by nad tym sie nie rozwodzil. Bo ona wyglada jak nastolatka, pismo jest adekwatne - czyli wszystko sie zgadza. No ale do tego trzeba po prostu wiedziec gdzie sie pasuje wizerunkowo i osobowosciowo a gdzie nie i umiec wybrac Tak samo nie wyobrazam sobie zdjęć Kasi Nosowskiej w Playboyu. Po prostu obie - Kaja i Kasia nie pasują mi do tego typu zdjęć. I to nie kwestia tego czy są chude, grube, ładne z twarzy - nie pasują.
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
BabciaWeatherwax napisał(a):
> > Jak widać na zdjęciach Kaja jest już całkiem dużą dziewczynką i być może ta sesja była próbą przekazania ludziom, ze już nie jest malutką córeczką państwa Lubiczów > Babciu, przyjęłam do wiadomości ten istotny fakt |
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Buniu, a na Ciebie nie podziałała idea dziewczyn z kalendarza? Myślę, że dla szczytnej idei nawet w naszym kraju to byłoby coś in plus.
Pamiętaj zresztą, ze kalendarz w Anglii też wywołał wielkie poruszenie, ale nie skandal. Myślę, że nie ustępujemy chyba Anglikom, a naet ich przewyższamy. Mam nadzieję, przynajmniej. Dla takiej idei sama bym wystąpiła w takim kalendarzu - gdyby mnie zechcieli, oczywiście... |
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
O rany, rany, jak mnie ubawiły te zdjęcia...
|
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
Co do Pauliny H. nawet ją lubię, uważam że pięknie ją sfotografowali w ostatnim Twoim Stylu (ach, te oczy), ale stanowczo domagałabym się na jej miejscu sztucznego/komputerowego "pogrubienia" w niektórych miejscach na zdjęciu z Playboya
Co do Kai nie rozumiem co nią kierowało że zgodziła się pozować w stroju, przecież w takich pismach raczej nie chodzi o przegląd najnowszych modeli bikini, mogła się umówić żeby były to zdjęcia nago, ale odpowiednio upozowane, by nie pokazywać wszystkiego |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Paulina
Mnie się nie podoba ani jedna ani druga jeśli chodzi o tego typu sesje. Jakoś tak Kaja właśnie z Filipinką mi się kojarzy
Poza tym na tym zdjęciu, co tu je widze Paulina wygląda dla mnie jak Zombie po nieprzespanej nocy Tez nie mam teraz "słabszych" dni ani nic w podobie, tak sobie tylko pogadałam
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
18...o ile dobrze pamiętam. Ma 18 lat.
Mi szczerze mówiąc do tego typu fotek nie pasuje ani Kaja ani Paulina. Tak jakoś... Nie mają moim zdaniem tego "czegoś" |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie, tak jak dla większości, Kaja kojarzy mi się mała Olą Lubicz z Klanu. I tak jak Palomino uważam, że lepiej pasowałaby do Filipinki czy innego młodzieżowego czasopisma.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaja Paschalska - zdjęcia w CKMie
hehe po obejrzeniu rozneglizowanych zdjec kaji stwierdzam, ze moja deska do prasowania ma wiecej seksapilu, niz nasza "ola lubicz"
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Paulina
dla mnie samo pozowanie do takiej gazety jak CKM to nic złego. pamiętam jednak jak zobaczyłam Kaję na okładce...pomyślałam:co taki dzieciak tam robi, jak ona wygląda? no ale to chyba męzczyźni powinni sie wypowiedzieć czy widzą róznicę między 18 a 25 na okładce......
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
A teraz nasza Czikulinka biega z plastrem antykoncepcyjnym i mieszka już ze swoim facetem.
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
jej śp.dzidek kiedyś powiedział "z naszej Kaji nic dobrego nie wyrośnie" i chyba miał rację...
|
|
#43 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
A moim zdaniem to niech robi co chce.Widać za wszelką cenę chce sprawić żeby o niej mówiono, nie koniecznie pozytywnie i właśnie to robi
. Wg mnie bardziej pasuje od Pauliny do takich gazet. W tym roku kończy 19 lat, może kiepsko zdała mature i potrzebuje kasy zeby iść na studia prywatne, lub zaoczne stąd ta sesja . Z tego co wiem z chłopakiem mieszka już chyba ze dwa lata(ale nie wiem czy dobrze kojaże i ile w tym prawdy). A kim to są jej rodzice, bo nie wiedziałam ze są sławni...?
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Nie cierpię tej dziewczyny, nie znoszę jej sposobu mówienia, wygladu - wszystkiego. Już wiele razy pisalam, że ma oczy zbyt blisko osadzone siebie - nie jej wina, ale mnie to doprowadza do szału
Uważam, ze jest całkowicie aseksualna - wręcz obrzydliwa, odrażająca. Tymbardziej na takich zdjęciach
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo lubiłam jej dziadka był naprawdę miłym starszym panem pamiętam, że zawsze jak wracał z działki (byłam wtedy jeszcze mała) dawał mi i koleżankom jakieś owoce zawsze z nami porozmawiał, biło od niego takie ciepło ![]() dodam jeszcze, że jak Kaja miała około 13 lat to się z nią nwet bawiłam
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wrócę do Giżycka, to podpytam babcię, bo ona zna rodziców Kaji i Wam powiem
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Są trzy monstra w olskim show-biznesie których nie trawię: Paschalska, Horodyńska i Holtz.
Sorry ale Aga z "Klanu" nie powinna się rozbierać, przeciez ona jest tak totlanie aseksualną istota pozbawioną kobiercości, seksu, uroku... ona naga wyglądałabym jak preprarat anatomiczny a nie kobieta. A Kaja Paschalska?? Że też to Święta Ziemia nosi. Tylu niewinnych i wartościowych ludzi choruje, ginie w wypadkach, itp. A ona nadal żyje i Chinki-Czikulinki nagrywa. Żeby toto w koncu zamilkło i przestało mi psuć nerwy z ekranu tv, z radia, z gazet. Na widok Paschalskiej i jej bezmyślnej paszczy wzbiera sie we mnie agresja. Nie dziwię się,że jej najlepsza przyjaciółka miała w swoim pokoju jej plakat i rzucała do niego strzałkami.
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm te gazety schodza na psy jednym slowem oby dwie damy sa beznadziejne wedlug mnie ,przeciez po ulicach chodzi tyle pieknych kobiet jest tyle super modelek a tu wrzucaja byle co na okladke :/ to ze sie tam rozbieraja nie dziwi mnie, bardziej razi mnie fakt ze wydawcy tych czasopism znizaja sie do takiego niskiego poziomu
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
A macie jakies jej aktualne zdjecia
? Jak wyglada teraz ?
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zgadzam się z Sarenką... Nie jest jej pisane rozbieranie się...
|
|
#52 |
|
Mrs Mrau
|
ooo dzięki Moniczko za wyjaśnienie,źródło jak najbardziej wiarygodne...
kurcze to trochę dołujące,że dziadek nie pokładał we wnuczce nadzei
|
|
|
|
|
#53 |
|
🦄
|
Kuzynka mojego kumpla była z Paschalską na jakimś obozie i mówiła po powrocie, że powiedzieć o tej dziewczynie, że ma niepoukładane w głowie to mało... A co do zdjęć to nie podobają mi się obie. Paschalska jest według mnie za młoda na takie wyskoki. A i stylizacje obu pozostawiają wiele do życzenia. Nie zgadzam się z tym, że trzeba mieć w sobie to "coś"- każda kobieta ma w sobie jakiś potencjał a w połączeniu z odpowiednim makijażem, stylizacją, komputerem mozna by wyczarować super foteczki i nawet zdjęcia z szarą myszą byłyby ciekawe. A te nawet ciekawe nie są.
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
uuu...jaka ta Kaja drapieżna na tych fotkach...
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie sexbomba polskiego showbuisnessu. Lepiej by było dla wszystkich jakby ten potwór zamilkł w koncu. Jak ją widze w TV to mi się przewraca wszystko w środku... Brrrrr
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
Widziałam te zdjęcia Paschalskiej już dawno temu. Nie wyobrażam sobie żeby jakiegoś faceta który kupi ten nietrafiony CKM mogło podniecić takie głupie dziecko z za blisko osadzonymi oczami, wyprostowanymi włosami i z całym tym retuszem. I uwierzcie mi że ona wcale nie jest taka szczupła i wysoka, widziałam ją w tamtym roku na koncercie, no i ten samoopalacz jest żałosny, wybielone zęby... No i te pootwierane usta
Obleśne. W tym wieku powinna jeszcze myśleć o nauce a nie o rozbieranych sesjach. Na miejscu jej rodziców wstydziłabym się takiej córki.
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety śmierć media;lna Paschalskiej nastąpi dopiero wraz z jej śmiercią biologiczną, więc z racji jej wieku, przyjdzie na ten moment jeszcze troszkę poczekać
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
Mysle ze kwestia tego absurdu Kaji na okladce "takiej" gazety nie jest jej wiek-przypuszczam,ze co poniektore 16latki bylyby tam bardziej na miejscu niz ona. Problem tkwi po prostu w defekcie twarzy,watpie ze nawet za 6 lat bedzie wygladac "pociagajaco". Nie grozi jej to
No ale coz, to tylko moja skromna opinia.Tak, tak,przemawia przeze mnie zazdrosc Tez chce miec krzywa twarz, za blisko osadzone oczy i wypaczona psychike!! Proosze!
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Tak ja też jej zazdroszczę, chcę mieć pucołowatą buzię i podwójny podbródek kiedy pochylam głowę, świńsko-blady odcień skóry, zbyt blisko osadzone oczy, ekshibicjonostyczne skłonności, pokręcony charakter
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
beliczku modlę się o to żebyś nie złowiła złotej rybki
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.

"

. Z tego co wiem z chłopakiem mieszka już chyba ze dwa lata(ale nie wiem czy dobrze kojaże i ile w tym prawdy). A kim to są jej rodzice, bo nie wiedziałam ze są sławni...?

Żeby toto w koncu zamilkło i przestało mi psuć nerwy z ekranu tv, z radia, z gazet. Na widok Paschalskiej i jej bezmyślnej paszczy wzbiera sie we mnie agresja. Nie dziwię się,że jej najlepsza przyjaciółka miała w swoim pokoju jej plakat i rzucała do niego strzałkami.