![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lolita Lempicka, Max Factor, L'Oreal
super
![]() w takim razie czekam na Twój adres na PW - postaram sie wysłać do Ciebie kosmetyki jeszcze dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() -wodę perfumowaną Green Tea- Elisabeth Arden- znikomy ubytek L'OREAL vitamino color 20ml -H&M peeling do ciała Green Area- NOWY z folią -masło do ciała VERA WANG PRINCESS- minimalny ubytek, za coś boskiego Zapraszam, zajrzyj ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-12-05 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
coś u mnie za:
GARNIER- 3 in 1- żel, peeling, maska perfumy LOLITA LEMPICKA- L DE LOLITA- miniaturka 5 ml perfumy DKNY- Red Delicious- miniaturka- użyte 2 razy wodę perfumowaną Notes- Celine Dion- zostało 2/3 buteleczki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
- podkład Max Factor- Lasting Performance- 109 Natural Bronze- podkład o przedłużonym działaniu do każdego rodzaju cery, użyty 1 raz - podkład L'Oreal - Infaillible- 125 Natural Rose- długotrwały podkład kryjący oznaki zmęczenia, bez efektu maski. Zostało ok. 85 % - puder SEPHORA matujący- bardzo jasny- zostało dość sporo ?
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
-perfumy VERA WANG PRINCESS- -masło do ciała VERA WANG PRINCESS- minimalny ubytek, za coś boskiego ![]() - podkład Max Factor- Lasting Performance- 109 Natural Bronze- podkład o przedłużonym działaniu do każdego rodzaju cery, użyty 1 raz - podkład L'Oreal - Infaillible- 125 Natural Rose- długotrwały podkład kryjący oznaki zmęczenia, bez efektu maski. Zostało ok. 85 % - puder SEPHORA matujący- bardzo jasny- zostało dość sporo - perfumy LOLITA LEMPICKA- L DE LOLITA- miniaturka 5 ml - perfumy DKNY- Red Delicious- miniaturka- użyte 2 razy - mgiełka do ciała THE BODY SHOP- zapach różany- zostało 2/3 - perfumy Avon- Be sensual- zostało ok 4/5 -wodę perfumowaną Green Tea- Elisabeth Arden- znikomy ubytek, świeży zapach -wodę perfumowaną Fruity Rhytm- Adidas- psiknęłam dwa razy, baardzo słodkie -wodę perfumowaną Notes- Celine Dion- zostało 2/3 buteleczki - czarny eyeliner Eveline- NOWY -H&M peeling do ciała Green Area- NOWY z folią - Slim Figura- odżywcze koktajle o smaku waniliowym- 9 saszetek, data ważności do marca 2009. WŁOSY: - L'OREAL vitamino color- odżywka chroniąca włosy farbowane- miniaturka- 20 ml - L'OREAL liss ultime- odżywka wygładzająca do włosów niezdyscyplinowanych- miniaturka- 20 ml Mogę zrobić małe odlewki -YVES SAINT LAURENT elle -LACOSTE Touch of pink -EMPORIO ARMANI City Glam -VERSACE Woman -VERSACE Bright Crystal -MAX MARA Woman (złota) -MAX MARA Silk Touch -GIVENCHY Absolutely Givenchy -DIOR Forever and Ever- w Polsce niedostępne -CERRUTI 1881 -GUCCI Envy odp u mnie w ciuszkowym ![]()
![]() |
#38 |
BAN stały
|
ok, ale możemy się umówić, że wyślę to koło środy dopiero, ok? : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Martulinko, jeśli nadal jesteś zainteresowana różem Loreal z mojego wątku, to ja oczywiście jestem bardzo chętna na taką wymiankę, za Twój podkład i proszę o dane na PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Hej,
coś u mnie za małego Superbalma próbkę podkładu EL DWL, a jaki to kolor? meteoryty, a ile ich jest? mam min. eyeliner Nouba, róz Benefit http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cos u mnie za te rzeczy? szczególnie perfumki (ile ich zostało?? ) i masło Very Wang? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za miniaturkę L de Lolita?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
BAN stały
|
niestety nie mam. mam tylko taki atomizerek z sephory, co są do kupienia tylko nie wiem ile to ma ml. Mogłabym Cię prosić o odlewkę armaniego do całego tego atomizerka? i tyle by mi w zupełności wystarczyło. chyba, że wolisz oddać mniej armaniego, a jeszcze jakiegoś innego perfuma, to też na pewno się dogadamy ; )
A w ogóle to mogłabym prosić o kod perfumików? : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
Wczoraj w końcu kupiłam róż, więc narazie nie jestem zainteresowana. Pozdrawiam.
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
tylko tą miniaturke znalazłaś?
a może chciałabys taki olejek suchy, kupiłam niedawno na Allegro, nie wiem, co to za firma |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Hej. Interesuje mnie
pore minimalize CLINIQUE - do strefy T, została połowa, troszkę po terminie troszke to znaczy ile? ![]()
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
Kochana, coś u mnie za perfumy VERA WANG PRINCESS?? co prawda mam tylko wątek ciuszkowy, ale może w nim coś znajdziesz!
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
-ESTEE LAUDER- Double Wear Light - jaki to odcień?
-SEPHORA- nawilżający- j.w. -wodę perfumowaną Fruity Rhytm- Adidas- psiknęłam dwa razy, baardzo słodkie -wodę perfumowaną Notes- Celine Dion- zostało 2/3 buteleczki - perfumy LOLITA LEMPICKA- L DE LOLITA- miniaturka 5 ml - perfumy DKNY- Red Delicious- miniaturka- użyte 2 razy Znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za podkład L'Oreal - Infaillible- 125 Natural Rose- długotrwały podkład kryjący oznaki zmęczenia, bez efektu maski. Zostało ok. 85 %??? podoba mi się też u ciebie sweterek więc zobacz czy coś byś znalazła???pozdrawiam
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Podobał Ci się u mnie balsam Aquolina. Interesowałyby mnie rzeczy, które wymieniłaś (błyszczyk L'Oreal Glam Shine w odcieniu brudnego różu poza wątkiem, jakieś małe próbeczki Cerutti 1881 i Envy i miniaturki L'Oreal do pielęgnacji włosów).
Jaki numer ma błyszczyk? Jest używany czy nowy? Jestem zainteresowana wymianą tylko nie wiem czy sam balsam wystarczy, czy może dobrałabyś coś z mojego wątku? Edytowane przez esterie Czas edycji: 2008-12-08 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
hey
![]() znajdziesz cos u mnie za żel do twarzy z peelingiem KANEBO- miniaturka 8 ml perfumy DKNY- Red Delicious- miniaturka- użyte 2 razy - mgiełka do ciała THE BODY SHOP- zapach różany- zostało 2/3 - perfumy Avon- Be sensual- zostało ok 4/5 wodę perfumowaną Notes- Celine Dion- zostało 2/3 buteleczki
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie? Za
- perfumy LOLITA LEMPICKA- L DE LOLITA- miniaturka 5 ml ![]() - perfumy DKNY- Red Delicious- miniaturka- użyte 2 razy Odpowiedz prosze u mnie
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie :
podkład Max Factor- Lasting Performance- 109 Natural Bronze- podkład o przedłużonym działaniu do każdego rodzaju cery, użyty 1 raz + puder SEPHORA matujący- bardzo jasny- zostało dość sporo jak sie zgadzasz na wymiane to podam adres na PW
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.