![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: mam dość wszystkiego
ja bylam kiedys w podobnym stanie. Poradzilam sobie z tym bez pomocy psychologa. Jednak bylo mi bardzo ciezko. Teraz jestem z siebie dumna ze bylam w stanie to przetrwac.
![]() |
#32 | |
Buc
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Przy 9 tys wizazanek moze sie trafic nawet psycholog, tudziez psychiatra, a dobre słowo powiedziane komus w dołku psychicznym, raczej nie kosztuje az tak wiele- chyba, a moze zdziałac cuda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
BAN stały
|
Cytat:
A jeżeli ktoś nie potrafi doradzić nic konstruktywnego, to po co wogóle udziela sie w wątku ![]() ![]() Każda z nas pewnie miała kiedyś poważne problemy i choćby przez chwilę zastanawiała się nad samobójstwem, ososby mające podobne doświadzczenie jak najbardziej moga doradzić. Z tego co autorka pisze nie ma zbytniej możliwośc skorzystac z porady psychologa na "żywo", więc choćby tutaj można ją wesprzeć dobrym słowem ![]() ![]() I tak zastanawiam sie czasem, czy co niektórzy wypowiadajac się na forum zdają sobie sprawę, ze mogą mieć realny wpływ na czyjeś życie ![]() Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2008-12-14 o 18:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.