|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Whitney Port
coctail ładne zdjęcia dodałaś
ma długie nogi bo to wysoka dziewczyna tak w ogóle fajnie mi się ją ogląda bo jest taka... taka nie idealna i to jest w niej fajne ![]() jak znajdę trochę czasu poszukam jakiś nowych zdjęć ![]() pozdrawiam
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Jako że wątek wymaga "reanimacji"
oto ona
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
...
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
...
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
...
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Strój na ostatnim foto to jest największa modowa porażka Whitney. Resztą jej ubrań nie pogardziła bym i w mojej szafie napewno znalazło by sie miejsce na nie
|
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
hahahah no fakt ta ostatnia jej kreacja nie bardzo trafiona
oh chętnie też bym przygarnęła jej ciuchy jakoś w polskich sklepach nie mogę znaleźć fajnych sukienek podobnych do tych które ma Whitney.... może latem coś będzie
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny oglądacie the city?
|
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
oglądam oglądam
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
witam
![]() ja też lubie styl ubierania Whitney oraz jej charakter,chociaż z figury jestem bardziej podobna do Lauren. Oglądam The City i mam nadzieje,że bedzie trwało równie długo co The Hills,ponieważ oba seriale są świetną inspiracją jeżeli chodzi o modę i makijaż ![]() czy ktoś zna jakieś ciekawe strony www odnośnie Whitney??
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Witaj grizz ja też nie jestem tak wysoka i szczupła jak Whitney ale mimo to bardzo podoba mi sie jej styl. Ja zdjęć szukałam przez google.pl
ale przyłaczam sie do prozby i jeśli znacie jakies ciekawe strony o Whitney to podzielcie się proszę . Zastanawiałam się jak tam z popularnościa The City bo chciałabym jak najdłużej oglądać życie w NY pięknych młodych i bogatych
|
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
na stronie The City jest zakładka shop for The City looks -całkiem insirująca
choć ubrań jest mało i nie są dla nas przystępne... przydałaby się jakaś stronka odnośnie make-up i fryzur np.jak utrwalić piękne loki
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
jak myślicie co oni robią żeby uzyskać taka gładką cere??
moze używają bazy wygładzającej pod makijaż,czy któraś z Was używała może z firmy Dax Cosmetics i może ją polecić??![]() i czy kojażycie jakis błyszczyk,tak aby uzyskać efekt jak u Whitney ??
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
ja równiez poszukuje jakiegoś błyszczyka w jasno-różowym odcieniu.. w najbliższym czasie mam zamiar się wybrać do sephory i zobacze co z tego będzie
|
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
ja przeglądałam kiedyś fotki z poza planu z The Hills i widziałam,że używaja kosmetyków smashbox do makijażu
kupiłam 2 błysczyki w sephorze oczywiście ze smashboxa,są fajne,ale żaden do końca nie przypomina efektu z ust whitney,lauren czy heidi moje kolory to Debut i Electric,ale jestem z nich mimo to baaardzo zadowolona ![]() mam ochotę kupić sobie jeszcze jakąs baze wygładzająca do twarzy,ale nie aż taką drogą jak ze smashboxa i balsam do ciała Smashbox Body Lights Glowing Lotion(zdjecia umieszczam poniżej ) też widziałam że go używają na planie
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
ja widziałam że niby LC malowała się kosmetykami które reklamowała... zabijcie mnie nie pamiętam co to za nazwa, ale reklama tych kosmetyków była puszczana w trakcie pierwszych odcinków ostatniego sezonu the hills
![]() no ale to jakaś amerykańska firma więc wątpię że będzie Ci się chciało sprowadzać tylko błyszczyk
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
to jest firma Mark
zgadza sie niestety nie mam jej w Polsce i nie opłaca się zamawiać kilku kosmetyków chociaż można zawsze szukać na allego to jest adres to jednego z wielu filmików na youtubie http://www.youtube.com/watch?v=tH6lPF0D9-w że też u nas nie ma tej firmy ![]() reklama http://www.youtube.com/watch?v=o_jHlrZTb5s w ofercie tej firmy są np takie palety w któych jest "wszytsko" oraz świetnie są dobrane kolorystycznie http://www.youtube.com/watch?v=CmuOY...eature=related
Edytowane przez grizz Czas edycji: 2009-02-06 o 16:48 |
|
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
Oto ja, kolejna fanka W
jak to już ktoś zauważył W jest chyba najbardziej "rozgarnięta". Cieszę się, ze ma swój program bo w the hills była "zapleczem". Co do jej stylu, to muszę przyznać, ze jest odważna. Ja połowy jej kreacji w życiu bym nie założyła, bo "co ludzie powiedzą". Jedak żeby nie było wątpliwości W ma świetny styl:0
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
lubię styl LC ale W jest dla mnie ostatnimi dniami bardzo inspirująca. jej naturalny, świeży wygląd, super fryzurki, króciutkie sukieneczki, cudowne buty..
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
ogladam the city na stronce mtv.com
wczesniej nie kojarzylam Whitney ale w the city wydaje sie byc w porzadku jest sympatyczna i stara sie dobrze zyc ze wszystkimi ma cudowna figure i jej ciuszki z the city sa przefajne zwlaszcza buty wyglada lepiej od olivii myslechociaz moja ulubienica jezeli chodzi o styl jest erin to moze zmienimy temaT NA DZIEWCZYNY Z THE CITY?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
osobiście jestem "za"
Mam nadzieję, ze reszta Wizażanek również się zgodzi
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Ciesze sie ze kreca to w NY...przeprowadzam sie tam w tym ale bylam juz kilka razy tam i powiem wam ze lubie lazic sobie po tych bogatych dzielnicach....tam wszystkie laski wygladaja jak z the hills i tak sie ubieraja...troche to dolujace ale tez fajnie na to popatrzec z bliska...
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
podbijam
![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- wiecej zdjec ![]() http://img35.imagehaven.net/img.php?...ort-2279-5.jpg http://img34.imagehaven.net/img.php?...ort-2279-6.jpg http://img176.imagevenue.com/img.php..._122_403lo.jpg http://img34.imagehaven.net/img.php?...tycity_002.jpg
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
uuu widzę, że mamy tu zastój wątku. Byłabym bardzo wdzięczna, gdyby któraś z Was moje kochane wizażanki dodała jakieś foto (tak tak wiem leń ze mnie;p)
|
|
#59 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie skończyłam oglądać TC i muszę przyznać, ze W. mnie zaskoczyła (oczywiście pozytywnie). Jay wyznał jej miłość, a Ona mimo wszystko nie zdecydowała się do niego wrócić. Jest zupełnym przeciwieństwem Allie, która cały czas rzuca i wraca do Adama. Ciekawe jak długo to jeszcze potrwa.
P.S. Kto by pomyślał W. podobno spotyka się z chłopakiem , który grał w "szmince w wielkim mieście" uwielbiam go
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
jak sie nazywa ten aktor?
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.

może latem coś będzie 

i nie opłaca się zamawiać kilku kosmetyków