![]() |
#31 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Spora paczka kosmetyków za perfumy!!!
Cytat:
Zależy mi na Amor Amor, jeśli zdecydujesz się na wymianę za niego, to po prostu dobierz sobie coś jeszcze i się dogadamy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10077216]Zależy mi na Amor Amor, jeśli zdecydujesz się na wymianę za niego, to po prostu dobierz sobie coś jeszcze i się dogadamy[/quote]
Ojej , najgorzej jest jak człowioek jest niezdecydowany a co powiedziałabyś na taką opcję / bo jednak kusi mnie ta woda toaletowa / lancome- (odcień 36 prune paradise), grafitowy, nieużywany helena rubinstein- (odcień 23 swanky brown + biały), podwójny, perłowy z drobinkami brokatu, nowy, nieużywany z lusterkiem, brak aplikatora + woda eau de luxe G. Vanderbilt |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeśli dorzucisz jeszcze jakąś porządną mascarę, czarną (nie mam szczególnych wymagań, byle się nie rozmazywała) to ok. co ty na to? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10077456]Jeśli dorzucisz jeszcze jakąś porządną mascarę, czarną (nie mam szczególnych wymagań, byle się nie rozmazywała) to ok. co ty na to?
![]() dorzucę , jeszcze nie wiem którą ale na pewno nie będzie to niska pólka ![]() Jeśli jesteś za to przejdźmy na PW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Tu sa opisy wody Puma ztm,ze zapachy chcialbym wymenic na inne,klorowka odpada bo mam w nadmiarze i moge ja wymienic na inny odcien lub podobny produkt
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15928 Aguilera http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9098 Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-12-14 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Pytałaś wcześniej jaki chciałabym zapach za serum. Wymieniłabym je za Pumę. Zapachy mam tylko te które są w wątku, oprócz Vanderbilt ( już wymieniony). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=293723, zapraszam
![]() u Ciebie podoba mi się mnóstwo rzeczy ale może zajrzyj najpierw do mnie, jeśli coś Ci się spodoba, ja z pewnością znajdę u Ciebie coś więcej nić cień ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Sama nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Zapach wole wymienic na inny zapach
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-12-14 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
![]()
Mam balsam w wątku.....bardzo lekki balsam a zapach mocny i trwały.
może cię zainteresuję? Anna [1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10076107]Ponosiłabym też chętnie Le Feu!!!!! Chce ktoś się pozbyc?[/quote]
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
![]()
witaj , tak na szybko wpadło mi w oko...
-pomadka HR (ile ona ma gr.? jaki daje efekt?) -cień sypki lancome ( on ma 2 gr.tak? jakie zuzycie?) jakie to złoto, stare, jasne i ten brokat w nim duży? pozdarwaim anna [1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10085328]No pewnie, że mnie interesuje, zwłaszcza, że na perfumy szanse niewielkie ![]()
![]() |
#48 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Pomadka ma 3,8 ml, taki satynowy kolorek z połyskiem(drobinkami?), bardzo przyjemna. Od razu mówię, że użyłam jej raz żeby kolor sprawdzic, ale jest troszkę podziubdziana, bo córeczka pazurki w niej raz zatopiła. Ubytku praktycznie nie ma, ale informuję, żeby nie było niejasności ![]() Cień - kurczę trochę trudno mi opisac, kolor w buteleczce, tak pomiędzy jasnym, a starym złotem. Na dłoni wypróbowałam, kolorku praktycznie nie widac, tylko piękny połysk, ale tylko ciupkę maznęłam, więc nie wiem jak by było przy grubszej warstwie. Brokat nie jest duży, raczej takie mieniące się drobinki. Jest go 2 gr, użyty był dokładnie raz na oczy i teraz 2- maznęłam po dłoni z tym że mam go narazie w rezerwie, więc nie moge ci go obiecac. Jutro postaram sie już wyjaśnic, więc dam znac na wątku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
co powiesz na lancome miracle so magic edp 40/50 ml? ja bym chętnie przygarnęła męskie attitude armaniego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Organizatorka
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10084997]Pastereczko, nie odzywałaś się i Armani jest na razie w rezerwie
![]() Ojoj, to czekam i zaraz tu powklejam liste moich, tymczasem hermesa chociaz klepnij dla mnie.... Damskie Salvador Dale - Dalissime woda toaletowa 1 ml Dolce&Gabbana - The One woda perfumowana 2ml Issey Miake- L'eau d'Issey woda toaletowa 1,2 ml Lanvin- Rumeur rose 2 twoda perfumowana 2ml Kenzo- l'eau par kenzo poue femme - woda toaletowa 2ml Guerlain -aqua allegoria pampelune woda toaletowa 1,2 ml YSL- paris woda toaletowa 2ml Guerlain -l'instant woda perfumowana 1ml Escada - eau de paradise woda toaletowa 0,8 ml Hermes - Kelly Caleche woda toaletowa 2ml męskie ungaro- apparition woda toaletowa 1,6ml intense euphoria men 1,2ml toaletowa gucci II pour home 1 ml toaletowa shiseido basala 1,2 toaletowa guerlain l'instant 1 ml toaletowa pacco rabane black toaletowa 1,2 ml herrera 212men toaletowa 2 ml trussardi python for men 1,7 ml toaletowa Edytowane przez pastereczka Czas edycji: 2008-12-15 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Armani juz niestety poszedł.... Hermesa mogę ci oddac, tylko że lojalnie zaznaczam, że to jest chyba próbka w takiej plastikowej buteleczce bez atomizera (jak wygląda widac na zdjęciu), chociaż sama nie wiem, bo ma 30 ml... Ale nie mam pojęcia jak on wygląda w oryginale, więc może tak ma byc. Od Ciebie chciałąbym tego Bossa, więc może coś byś sobie jeszcze dobrała i może się dogadamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A jednak to nie próbka, Hermes tak wygląda w oryginale, przed chwilą sprawdziłam na necie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Organizatorka
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10086671]Armani juz niestety poszedł.... Hermesa mogę ci oddac, tylko że lojalnie zaznaczam, że to jest chyba próbka w takiej plastikowej buteleczce bez atomizera (jak wygląda widac na zdjęciu), chociaż sama nie wiem, bo ma 30 ml... Ale nie mam pojęcia jak on wygląda w oryginale, więc może tak ma byc. Od Ciebie chciałąbym tego Bossa, więc może coś byś sobie jeszcze dobrała i może się dogadamy
![]() interesuje mnie jeszcze podwojny cien helenki i pomadka helenki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Organizatorka
|
ok, bede miec pomadkę dla siostry, chce sie pozbyc tych perfum bo nie moge ich oddac darczyńcy... a do zalozenia watku sie zbieram od niewiem kąd.... chcesz ktorąś probkę jeszcze? a cy loreal pomadka jest bardzo jasna, mozesz ja opisac?
Edytowane przez pastereczka Czas edycji: 2008-12-15 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Escadę- jeśli można i chcesz dodac ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.