![]() |
#33 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Szukam zapachów!!!
1.Biotherm- cień do powiek, morska zieleń, nowy
2.Lancome- cień do powiek,beżowy, nowy 3. Loreal Paris- cien do powiek, kremowy, w sztyfcie, jasna metaliczna zieleń, zużyte ok. 20% 4. Oriflame- paletka,14 cieni, dwa róże, 4 błyszczyki, kredka, pędzelki,duże lusterko. Praktycznie nieużywana, trochę " maźnięte" błyszczyki 5. Helena Rubinstein-pomadka-błyszczyk w tubce,10 ml, z błyszczącymi drobinkami, kolor 21 Teinte/Shade, 1-2 razy testowana 6. Maybelline- pomadka, kolor 81 Adoring, nowa 7.Loreal- pomadka, kolor 908 Invicible platinum, z błyszczącymi drobinkami,, zużyte ok. 20 % 8.Maybelline- pomadka, odcień 38 Toffe Cream, nowa, ale jest problem z wykręceniem 9. Lancome- pomadka, odcień 311, użyta 1-2 razy 10.Maybelline- pomadka, odcień 719, zużyte ok. 10-15% 11. Biotherm- pomadka, odcień 193, zużyte ok. 1/4 12.Oriflame Giordani Gold- mascara, czarna, użyta 4-5 ra chaiałbym zobaczy foto tych rzecyz.
![]() |
#34 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Muciu fotki wszystkich kosmetyków są pod koniec pierwszej strony wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() wracam do Twojego wątku, spodobał mi się beż Lancome czy to oryginał? buzka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
odpisałam Ci, przepraszam że tak długo
![]() |
#39 |
Lady of Harley-Davidson
|
1.Garnier żel antycellulitowy- ok.120/150 ml
2. Avon Solutions, krem nawilżająco- opalający na dzień- 75 ml, 2-3 razy użyty 3.Avon Solutions, maseczka nawilżająco-rozświetlająca do twarzy z witaminami- 100 ml, 2 razy użyta 9. Hermes, mydło eau d'orange verte- 50 g, nowe, w firmowym pudełeczku 10. Mydełka miniaturki hotelowe- 6 szt, niektórzy lubią takie cudeńka 11.Mydełka o zapachu magnolii miniaturki- 3 szt po 10 g 13. Oriflame Rich winter, krem do ciała o zapachu czarnej borówki- ok. 100/150 ml 14. Oriflame- błyszczyk do ciała,rubinowy z brokatem, 3 ml, zużyta połowa 1.Tampax -tampony,20 szt, regular, mam też ok. 30 szt luzem cos u mnie?
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Od ciebie chciałabym YR ming shu, Kate moss i pupa-love. Co Ty na to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
Zapraszam, zapraszam!!!
Nie planuję ciągnąc tego wątku zbyt długo, koniec roku to zapewne absolutne maximum, poza tym mam bardzo wolny internet i doprowadza mnie do szału ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Lady of Harley-Davidson
|
ok, zgadzam sie na taka wymianke.
tampony mozesz mi dac luzem, nie musza byc w kartoniku ![]() jestem zdecydowana na wymiane ![]() buziaki ![]()
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10142692]Od ciebie chciałabym YR ming shu, Kate moss i pupa-love. Co Ty na to?[/quote]
A dorzucisz mi jeszcze Aquolinę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Oneo, ja chciałam jeszcze zapytać o tą szminkę trzecią na zdjęciu ze szminkami, taką różową. Jaka to firma?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
DOKŁADKA!!! 20.12 1. Fioletowa wyplatana chyba z jakiegoś sznurka torebka, niezamykana, w środku wszyta podszewka, 1 kieszonka, nieużywana 2. Czerwona torebka YR, sztruksowa, nowa z metką, zamykana na zamek 3. Żółta torebka, mała "do ręki", na zamek, mało używana 4. Granatowo-beżowa torebka, z miękiej skórki, z boku kieszonka, mało używana (nie jestem jeszcze pewna, czy oddam, tylko za coś naprawdę super) 5. Pasek, wyplatany, kolor starego złota, przecierany, szeroki, raz noszony 6. Marie yvonne- Wosk do depilacji na ciepło, do mikrofalówki,100g- zużyte 1/4 (bez szpatułki, nie dam rady doczyścic) 7. Czepek foliowy ochronny, do farbowania włosów, nowiutki 8. Srebrny pierścionek z dużym owalnym bursztynem, 18 mm średnicy ZAPRASZAM
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
coś u mnie ?
![]()
![]() |
#54 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
te rzeczy mi sie podobaja...
1. Natsumi AnnaYake- ok. 80/100 ml- jaki to zapach? 4. Wish of Happiness Avon- ok.48/50 ml 7.In Tune Oriflame- 50 ml, bez 1 "psika" 9. Hermes, mydło eau d'orange verte- 50 g, nowe, w firmowym pudełeczku 15. Avon, preparat do demakijażu z odżywką- 150 ml, prawie cały, użyty jakieś 5 razy 20. Avon Skin So Soft, balsam ujędrniający do ciała- 250 ml, dwa razy użyty 21.Yves Rocher, serum liftingujące do twarzy- nowe, nieużywane 13.Lancome- mascara, czarna,próbka 2 ml,użyta 2 razy, dorzucę jako gratis
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
JUŻ NIE MA!!!
1.Avon- preparat do demakijażu z odżywką 2.Avon- odżywka zwiększająca objętośc włosów 3.Avon- tonik i żel głęboko oczyszczający drzewo herbaciane i grejpfrut 4.Maybelline- pomadka odc. 719- idą do qwaihally ![]() 1.Garnier- żel antycellulitowy 2. Avon Solutions-krem nawilżająco-opalający na dzień 3. Avon Solutions- maseczka nawilżająco- rozświetlająca do twarzy 4. Hermes- mydło 5. Mydełka hotelowe miniaturki 6.Mydełka miniaturki o zapachu magnolii 7.Oriflame Rich Winter - krem do ciała o zapachu czarnej borówki 8.Błyszczyk do ciała Oriflame- idą do Agniesia666 ![]() Przepraszam że nie odznaczam od razu na liście, ale nie mam opcji "edytuj" |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() ![]() - kompakt Clinique Claryifing Powder Makeup nr 02 ok 50% - kompakt Shiseido Compct Foundation nr B20 średni beż ok 60% -miniaturkę pudru matującego w kompakcie Paul Sagane nr 103 (beżyk)nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Na twoim wątku bardzo interesuje mnie: 1. Inter Fragrances Seboradin Niger- ampułki wzmacniające włosy 2. Samoopalacz Avene 3. Balsam Davidoff Cool Water Tylko nie wiem co ty chciałabyś ode mnie. Mogłybyśmy jeszcze porozmawiac o ubrankach dla dziewczynki na 104 i więcej, mam 4-letnią córeczkę, oczywiście ubranka byłyby używane, ale w dobrym stanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;10162194]Na twoim wątku bardzo interesuje mnie:
1. Inter Fragrances Seboradin Niger- ampułki wzmacniające włosy 2. Samoopalacz Avene 3. Balsam Davidoff Cool Water Tylko nie wiem co ty chciałabyś ode mnie. Mogłybyśmy jeszcze porozmawiac o ubrankach dla dziewczynki na 104 i więcej, mam 4-letnią córeczkę, oczywiście ubranka byłyby używane, ale w dobrym stanie.[/quote] O jejku, ja dopiero teraz doczytałam,że serum HR wymienione ![]() ![]() ![]() Daj znać, jakby coś.. Pozdrówka serdeczne!! ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-12-21 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.