![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Moj zbior/ nieuzywane kosmetyki
w watku nic nie znalazlam. a te dwa podklady o ktorych piszesz jak bardzo sa jasne. jestem naprawde biała. jaka maja pojemnosc? a przede wszystkim co spodobalo Ci sie u mnie? pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
Kolory szminki Heleny niezbyt mi sie widza. Zna cala kolorowke i nie moich idealnych odcieni. Uwielbiam Shiseido. Piekne pomadki. A co do Demeter to nie wiedzialam, ze "idzie w swiat". Nie zauwazylam, zadnej notki. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Nie zaznaczyłam bo jeszcze Wizazanka się nie zdeklarowala wtedy
![]() Pozdrawiam
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
coś u mnie za micela Biodermy?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272990 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=263909 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;10145027]witam. spodobala mi sie u Ciebie miniatura tuszu. pozdrawiam[/quote]
ale to pewnie za mało za Biodermę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
mysle, ze sie dogadamy
![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2008-12-19 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;10145260]mysle, ze sie dogadamy
![]() gramatury nie znam, bo nie jest nigdzie zapisana. takiej samej miniatury używałam codziennie przez ok. 3 tygodnie. nie była zafoliowana, mam do niej kartonik z instrukcją nakładania. tuszu nie otwierałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
chetnie sie wymienie. czekam na PW w takim razie. jak sie szybko dogadamy to postaram sie wyslac jeszcze jutro, jak nie to dopiero we wtorek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;10145382]chetnie sie wymienie. czekam na PW w takim razie. jak sie szybko dogadamy to postaram sie wyslac jeszcze jutro, jak nie to dopiero we wtorek[/quote]
ślepa jestem, gramatura jest podana na kartoniku. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() coś u mnie za light blue? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Konto usunięte
|
nie mam ambicji wymiany perfum na pefrumy
![]() ![]() U Ciebie spodobaly mi sie: LRP Nutritic cały, nowy, nieotwierany! 40 ml, bez pudełka - jakie to stezenie? 2,5 % czy 5 %? LRP Effaclar M, cały, nowy, nieotwierany, BEZ PUDEŁKA! LRP Hydraphase, tonik nawilżający, nowy, cały La Roche Posay nawilżająca szminka w płynie, z pudełeczkiem, nowa, nieużywana, kolor Rose Dragee Jak sie zapatrujesz na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;10142771]hej. spodobały mi się:
The Body Shop Vitamin C SPF 15 Daily Moisturiser, nailżającorożświetlający krem na dzień z witaminą C i filtrem 15, 50ml, ubytek - 5ml NOUBA RAINBOW EYELINER - kolor 31-niebieski opalizujący na złotozielono, nowy, tylko testowany - jak niebieski jest ten niebieski ![]() hej, byłabym chętna na wymianę, czy wiesz może ile kosztuje puder Vichy? bo micel to chyba z 35zł? czy puder jest z ubytkiem? eyeliner jest niebieskozielonozłoty z połyskiem, zależy od oświetlenia jaki kolor przeważa, raz jest niebieskozielony a raz niebieskozłoty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
Micel juz wymieniony. A co do pudru uzyty raz. Kosztowal lekko ponad 80 złoty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Lady of Harley-Davidson
|
nie widze problemu, moge Ci oddac, tylko to nie jest standardowa woda oaletowa tylko summer spritz, taka letnia, co nie reaguje ze skora podczas np opalania albo jak sie spocisz
![]() napisz jak to widzisz ![]()
![]() |
#48 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
EDIT: kolezanka rzekla, ze chetnie przyjmie ode mnie Celebre, wiec bylabym zainteresowana. Mozesz napisac jaka to pojemnosc i czy byla uzywana? Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2008-12-20 o 16:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;10140683]zagladasz juz chyba do mojego 3 watku, a ja wciaz odpowiadam, ze spodobal mi sie tylko blyszczyk Juicy Tubes, po czym urywasz kontakt. pozdrawiam[/QUOTE]
Przepraszam, ostatnio mam mało czasu na Wizaż i zdaża mi się, że zapominam, w których wątkach się odezwałam. Naprawdę przepraszam, że tak Cię potraktowałam - zapewniam, że nie było to umyślne. Zaraz poczytam o tym płynie i jeżeli nie zniechęciłaś się do mnie ostatecznie, to chętnie się wymienię.
![]() |
#51 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1229648337
- puder utrwalający Vichy Dermablend (jest tylko jeden rodzaj, bialy), znajdziesz\ cos u mnie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Lady of Harley-Davidson
|
celebre bylo uzywane, jest u mnie w watku avon, celebre, 20/30ml, flakon 'prezencik' bez atomizera . foto http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1227807635
na little black dress nie jest napisane czy to mgielka czy woda toaletowa. zapach na pewno utrzymuje sie dluzej niz zwykla mgielka ![]()
![]() |
#54 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
może zainteresuje Cię coś u mnie ? mnie interesuje Light Blue
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Lady of Harley-Davidson
|
niestety nic innego nie mam
![]() ale dziekuje za mily kontakt, jakbys cos u mnie kiedys znalazla to chetnie sie wymienie ![]() buziaki ![]()
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
już naprawiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.