![]() |
#31 | ||
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
![]() Cytat:
Gryxiulku a co z Toba? ![]() Ale mi dzis swiatecznie juz jest, tak ladnie w kuchni caly dzien pachnialo ![]() ![]() Jutro pierwsza Wigilia, na ktorej poza rodzina pojawi sie tez moj TZ, jakos takie wyjatkowe mi sie to wydaje ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dbry
![]() ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tulip, Ty sadystko ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też dziś niewyspana.Rano napadł mnie seans roztrząstanie różnych starych przykrych spraw (ale dlaczego w Wigilię pytam ![]() No ale nic,przynjamniej powizażuję sobie za wsze czasy z rana a potem zabiorę się za dokarmianie czekoladowego biszkotpa masą do ciasta ,co by mógł się później panoszyć na wigilinym stole jako ciasto Milky way ![]() Edytowane przez burn-it-up Czas edycji: 2008-12-24 o 07:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Witajcie - ja dziś tylko w przelocie wpadłam, żeby życzyć Wam wszystkiego, co najlepsze : Wesołych Świąt , dobrego wypoczynku , trafionych prezentów i wszystkiego naj, naj ...
Dołączyłam do Piernikowych Zbójcerzy ![]() ![]() ![]()
#37 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Skończyłam z pierogami, sałatką, posprzątałam trochę i teraz popijam kawkę. Bardzo się cieszę, że mam dziś urlop, bo w pracy bym chyba zwariowała. Już wczoraj było nieciekawie, sporo ludzi miało już wolne a ci, co pracowali czuli się jak jakieś wyrzutki
![]() Jak dla mnie mogłoby być już po świętach, dziś jeszcze jest ok, ale te dwa kolejne dni dobiją mnie nudą. W sobotę już planuję wybrać się na wyprzedażowe szaleństwo (o ile będą jakieś wyprzedaże, bo na razie coś lichutko). Kochani, życzę Wam udanych świąt! |
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
rude jest piękne:)
|
Dziewczyny i chlopaki zycze Wam w ten czas swiateczny spokoju i radosci ,spedzajcie go tak jak lubicie
![]()
#41 |
BAN stały
|
Wszystkiego naj.....
![]() U mnie już wszystko zrobione...na 17 jadę do rodziców a o 19 u nas kolacja. Zdrowia kochani...bo moje coś szwankuje od paru dni, jakieś problemy żołądkowe, chyba czymś się podtrułam ![]() Wczoraj bardzo zawiodłam się na BC ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przyszlam podziekowac Wam za wspaniale zyczenia
![]() (Dzisiaj kiepsko sie czuje, jednak obiecuje, ze z opoznieniem, ale odpisze na wszystkie zyczenia, ktore otrzymalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Chciałam tutaj podziękować za wszystkie napływające życzenia.
I życzyć Wam spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia.
![]() |
#44 |
BAN stały
|
Też wpadłam tylko na chwilę, żeby życzyć Wam wszystkim udanych Świąt
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Vesenko
![]() ![]() naszukalam sie Baru, ale jest, nie zniknal Wszystkim szczesliwych i spokojnych Swiat zycze |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mam podobnie, ten pierwszy i drugi dzien swiat to takie nudy. Jutro niby jedziem do drugiej babci, a na piatek tez plany sa, ale jakos i tak jedyne co mnie w tych swietach kreci to Wigilia ![]() Ale sie ciesze na ten dzisiejszy wieczor ![]() Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-12-24 o 14:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja na prezent od rodzicow wyjatkowo sie doczekac nie moge ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 | ||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ściskam ciepło. ![]() Cytat:
![]() U nas zawsze była nerwówa, panika, sto tysięcy różnych niepotrzebnych czynności, które należało wykonać jak gdyby zależał od nich los świata... Teraz mamy luz. Spokój. Nic nie musi być na czas... W ogóle nic nie musi być. Jak nie będzie, to nic się przecież nie stanie. ![]() Cytat:
![]() Życzę, żeby te rozliczenia zawsze wychodziły Ci na plus. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Na Black Cashmere? ![]() Czy może raczej na Bright Crystal? Pytam, bo Koszmara na mnie koszmarnie ![]() Cytat:
![]() Wczoraj za to pękła nam rura odpływowa z kibla. Cała łazienka pływała w śmierdzącej wodzie. Hydraulika zmusiłam do przyjazdu prośbą i groźbą. Prawdę mówiąc byłam tym tak sfrustrowana, że nawet nie pisałam na forum, bo negatywne emocje lały się ze mnie jak te ścieki z rury. ![]() ![]() Tak więc szczelnych i pachnących Świąt! ![]() ![]()
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Całe szczęście, że już jest wszystko dobrze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
BAN stały
|
Witam
![]() Samopoczucie dzisiaj o wiele lepsze, niż wczoraj. Nawet skacowany i obrażony na mamę ojciec nie popsuje mi tej świątecznej aury ![]() ![]() A jak u Was? ![]() Lecę sprzątać ze stołu, wszystkiego dobrego w ten szczególny czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Bo z reguły nietrwałe na was zapachy są trwałe na mnie... Cytat:
![]() idę na pasterkę potem... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Jak co roku mocno mnie zaskoczyło ile jedzenia mieści się w człowieku
![]() A jutro schab nadziewany śliwkami ![]() ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-12-24 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Jestem już po kolacji. Wbrew obawom i negatywnemu nastawieniu, było bardzo fajnie, bez zadęcia, normalnie. Dostałam fajne prezenty - nie jakieś tam wypasione, ale po raz pierwszy od iluś tam lat mam wrażenie, że były przemyślane
![]() Co do jedzenia - postanowiłam się nie objeść w tym roku i udało mi się to dziś. Kosztowałam bardziej niż jadłam i teraz nie zabijają mnie wyrzuty sumienia ![]() Dostałam także prezent od mojego chrześniaka - rysunek ![]() ![]() ![]() ![]() Pożyczyłam od wujka tetralogię - "Obcego". Z materiałami dodatkowymi ![]() Mam jeszcze pytanie - na której ręce nosi się obrączkę ślubną? Miłego świętowania ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-24 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Nie jestem pewna, ale obraczke nosi sie chyba na prawej rece ![]() Co do prezentow, jestem po wizycie TZta... nigdy nie plakalam z radosci, ze cos dostalam, ale dzis byl ten pierwszy raz ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkie prezenty dzis byly cudne, ale te dwa, od rodzicow i chlopaka wywolaly u mnie ogromne emocje. Tak naprawde wcale nie ze wzgledu na to, ze bylu to perfumy, o ktorych marzylam. Oni poprostu pokazali jak dobrze mnie znaja. Az sie znowu wzruszylam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Princessko - mój chrześniak ma 7 lat
![]() A o obrączkę pytałam, bo dostałam dziś od babci taką cieniutką ze złota - nie ślubną. Ot prosta, dyskretna - babcia robi czasem porządki w biżuterii. Podoba mi się i chcę ją nosić, ale nie wysyłając fałszywych sygnałów ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 | ||
BAN stały
|
Ja w tym roku nie poszedłem. Kumpel jechał (dzwonił do mnie w trakcie ubierania się, i gdy wspomniał o kalesonach, to mało się nie posikałem - mówie do niego "no tak, tak... u nas w Wierchojańsku -45"
![]() ![]() ![]() ![]() Ciekawe, czy znowu nie przesadziłem z przyprawami ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Czuję się zatem kompletnie "awigilijnie" ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Gryksiu - jako, że my nie Zachód
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.