Zbieg okoliczności- musze sie pochwalić:) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-12-26, 17:35   #31
śnieżka_
Zakorzenienie

Dot.: Zbieg okoliczności- musze sie pochwalić:)

Przepozytywny wątek
alecrim9999 koniecznie napisz jak się odezwie !
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-26, 17:59   #32
nelyen
Zadomowienie

cóż, miałam podobną historię, szłam Nowym Światem ze znajomymi i zaczepił mnie chlopak - student o niezwykle uroczym uśmiechu, też chciał mnie od razu zabrać na kawę, ale nie miałam czasu - wymieniliśmy się numerami. znajomość rozwinęła się w ciagu miesiąca - kino, kawiarnie, spacery, w ogóle cud miód. a potem się okazało - facet nie wart złamanego grosza, chodziło mu tylko o jedno, byłabym zabawką na wakacje, gdyby nie szybka reakcja. posłałam go na bambus. odezwał się po jakimś czasie, że tęsknił, sratatata...
na takie znajomości trzeba uważać, początek filmowy, facet cudo, a potem...
Życzę Ci, żeby znajomość rozwinęła się pozytywnie
nelyen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-26, 18:07   #33
nelyen
Zadomowienie

.

Edytowane przez nelyen
Czas edycji: 2008-12-26 o 18:07 Powód: dubel
nelyen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-26, 18:18   #34
angel'ka
Raczkowanie

super historia, życzę powodzenia i również czekam na dalsze wieści

Walczę o siebie

49-50-51-52
angel'ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-26, 18:21   #35
laurencja
Raczkowanie

o kurczaki juz sie nie moge doczekac jak to sie skonczy pisz zaraz jak sie odezwiesuper historia!
laurencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-26, 18:25   #36
cochonnetta
Wtajemniczenie

też uwielbiam takie historie. Oby się odezwał. czekaj cierpliwie.

Sama pewnego dnia po rozstaniu poszłam do parku: pouczyć się, odpocząć od tego wszystkiego. I nagle podszedł on. Spodobał mi się nie powiem, dałam mu numer chociaż kierując się wcześniejszymi doświadczeniami byłam przekonana, ze nic z tego nie będzie. Nie odzywał się 2 tygodnie, w sumie to nawet sie nie zdziwiłam i szybko o tym zapomniałam. Aż po 2 tygdniach sms od niego, zaprasza mnie na kawę. Pewnie powinnam odmówić, albo chociaż powiedzieć, ze akurat dzisiaj nie mam czasu.. ale nie, zgodziłam się. Zaczeliśmy się spotykać, w fomie koleżeńskiej, obydwoje nie chcieliśmy się angażować . Najpierw raz na 2 tygodnie, potem coraz częściej i częściej. Obecnie nie potrafię sobie przypomnieć jak to było bez niego i jak mogłam zaczynać dzień bez tego uroczego "dzień dobry" wysylanego mi każdego dnia smsem

obecnie mijają 4 miesiące jak go znam i obydwoje się zastanawiamy jak by wyglądało nasze życie gdyby wtedy do mnie nie podszedł, a ja bym nie poszła uczyć się mikrobiologii do parku

życzę Ci podobnego rozwiązania Twojej historii
cochonnetta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-26, 18:39   #37
70026de27bfb6c51fbab4e7dd9ae9b7f0dc3e2c9_600772df80eb9
Konto usunięte

jak miloo) ja tez mam nadzieje ze sie odezwie i szybko tu napiszesz powodzenia
70026de27bfb6c51fbab4e7dd9ae9b7f0dc3e2c9_600772df80eb9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-26, 19:07   #38
Wyindywidualizowana
Raczkowanie

Ja w tym roku byłam na 18stce i był tam też kolega kolegi, który mnie zaprosił. Po kilku głębszych byłam śmielsza, więc podchodziłam sobie do ludzi i z nimi gadałam. Wspomniany kolega rozmawiał z dwoma koleżankami (jak się później dowiedziałam spodobał im się), ja podeszłam, żeby się zapoznać, porozmawiać :P
Nie trwało to długo, jakieś 15 min., później chyba jeszcze kilka zdań między sobą wymieniliśmy. I koniec, 18stka się skończyła.
Po jakimś czasie dowiedziałam się od kolegów z klasy, którzy chodzą z nim na siłkę, że zakochał się we mnie od pierwszego wejrzenia ;P, cały czas o mnie gada itd.
Niby wszystko pięknie...też tak myślałam, ale...chłopak nie odezwał się do dzisiaj. A minęło już kilka miesięcy. Wiem, że gdyby chciał na mnie jakieś namiary to nie miałby z tym najmniejszego problemu.

W każdym razie ja życzę, aby Tobie się udało i ten numer się zachował

Wyindywidualizowana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-26, 19:43   #39
andune
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez v-x-n Pokaż wiadomość
Trzymamy kciuki za trwałość konturówki!!!
oj, trzymamy bardzo mocno i czekamy na ciąg dalszy

Cytat:
Napisane przez alecrim9999 Pokaż wiadomość
Hej Kochane!
To taki luźniejszy wątek, nie o problemach, a o niedawnej sytuacji. SLuchajcie, nigdy w zyciu mi sie cos takiego nie zdażylo. Może nie chodzi tu dokładnie o pochwalenie się, ale o opowiedzenie komuś o tym, a Wy jesteście najlepsze
no i baaaaardzo dziękuje(my) za komplement
andune jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-26, 19:45   #40
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margaritaa Pokaż wiadomość
jeju jak ja kocham takie historie
czekam na dalszy rozwój akcji
Ja też za nimi przepadam. Magia.

Czekamy na rozwój wydarzeń! Jeju, odezwie się za kilka dni, ja bym chyba zwariowała

Chwała Inglotowi, Twoja historia nadawałaby się idealnie na reklamę konturówek (" super trwała, utrzymuje się 24/7, niezawodna w każdej sytuacji ").
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-26, 19:49   #41
Dociakowa
Zadomowienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;10212884]do Dociakowa

to on w mial ta oreczke czy byla to tylko plotka ?/
szkoda ze Wam sie nie ulozylo , ale dobrze ze zerwalas -wg mnie- tez nie chcialabym zyc z chllopakiem ktory zabrania mi wszystkiego ;/[/quote]

Miał córeczkę i jak się okazało wcale się z nią nie widywał i jeszcze wciskał mi, że to na pewno nie jego dziecko, że dziewczyna go wrobiła!! na początku ślepo mu wierzyłam, ale później zaczęłam patrzeć na to nieco z boku.. widzialam jak on pisał do tej dziewczyny smsy i co on tam wypisywał to aż żal... żal mi tego dziecka
miłość jest ślepa bo uważam teraz, z perspektywy czasu, że zdecydowanie ZA DłUGO z nim byłam!!
Miłość była na prawdę wielka i uwazam ze zrobiłam wszystko, żeby pracować nad tym związkiem, niestety on tego nie robił..
A kiedy z nim zerwałam, płakał,dzwonił szantażował.. a już po miesiącu znalazł sobie inną ... pffffff wielka mi też to była miłość.....

->
76,6....30.07->72,7......65,5kg.. .60
Dociakowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-26, 19:59   #42
katarzynka00
Zakorzenienie

i ja tobie kibicuje i czekam na ciag dalszy
katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-26, 20:17   #43
bigajla
Przyczajenie

uwielbiam takie romantyczne historie z życia wzięte ! również czekam na twój post po jego telefonie
Stary 2008-12-26, 20:42   #44
*Catherrine*
Zakorzenienie

Hmm... a ja gratuluję odwagi. Sama też nieraz zachwycam się takimi historiami jak z filmu, ale gdy mnie cos takiego próbuje spotkac... no właśnie: tylko próbuje.. Bo mnie podobno trudno poderwac.. Zwyczajnie się boję.. Jak ktoś mi wyskakuje z taką propozycję to automatycznie uśmiech i ... odmawiam.
Więc jeszcze raz gratuluję odwagi i (mimo małej w to wiary..) życzę żeby to było TO
Stary 2008-12-26, 20:51   #45
Nemezja
Zakorzenienie

Do mnie niedawno na przejściu dla pieszych podszedł dziad, gdzieś tak 40-paroletni, najpierw pyta się czy chcę od niego prezent,a potem czy dałabym się zaprosić na kawę Wzrokiem i odpowiedzią posłałam go w diabły

Nemezja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-26, 20:58   #46
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

hy switny wątek!!

miałam kilka spotkań z owymi dziadami jeden do mnie wydzwanial i nie wiem skad mial moj numer. mowil ze mnie kocha ale ze ma zone i dzieci i ze wie gdzie mieszkam az go nastrazyl moj kolega podal sie za mojego chlopaka i znikl bez sladu.
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-26, 20:59   #47
yubiri
Przyczajenie

Życze powodzenia i mam nadzieje że zadzwoni )

Bardzo fajnie że są jescze tacy mężczyźni którzy nie boja się podejść na ulicy i zaprosic na kawę kobietę. Oby było takich więcej ))
yubiri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-26, 21:13   #48
TmargoT
Zakorzenienie

ja też mam ciekawą historię.

moj obecny mąż to mój pierwszy chłopak.
ja miałam 9 lat,a on 8.
mieszkaliśmy razem w jednym bloku .bawiliśmy się w chowanego i oboje schowaliśmy się do piwnicy,a on mnie pocałował.........w czoło.

po roku nasze drogi się rozeszły.mieszkaliśmy około 15 km od siebie,ale nie widzialiśmy się 15 lat.
po 15-tu latach spotkaliśmy się na dyskotece i tak zostało do dziś.
nie musiałam poznawac teściowej ,bo to była moja sąsiadka i koleżanka mojej mamy.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-26, 21:21   #49
violettta891210
Raczkowanie

Mam nadzieje ze napisze do Ciebie.....
AH ja niestety nie mam takiego szczescia....
Jakies 3 miesiace temu bylam na dyskotece zobaczylam ze jest chlopak ktorego kojarze i szalenczo mi sie podoba!!! ))
Tak bardzo chcialam zeby mnie zaczepil... Patrzalam sie caly czas na niego.. choc bylam pewna ze on tego nie dostzrega nagle do mnie podszedl.... cala sie tzreslam... i zaczelismy tanczyc a tanczyl bosko nigdy z nikim nie bylam az tak zgrana w tancu.... niestety nie wymienislismy sie nr tel.... na koniec dal mi buziaka.... do dzis go pamietam... jakby wyryl jakies pietno obok mojej wargi..... niby taki buziak ale cudowny....(pewmne to was smieszy hehe) znalazlam go na naszej klasie skomentowalam mu fotke.. nie moglam sie powstrzymac... no ale niestety nic z tego nie wyszlo a ja wciaz o nim mysle...
I skojarzylam cos... juz kiedys ponad rok temu tez sie z nim bawialam... ale on z pewnoscia tego nie pamieta.... No ale do tzrech razy sztuka moze go spotkamm gdzies nieoczekiwanie... ))
violettta891210 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-26, 23:01   #50
alecrim9999
Raczkowanie

Wyindywidualizowana kurcze ja to bym nie wytrzymala i zrobila cos na sama w tym keirunku Po takim czasie... Cokolwiek! Raz sie zyje, a przeciez gdyby sie nie udalo to kompletnie nic nie tracisz! Gdyby mi ktos zaczal mowic ze ktos o mnie ciagle gada... ahhh! Bym sie sama napalila - o ile oczywiscie by mi sie podobal

andune komplement komplementem ale taka jest prawda! Tu zawsze sie znajdzie ktos kto wyslucha/przeczyta, doradzi i na pewno zle nie zyczy, a dodatkowo ma swieze i obiektywne spojrzenie na sprawe. Jest nas tu tyleee ze nawet jak ktoras ma problem bardzo indywidualny to i tak zazwyczaj pasuje on do ktoregos schematu tak, ze inna dziewczyna moze powiedziec z doswiadczenia jak wygladalo to u niej. I to praktycznie zawsze sie sprawdza... Mnie to dziwi tylko jedno. Tak sie ostatnio zastanawialam. Kobiety W OGOLE nie sa ze soba solidarne. Sa zawistne, zazdrosne, czesto naprawde zle i zlosliwe wobec siebie. Nie dziwne ze tak ciezko im jest cos zrobic skoro zawsze robia cos tylko na wlasna reke. Na gronie sa od jakiegos czasu takie mini ankiety jakies durne takie, przerazilam sie ostatnio jak sprawdzilam wyniki jednej z nich. Pytanie brzmialo: czy w kazdej kobiecie jest cos z k***y? Wyobrazcie sobei ze 60% bylo na tak ok. 20 na nie i ok 20 na nie wiem. Az spojrzalam na tych co glosowali i... W tych 60 procentach zdecydowanie wiekszosc glosow nalezala do kobiet!! I jak tutaj ma nas ktokolwiek szanowac - obojetn czy mezczyzna czy inna kobieta skoro takie ''mniemanie'' ma o sobie az tyle kobiet i sa w stanie publicznie wyrazic tak swoje zdanie! To chore... Dlaczego ''wszystkim'' rzadza mezczyzni? Bo potrafia razem wspolpracowac. A u nas... ? Ktorejs sie nie powodzi-to od razu jest ukryty usmieszek zadowolenia. Nie widac tego jedynie tutaj..na forum... gdzie wszystkie jestesmy anonimowe i sie nie znamy. W realnym swiecie nawet moja kumpela jak jej opowiedzialam ta historie to powiedziala ''co? a dlaczego on nie mogl zapisac twojego telefonu odrazu w komorce?'' sugerujac odrazu ze na pewno to byl jakis zart. A on przy sobie nie mial komorki. Na co uslyszalam odpowiedz ''co to za facet ktory nie nosi komorki? hahaha. I kolejna historia jej nowego faceta jak to placil zlota karta za hotel w ktorym sie z nia przespal po drugim spotkaniu.... I dlatego ostatnio uzaleznilam sie od Was i od rozmowy z Wami
*Catherrine* Nemezja Ja mam dokladnie tak samo! Nigy w zyciu sie z nikim nie umowilam na ulicy a pozniej taaak zalowalam... Ale zawsze sie trafiaja wlasnie takie stare oprychy! 40-50 i tylko pytania - masz moze ochote na seks? A co dzisiaj robisz? Obrzydliwi tacy... I wciskaja na sile swoj numer telefonu...
violettta891210 odrazu bym mu napisala bezposrednio wiadomosc na nk w koncu takiego buziaka dostalas nieprzypadkowo wiec to ze mu sie podobasz masz jak w banku
alecrim9999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-26, 23:02   #51
alecrim9999
Raczkowanie

.

Edytowane przez alecrim9999
Czas edycji: 2008-12-26 o 23:03
alecrim9999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-26, 23:09   #52
Bali
Przyczajenie

alecrim9999
Z tą zawiścią i zazdrością wśród kobiet, to straszna prawda niestety.
Takie fałszywe.. :/
Sama nie jestem zawistna i nigdy nie zazdrościłam żadnej, ale jak patrzę na moje otoczenie, to szkoda gadać.. Dlatego też mam więcej znajomych wśród płci męskiej.
Bali jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-26, 23:14   #53
Wyindywidualizowana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alecrim9999 Pokaż wiadomość
Wyindywidualizowana kurcze ja to bym nie wytrzymala i zrobila cos na sama w tym keirunku Po takim czasie... Cokolwiek! Raz sie zyje, a przeciez gdyby sie nie udalo to kompletnie nic nie tracisz! Gdyby mi ktos zaczal mowic ze ktos o mnie ciagle gada... ahhh! Bym sie sama napalila - o ile oczywiscie by mi sie podobal
Ostatnio źle skończyła się moja akcja: "Raz się żyje" z innym chłopakiem, więc dam sobie spokój...Myślę, że wszystko jest kwestią przeznaczenia, więc jeśli to jest ten jedyny to się jeszcze odnajdziemy..

Wyindywidualizowana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-26, 23:33   #54
kolezankaa
BAN stały

Send a message via Skype™ to kolezankaa

hehe bardzo fajnie, też tak chcę
kolezankaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-27, 00:35   #55
mim92
Przyczajenie

fajnie fajnie. ;]

Edytowane przez mim92
Czas edycji: 2008-12-27 o 00:47
mim92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-27, 00:50   #56
weruusska
Raczkowanie

GG do weruusska

czekam na ciąg dalszy ;]

;***
weruusska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-27, 01:10   #57
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Raczkowanie

Dziewczyny, Wasze historie napawają mnie optymizmem i nadzieją Chciałabym coś takiego przeżyć

alecrim9999 trzymam mocno kciuki Napisz koniecznie, jak dalej potoczyła się Twoja historia
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-27, 12:14   #58
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dociakowa Pokaż wiadomość
Miał córeczkę i jak się okazało wcale się z nią nie widywał i jeszcze wciskał mi, że to na pewno nie jego dziecko, że dziewczyna go wrobiła!! na początku ślepo mu wierzyłam, ale później zaczęłam patrzeć na to nieco z boku.. widzialam jak on pisał do tej dziewczyny smsy i co on tam wypisywał to aż żal... żal mi tego dziecka
miłość jest ślepa bo uważam teraz, z perspektywy czasu, że zdecydowanie ZA DłUGO z nim byłam!!
Miłość była na prawdę wielka i uwazam ze zrobiłam wszystko, żeby pracować nad tym związkiem, niestety on tego nie robił..
A kiedy z nim zerwałam, płakał,dzwonił szantażował.. a już po miesiącu znalazł sobie inną ... pffffff wielka mi też to była miłość.....
to koles okazal sie skonczonym d****. dobrze ze w koncu przejrzalas na oczy. lepiej pozno niz wcale
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-27, 12:53   #59
violettta891210
Raczkowanie

alecrim9999 dzieki hehe... ale wydaje mi sie ze ten chlopak nie nalezy do najbardziej odwaznych..... ale napisalam na nk.... i wydawal mi sie skrepowany hehe.... pozniej po jakims czasie, jak juz mowilam skomentowalam mu fotke... i przez jakies 3 dni ciagle wchodzil na moj profil.... nie tylko on lecz rowniez chyba Jego jakas rodzinka (chlopaki o tym samym nazwisku) I jak tak wchodzil na moj profil wzielam Jego gg... myslac ze go nie ma, przed 24 napsialam do niego wiadomosc co mnie tak podgladasz a on odpisal... bylam zszokowana (siedzial na niewidocznym) i jak szybko napisalam hehe tak tesh nie moglam nic wydusic z siebie, on chyba tesh nie... nie wiem moze nie mial ochoty ze mna pisac widocznie Nio ale na bank mu sie podobalam... skoro juz kiedys tanczylismy... musialam mu sie podobac.. i pozniej kolejny raz ahh (ale ze mnie romantyczka) Wiem ze nie ma juz zadnej nadzieji... jestem pewna ze do mnie nie napisze... a ja nie odwaze sie ponownie....
Mam nadzieje na pozytywne zakonczenie Twojej przygody )))
violettta891210 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-27, 13:06   #60
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
ja też mam ciekawą historię.

moj obecny mąż to mój pierwszy chłopak.
ja miałam 9 lat,a on 8.
mieszkaliśmy razem w jednym bloku .bawiliśmy się w chowanego i oboje schowaliśmy się do piwnicy,a on mnie pocałował.........w czoło.

po roku nasze drogi się rozeszły.mieszkaliśmy około 15 km od siebie,ale nie widzialiśmy się 15 lat.
po 15-tu latach spotkaliśmy się na dyskotece i tak zostało do dziś.
nie musiałam poznawac teściowej ,bo to była moja sąsiadka i koleżanka mojej mamy.
naprawde fajna historia

Ps ja tez cezkam na ciag dalszy. Powodzenia!
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości