|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bo razem damy siłę :) Wakacje 2009
Przyłaczam się Drogie Panie
.Chce nie tyle schudnąć co pozbyć sie pomarańczowej skórki z pupy.Miałam misje utyć i został mi wraz z przyrostem masy taki oto prezent
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
A ja po kromce z wieśniakiem i vibovicie (to wcale nie jest tylko dla dzieci :P).
Zastanawiam się właśnie co jeszcze zjeść i chyba padnie na jakieś owoce .
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki posilek...a szczegolnie wiesniak to na kolacje
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, dorzuciłam jeszcze dwie mandarynki
![]() a teraz myślę, nad drugim śniadaniem.. i nad resztą posiłków. Dziś mnie boli troszkę kark, więc brzuszków nie będzie, wiec bede musiala więcej hula hop i więcej rowerka.. ehh
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Hejka!! Nareszcie trafiłam na wątek w którym wypowiadają się dziewczyny mniej więcej w moim wieku
Chciałabym zrzucić 5kg najlepiej z ud i z boczków...Postanowiłam sobie że 3 razy w tygodniu będę ćwiczyć callanetis i 3 razy skakanke+ dieta MŻ a słodycze tylko w niedzielę (w końcu trzeba mieć jakieś przyjemności w życiu Czy ja również mogłabym się dołaczyć do wątku??
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
większa motywacja i wzajemne wspieranie siebie.
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Przyłącze się do Was,mogę no nie?
![]() Wsumie to po przeczytaniu doszłam do wniosku ze nie macie ustalonej zadnej konkretnej diety.Ja polecam jak juz któras wizazanka napisała wiecej: -wody niegazowanej -herbatek niesłodzonych -warzyw -owocow rano -jogurcikow(ktos pisał ze trzeba jakis wybrac dla nas ![]() -serek wiejki light -jajka ,itp. A ograniczyc lub wykluczyc bilaly chleb,makarony,ziemniaki. A moje pytanie to takie czy jakis ciemny chlebek graham pełno ziarniste bułeczki mozna jesc czy raczej nie?? No i oczywiscie cwiczenia,ja zapisze sie na silownie i wf 3 w tygodniu.Czyli cztery razy w tygodniu cwiczenia bo silownia to jeden raz. No i w domu 6weidera(nie wiem jak to sie pisze) i cwiczenia na talie
Edytowane przez LadyPretensja Czas edycji: 2009-01-04 o 12:10 |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
dobry jest jogurt jogobella light, ma tylko 60 kcal. Dziś będę w sklepie to popatrze jakie jeszcze są dobre
![]() Co do pełnoziarnistego chlebka, bo oczywiście , że można, najlepiej na śniadanko np. mój TŻ ma zasadę że pieczywo je do 13:00-14:00.. i schudł 15 kg.. wiec ja mu ufam
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Jestem na forum o dawna jednak zawsze tylko czytalam wypowiedzi i jakos nie mialam okazji sie wypowiedziec. Dzisiaj weszlam na forum z zamiarem poszukania jakiejs diety, gdyz staram sie zrzucic kilka kg. No i trafilam na ten watek i chcialabym sie przylaczyc ![]() Schudna probowalam juz wiele razy, jednak wytrzymywalam kilkanascie dni i wszystko wracalo tak jak bylo. Poprostu brak motywacji. Chcialabym pozbyc sie brzuszka troszke i uda. Cos o sobie? hmm.. za pare dni koncze 18 lat, chodze do 2 klasy liceum. Prowadze raczej aktywny tryb zycia, gdyz nie potrafie usiedziec w miejscu. Kocham slodycze , dlatego trudno mi bez nich zyc ale jakos trzeba dac rade ![]() Od dzisiaj pieczywo zykle zamienilam na pieczywo wasa. Slodycze?--> trzeba z nimi definitywnie skonczyc. Jesc duzo warzyw i odrzucic wode gazowana, zastapic ja czysta mineralna niegazowana. ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Ale nas sie zgromadziło ![]() Ponoć na słodycze jest dobre mycie częste zębów pastą miętową ![]() Nie wiem czy pomaga ale od jutra bd próbować więc powiem
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
Uwazam ze na slodycze trzeba miec duzo silnej woli. Ja taka posiadam ale czasem nagle ucieka.. Ale zmotywujemy sie tu wszystkie wspolnie i damy rade
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Przyczajenie
|
To ja też się dołączę.
jeśli można, oczywiście. takie postanowienie noworoczne - schudnąć przynajmniej 10 kg do wakacji... brzuch jeszcze ujdzie...ale uda i łydki to masakra. od wczoraj mam dietę, ćwiczę po godzinie dziennie. i mam pytanko, czy podczas tej diety 'dozwolony' jest żółty ser.? bo ja bez niego żyć nie mogę. ![]() Pozdrowionkaaa.
|
|
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
Brenda_21 pieczywo pełnoziarniste to takie ciemne co nie? W tym problem ze ja takiego nie znosze
![]() Dodam jeszcze ze mam 173 wzrostu i waze 58kg. Chcialabym schudnac z 3-4 kg i potem stale utrzymywac stala wage
|
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
Natknęłam się na ten temat w innym dziale, ale widzę, że tutaj wątek szybciej się rozwija, dlatego przekopiowałam swój wpis
![]() Dołączam się. Również mam problemy z udami. Ogólnie chciałabym wysmuklic sylwetkę, bo ostatnio trochę się zaniedbałam. Najważniejsze będzie chyba wykluczenie słodyczy i słodkich napoi, poza tym mam problem z posiłkami, nie odżywiam się regularnie. Jeśli chodzi o ćwiczenia, chodziłam jakiś czas na zajęcia body sculp i pilates, mam zamiar je kontynuować. Może jeszcze dodam wchodzenie i schodzenie po schodach, długie spacery z psem. Spróbuję też prostych ćwiczeń, które można wykonywać w domowym zaciszu. Tylko właśnie, nie mam jeszcze pomysłu na jakiś konkretny zestaw i na częstotliwość. Edytowane przez poliksene Czas edycji: 2009-01-04 o 17:46 |
|
|
|
|
#46 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A do ilu chcesz scudnąć? Wgl. to rozwaliłam klawiarurę w swoim kompie i nie będzie mnie tu za dużo. Ale będę się starać.
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#48 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Powodzeniaa.
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Witam. ;D
Widzę, jest to nowy temat, i takiego szukałam.. Chciałabym się dołączyć - jest wiele osób tutaj, które się jeszcze nie znają.. Wiecie, już do wielu tematów się 'podpinałam', ale tam dziewczyny znały się, razem w kupie się 3mały i tyle z tego było, czułam się bardzo obco. ![]() Myslę, że tu znajdziecie jeszcze miejsce.. dla mnie? ![]() Pooozzzdrawiam ^^
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno!! zapreaszamy tu wszystkie co pawda nie ja zalozylam watek ale mysle ze nikt nie bedzie mial nic przeciwko![]()
|
|
|
#51 |
|
Przyczajenie
|
jednak brzuszek jest ... ktory chcialabym zrzucic i uda
dlatego chce tylko 3-4 kg mniej . I mam nadzieje ze mi sie to uda
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
|
Mozliwe
Jednak brak motywacji Ale od jutra cwiczenia zaczynam
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
no u mnie tez tak czasem bywa ale od czwartku salka wolna wiec bede regularnie(mam nadzieje
) chodzila troche potanczyc no i hh
|
|
#55 |
|
Przyczajenie
|
jestem po godzinie jogi.
słodyczy nie ruszyłam, nie jadłam za dużo, ale nie byłam głodna. ![]() Ogółem-zadowolona. Jak Wam dziś poszło.?
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
mnie jak codzien
calkiem dobrze od jutra juz bardziej surowo
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze dziś jadłam 'normalnie'.
Jutro zaczynam. Powoli, do wakacji dużo czasu, zrzucimy tyle, ile chcemy! W moim przypadku to 10 kg.. Tak dla jasności - mam 173, ważę 68.. straszne.. Dziewczyny, wierzę, że znacie się lepiej ode mnie. Słyszałam, żeby jeść dużo produktów białkowych. Możecie podać mi kilka propozycji, prócz tuńczyka, piersi z kurczaka.. hm? : )))
|
|
#58 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Każdy kto tu pisze to tworzy ten wątek więc dołanczać się i nie pytać!! Pozdrawiam *Od jutra start Z Jakich miejscowośći jesteście? Ja szczecin
|
|
|
#59 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ja sie dzisiaj mierzyłam i mam 167 i 80kg ;( Wiem ze dużo za dużo ehh Ale tak juz odziedziczyłam Mam jeszcze pytanie co z tłuszczykiem na ramionach??
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z okolic Katowic.
![]() W wakacje mam 18.. jupiiii ;PP Co z tym białkiem ^^? Ramiona.. hm.. to tylko ćwiczenia, tak myślę pomogą.. ;(
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2009-01-04 o 20:47 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.

.Chce nie tyle schudnąć co pozbyć sie pomarańczowej skórki z pupy.Miałam misje utyć i został mi wraz z przyrostem masy taki oto prezent

.

taki posilek...a szczegolnie wiesniak to na kolacje
Czy ja również mogłabym się dołaczyć do wątku??

brzuch jeszcze ujdzie...ale uda i łydki to masakra. od wczoraj mam dietę, ćwiczę po godzinie dziennie. i mam pytanko, czy podczas tej diety 'dozwolony' jest żółty ser.? bo ja bez niego żyć nie mogę. 
*