![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Najładniejsze osoby jakie znacie.
Ja mam taka znajomą, od której nie potrafię oderwać wzroku za każdym razem kiedy się widzimy (niestety strasznie rzadko). Jest to dziewczyna o bardzo kobiecych kształtach, blada, kasztanowe włosy, parę piegów, makijaż owszem, ale raczej w wydaniu minimalistycznym, styl ubierania , nazwałabym "zwykły". Niby nic nadzwyczajnego, a zachwyca mnie do granic. Mimo iż sama jestem płci żeńskiej, to śmiem nazwać siebie koneserką i fascynatką kobiecej urody, podoba mi się wiele dziewczyn, ale ta opisana powyżej jest na pewno nabardziej fascynującą (przynajmniej pod względem urody, choć intelektualnych oraz interpersonalnych przymiotów jej również nie brakuje
![]() ![]()
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() cóż ja nie raz narzekałam na moje orientalne geny. Nie to żebym była przysadzista ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
dla mnie zawsze taka "idealna "byla moja kuzynka i jest nadal
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Honey Pie, zgodze się, że mają one problemy z figurą, ale z buzi są śliczne i te oczy
![]() Nie wiem dlaczego nie lubisz tego typu urody, sama taki posiadam a jednak bardzo go lubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak odbiegając od samych Arabek. Może macie jakiś ulubiony typ urody w postaci jakichś znanych ikon?? wtedy mogłybyśmy się tym dzielić na wzajem, przyczepiać zdjęcia itp.. Np. w tej i tej sławnej osobie podobają mi się usta/oczy/fryzura itd.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Jedną z najladneijszych osob, jakie znam, jest mój chlopiec. Az mu zazdroszczę takich slicznych czarnych rzęs i brwi. No i tego, ze tak aldnei wyglada na fotach z profilu, nie to co ja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.